Dairinėjuos internete ir kaip patiko šis modeliukas. Įkeliu ką radau
QUOTE(Ašarėlė @ 2009 02 27, 20:04)
nerealiai atrodo, vasara kvepia lenkiu galva pries ta, kurios neria is detaliu, fantastiski darbai. as tai darau labai retai.
QUOTE(evax @ 2009 02 27, 21:09)
nerealiai atrodo, vasara kvepia lenkiu galva pries ta, kurios neria is detaliu, fantastiski darbai. as tai darau labai retai.
Dar vienas gražutis
Kaip megzti aptarinėjama ČIA
mane zudot su tokiais groziais, jau sakes jauciu sivakar kursinio rasymui
QUOTE(evax @ 2009 02 27, 21:15)
mane zudot su tokiais groziais, jau sakes jauciu sivakar kursinio rasymui
Sory, bet aš kai kieno namučius aplankiau Nu tai ką aš žinau, beveik kaip kataloginių rinkinukas. Ak, kad man taip
QUOTE(daivulka78 @ 2009 02 27, 21:10)
Sory, bet aš kai kieno namučius aplankiau Nu tai ką aš žinau, beveik kaip kataloginių rinkinukas. Ak, kad man taip
kur cia taip pas mane tai nelabai tokiu yra, na, yik kad pavyzdziu prisikrovus
as prisirinkus kruvas nuorodu i albumus viesus, tai kai prisedu tai ir razuvus, o jei i osinka, tai visai aleliuja uzsimirstu, atsipalaiduoju beeje, tarp kataloginiu osinkoj radau nemazai ideju kaip ta liemene iveikt, seju kita savaite vaziuosiu siulu ieskot konkreciau
QUOTE(Ašarėlė @ 2009 02 27, 22:04)
is kokiu siuliuku neriat?
QUOTE(shacHii @ 2009 02 28, 11:13)
is kokiu siuliuku neriat?
is paciu ivairiausiu manau. pati tik is pusvilnes ir medvilnes bandziau daugiau gal pasakytu tos, kurios neria daugiau
man sitas nerealus labai megztu tokiu neaiskiu formu arba kimono rabkovem visokius
QUOTE(Viliuteee @ 2009 03 01, 09:27)
PO TOKIŲ GROŽIŲ MANIŠKIS KAIP IR NE Į TEMĄ
MEGZTUKAS XL DYDŽIO,MANO MANEKENUI DIDOKAS
MEGZTUKAS MEGZTAS PRIE ŠITO SIJONO,PAKEIS BALTĄ ,MANO NUOMONE PER ILGĄ-BUS NAUJAS KOMPLEKTUKAS.tIKIUOS JĮ PASISEKS ANT SAVININKĖS PARODYTI
MEGZTUKAS XL DYDŽIO,MANO MANEKENUI DIDOKAS
MEGZTUKAS MEGZTAS PRIE ŠITO SIJONO,PAKEIS BALTĄ ,MANO NUOMONE PER ILGĄ-BUS NAUJAS KOMPLEKTUKAS.tIKIUOS JĮ PASISEKS ANT SAVININKĖS PARODYTI
ojej, jusu groziams lygiu nera o pakrastelis labai idomiai atrodo
man sitas nerealus labai megztu tokiu neaiskiu formu arba kimono rabkovem visokius
[/quote]
Peržiūrėjau tavo grožybes, tai liuks Gražu O aš kaip kokia durna dar patarinėjau, galvojau naujokėlė, nežino išdūrei mane O šitą matei turbūt
http://club.osinka.r...-53229?&start=0
VILIUTEEE,labai grazus , lengvuciai ir puosnus rubeliai
Man sitas patiko
Man sitas patiko