[quote=diudas,2009 02 22, 13:45]
Turbūt paskutinis mano žieminis mezginys - tunika
Man grazu . Kaip tik sinadien ziurinejau si modeliuka, bet galvojau nusimegzti is plonesniu ir nesiltu siulu, kad daugiau pavasariui tiktu.
O visos mezgejeles tokiu sexy darbeliu idejo , kaip tik pavasariui ....
na stai pristatau ir as savo pastukini darbeli magztukas-dovana... MAMAI bet tinka ir man
is arciau...
ir ant modeliuko
o ideja pasiskolinta ir patobulinta pagal si ...
is arciau...
ir ant modeliuko
niu kaip gražu
bus patenkinta mama
bus patenkinta mama
QUOTE(diudas @ 2009 02 22, 13:45)
Turbūt paskutinis mano žieminis mezginys - tunika
Labai gražu. Tikiuosi ir aš greitai pabaigsiu savo paltuką ankstyvajam pavasariui ir galėsiu pasirodyti...
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 02 23, 11:29)
na stai pristatau ir as savo pastukini darbeli magztukas-dovana... MAMAI bet tinka ir man
Puikus megstinukas
is arciau...
ir ant modeliuko
is arciau...
ir ant modeliuko
Nuostabu. Ypač apdaila.
Labukai
Atejau cion paskui paveiksliuko nuoroda
Zuviuk, kokia tu fajna auksine zuvele - ir megztukas toks auksiniazuvelinis , labai labai dailutis
Atejau cion paskui paveiksliuko nuoroda
Zuviuk, kokia tu fajna auksine zuvele - ir megztukas toks auksiniazuvelinis , labai labai dailutis
jooo... megztukas ir tunikos super
aciu merginos... kazkaip "kankinau" sita megztukeli - man labai truko kazko prie mocherinio siuliuko... gal spalvos gal kazko - todel ir muza buvo apleidus ir sunkiai man su juo ejosi... bet kai susiuvau ir atradu kad turiu ta siuliuka margaji.... kazkaip momentaliai muza grizo ir rezultatas visai neblogas gavosi nes pries tai galvojau mesiu lauk as ji...
Visų puikūs darbeliai
Diudas ,grazi tunika ir pynes tokios dideles dailios
Gintute,j ir tavo tunika labai grazi
Zuviuk, o vis del to ant modeliuko daiktas atrodo daug graziau nei padetas Bravo , papuosimas labai graziai atrodo ,pagyvina visa darbeli. Siek tiek kanciu ,o rezultatas
Gintute,j ir tavo tunika labai grazi
Zuviuk, o vis del to ant modeliuko daiktas atrodo daug graziau nei padetas Bravo , papuosimas labai graziai atrodo ,pagyvina visa darbeli. Siek tiek kanciu ,o rezultatas