Įkraunama...
Įkraunama...

Minties jėga (2)

Kadangi buvo pašnekovų noras pratęsti temą rolleyes.gif , tęsiame toliau. smile.gif
Kaip suprantame minties jėgą? Ar iš viso suprantame?
Atsakyti
Prisijungsiu ir as 4u.gif
Nors atrodo viska pasakiau,bet gal turesiu kur isikisti ar ko paklausti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2008 12 22, 21:47)
thumbup.gif Tu su sonteja ten kalatės kaip meistrai  lotuliukas.gif . Dievulėliau, skaitau ir toks juokas : tie du "mąstantys" toookie lėkšti  doh.gif , o kai parašė, kad nori temą greičiau prirašyt, net prunkštelėjau  lotuliukas.gif , nepavyks, pasiūlysim papildymą ir dar tokiu pačiu pavadinimu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (ech, kokia aš  blush2.gif  biggrin.gif )

Atsakyti
tiesa,ar sulauksim atsakymo i salve123 posta?
Atsakyti
Kaskur praziopsojau Takelio siuos zodzius....
hihihi.gif
Kai mane itikins kad mastyti geriau ir protingiau kaip Medinis ir Serksnas,tada as pasiduosiu tongue.gif .Bet reikes mane taip pat itikinti kad pozityviai mastant,nebus baisiai blogai,kaip Medinis teigia nail.gif .Ir aplamai ar istikruju minties jega keicia musu gyvenimus?Ar tai nera saves apgaudinejimas? ax.gif
Noreciau kad Medinis man paaiskintu,kuo skiriasi jo mastymai kas dvi savaites(kaip sako) nuo kasdieniniu masymu g.gif (ka valgyti,ka rengtis,kaip mano sesei sekasi ir t.t) g.gif
Sakai Takeli mes mastome pavirsutiniskai g.gif ?Gal g.gif . Bet juk kaip bebutu juk mastome lotuliukas.gif .
Vaje kaip man patinka si tema sokiai.gif assa.gif !!!
hihihi.gif
Atsakyti
Perskaičiau anos temos pabaigą, nuo ten, kur apleidau ringą, nieko naujo- bla bla bla.... Ginčai dėl ginčų, noras įrodyti, kad kažkas kažką geriau supranta už kitus, kad kito pasaulėžiūra nieko verta g.gif
Takeli, nieko nebus, gausi atvažiuot pas mane su savo paskaitom lotuliukas.gif ruošk konspektus. mirksiukas.gif
Gerų jums visiems ateinančių metų. Pozityvistėms- pozityvių minčių 000054.gif , realistams- realių pasiekimų 000054.gif , egoistams- ir to, ir ano 000054.gif 000054.gif 000054.gif
Atsakyti
Po eglute linkiu Jums rasti pačių brangiausių dovanų
Jau pradėtus darbus tęsti, stiprybės, polėkių svajų
Sveikatos taurę pilnutėlę, naujų minčių, skambių dainų
ir įkvėpimo kibirkštėlę, ir šypsenų šviesių, švelnių..
Visiems gražių šv. Kalėdų!
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 12 25, 16:30)
Perskaičiau anos temos pabaigą, nuo ten, kur apleidau ringą, nieko naujo- bla bla bla.... Ginčai dėl ginčų, noras įrodyti, kad kažkas kažką geriau supranta už kitus, kad kito pasaulėžiūra nieko verta g.gif 
Takeli, nieko nebus, gausi atvažiuot pas mane su savo paskaitom lotuliukas.gif  ruošk konspektus. mirksiukas.gif
Gerų jums visiems ateinančių metų. Pozityvistėms- pozityvių minčių 000054.gif , realistams- realių pasiekimų 000054.gif , egoistams- ir to, ir ano  000054.gif  000054.gif  000054.gif

Suprantu kad buvo tik bla bla bla biggrin.gif ,bet man nepaaiskino,kodel man gali buti blogai verysad.gif .Taip mano pagrindinis mastymas yra pozityvus,bet sumaisytas su kitais,realiomis mintimis,ir truputis egoizmo blush2.gif
Man tai buvo malonu su visais bendrauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sonteja @ 2008 12 25, 16:52)
bet man nepaaiskino,kodel man gali buti blogai 

pozityvaus mastymo pavyzdys parodytas pasakoje "apie zveja ir ausine zuvele"
Ten ta senio boba pozityviai maste ir iteiginejo sau geresni gyvenima...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.106 @ 2008 12 25, 22:30)
pozityvaus mastymo pavyzdys parodytas pasakoje "apie zveja ir ausine zuvele"
Ten ta senio boba pozityviai maste ir iteiginejo sau geresni gyvenima...

blink.gif nu nieko sau. Radai su kuo sulyginti. Tai tu paaiskink kur matai ten pozityvu mastyma g.gif As ten gobsuma matau, egoizma, zmogaus nepasitenkinima niekuo ka turi. Bet pozityvizmo neizvelgiu...
Ir beje, sveikinu visas ir visus su sventem bei linkiu Jums svajoniu bei noru issipildymo santa2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sa r: 25 gruodžio 2008 - 21:36
QUOTE(Sa r @ 2008 12 25, 21:33)
As ten gobsuma matau, egoizma, zmogaus nepasitenkinima niekuo ka turi. Bet pozityvizmo neizvelgiu...

Pati suprantate ką parašėte? Pozityvų "mąstyma" suprantu kaip nepasitenkinimą tuo, ką žmogus turi. Nes vis nori daugiau. Kam reikalingas pozityvizmas žmogui, kuris patenkintas tuo, ką turi? Ar kada nors bus gana žmogui, kuris nepatenkintas tuo, ką turi.
O šiaip - <Takelis> specialiai užkūrė temą... Ką gi... Gyveno kartą mergaitė. Pati kalta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 25 gruodžio 2008 - 22:26
QUOTE(Medinis @ 2008 12 26, 00:26)
Pati suprantate ką parašėte? Pozityvų "mąstyma" suprantu kaip nepasitenkinimą tuo, ką žmogus turi. Nes vis nori daugiau. Kam reikalingas pozityvizmas žmogui, kuris patenkintas tuo, ką turi? Ar kada nors bus gana žmogui, kuris nepatenkintas tuo, ką turi.
O šiaip - <Takelis> specialiai užkūrė temą... Ką gi... Gyveno kartą mergaitė. Pati kalta.

Na, as pozityvu mastyma kiek kitaip suprantu. Pvz, sedziu dabar viena prie kompo, gurksnoju vyna, esu siek tiek vienisa... Bet, sioje situacijoje stengiuosi izvelgti teigiamu pusiu, o ne pasiduoti pesimizmui ir verkslenti, kaip man liudna, kad esu viena ir t.t..Tiesiog dziaugiuosi tuo, ka turiu dabar...Tiesiog i viska stengiuosi ziureti ramiai ir kiekvienoje situacijoje izvelgti kazkokios naudos, teigiamu pusiu. Stengiuosi neuzsibuti ilgai liudesyje arba pyktyje...
Atsakyti