QUOTE(`delfine` @ 2009 02 16, 18:00)
taip paklausiu labai paprasto klausimo...net geda klausti kai jus visos tokios patyrusios
bet as nelabai moku iliemenuoti moteriskus modeliukus
kiek esu sau kazka narpliojus - niekaip graziai rubas nestovi...kaip itariu tai todel kad mezgu staciakampes formos viska ir nenaudoju iliemenavimo
gal galit pasidalinti patarimais kaip iliemenuoti?
kokia mezgimo eiga, po kiek akiu kas kiek eiliu mazdaug nuleisti kad tas iliemenavimas naturaliai graziai ziuretusi
na as visada iliemenuoju 3 kartus sumezgant akis po 2 is krastu o kas kiek eiliu priklauso nuo mezginio ilgio kartais kas 12 eiliu kartais reciau kartais dazniau, o paskui tiek pat kartu pridedu kas tiek pat eiliu 3 kartus, jei ilgesnis megztinis kartais ir 4 kartus zodziu priklauso nuo modelio, na jei rastas stulpeliais ar kokiom pynutem tada jau nedarau jokio iliemenavimo man tada graziai ir taip atrodo susitraukia kur reikia praplateja ir kur reikia
Papildyta:
QUOTE(mime @ 2009 02 16, 18:55)
sveikos
,reikia pagalbos
.
Kalbu apie apykakle, skaitydama knygoje radau, kad apykaklė nuleidžiama adata, kad kraštelis būtų elastingesnis, gal žinote, kaip tai daroma, o gal turite iliustruotu paveiksliuku
labai būčiau dėkinga už pagalba, nes pati nesugalvoju
na as adata niekada nenuleidineju paprasciausiai uzbaigiu iprastai, o po to kai mezgu priekakli tai palieku laisvas akis t.y neuzbaigtas ir tada graziai prisivu taip darau ir golfams ir ne golfams man visi jie gerai atrodo