QUOTE(Lusasita @ 2009 01 20, 21:19)
rodausi ir cia , nes kalba apie ja eina
Lusasita, labai krupstus darbelis. As nors ir nebe jauna mezgeja, bet vis dar nesiryztu tokiems isbandymas, sunkiai man ikertamas tas servetelinis rastas. Bet uztat atrodo super. Rankovytes labai dailios.
QUOTE(diudas @ 2009 01 20, 23:10)
Mano mamos mezginiai
Diudas, laaabai grazu. Tik as kaip naujoke cia pas jus, tai nelabai suprantu, ar cia pacios megzti darbeliai mamai, ar mamos megzti?
QUOTE(spurgyyyte @ 2009 01 21, 15:14)
as esu tik pradedanti mezgeja ... radau cia daug nerealiu darbeliu, kada ir as taip mokesiu megzti
Spurgyte, oho! Kaip naujokei tai labai platus darbeliu asortimentas, nuo kojiniu iki tunikos, saunuole, pirmyn. Jei tokiu tempu busi nebenaujoke.
QUOTE(spurgyyyte @ 2009 01 21, 16:05)
aciu labai kiek parodau savo draugems - tai jos tik pasako " kur tu ruosiesi tai nesioti? " ... atrodo taip stengiesi, mezgi, o nieks neivertina
Ir nieko tu neklausyk. Mezgimas juk malonumas.
QUOTE(liolke @ 2009 01 21, 18:02)
violetinis megztukas ir jo rastelis priartintas
Labai jaunatviskas dailus megztukas. O siulukas cia is vieno ar is dvieju?...ir bukle ten matosi lyg...
Kadangi as cia pas jus neseniai, tai noreciau truputeli apsiklausinet, kad ''nebuc blondine, ir pataikyciau i tema''. Kaip suprantu jus cia mezgate ir aptarinejate bet kokius mot. gaminius. Ar jus cia kartu kazka mezgat ar tik pasirodote, ka nusimezgete?