Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški modeliai

QUOTE(mocia @ 2009 01 18, 21:01)
justicir, na ir pasidarbavai  thumbup.gif  šaunuolė 4u.gif

Kokiu yra darbsciu merginu, net neitiketina. Reiks ir man kada jungtis i jusu grazuji darbsciuju ranku bureli. ax.gif Gal neisvarysit. mirksiukas.gif
Atsakyti
kuo daugiau auksarankiu tuo smagiau junkites, dalinsimes idejom, mezgimo paslaptimis....
Atsakyti
Kol jus mezgat as vis ieskau, ir nieko dar nerandu, ka noreciau nusimegzti, taip ir vasara ateis.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 01 18, 21:54)
Baik baik  lotuliukas.gif  Ristinos liemene buvo stimulas imtis sios liemenes, o dar tavaja pamacius sumaniau sunaikint siulu likucius. Ka tik isskalbta dziusta  smile.gif

rodausi ir cia , nes kalba apie ja eina

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2009 01 18, 11:08)
svoba - puikus tavo "dobiliukas"  4u.gif
O aš atnešu ką tik pabaigta megztuką
user posted image

Ristina - superinis megztukas thumbup.gif , gal galetum aprasyma/schemute ideti. Idomu ar iseitu ji numegzti is kid mocheros? g.gif
Atsakyti
Mano mamos mezginiai

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 01 20, 21:19)

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As taip ir zinojau, kad eilini karta stebukliuka sukursi. Laaabai grazu, net rankovytes kaip graziai isejo. As nesiryzau su jom experimentuot blush2.gif
Atsakyti
[quote=Lusasita,2009 01 20, 20:19]

NUOSTABU!!!!!!
Tiesiog daugiau trūksta žodžių.... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
as esu tik pradedanti mezgeja ... radau cia daug nerealiu darbeliu, kada ir as taip mokesiu megzti wink.gif idedu nuoroda i savo darbelius smile.gif http://public.fotki....ano-darbeliai-/
Atsakyti
QUOTE(spurgyyyte @ 2009 01 21, 16:14)
as esu tik pradedanti mezgeja ... radau cia daug nerealiu darbeliu, kada ir as taip mokesiu megzti wink.gif idedu nuoroda i savo darbelius smile.gif http://public.fotki....ano-darbeliai-/

kaip pradedančiai mezgėjai tai labai liuks darbeliai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu labai smile.gif 4u.gif kiek parodau savo draugems - tai jos tik pasako " kur tu ruosiesi tai nesioti? " ... atrodo taip stengiesi, mezgi, o nieks neivertina sad.gif
Atsakyti
violetinis megztukas ir jo rastelis priartintas

user posted image

user posted image
Atsakyti