QUOTE(ruta_zalia @ 2008 01 10, 09:20)
Dar vienas faktorius perkant alkoholi, reikia pazinti svecius, zinoti ju pomegius ir iprocius.Tada lengviau orentuotis. Beje, sveciai ateidami i vestuves paprastai ir atsinesa po buteli. (bet cia jau kita kalba, as apie tai negalvojau) O jeigu ir liks koks butelaitis, juk nebeda, valgyt nepraso, gali sau ramiausiai palaukti kitos sventes
Is tikro tai net sveciu geras pazinojimas neleidzia prognuozoti kiek ir kokio alkoholio reikia pirkt. Nes per musu vestuves susirinko - moterys vyno megejos, o vyrai - degtines ir brendzio. Tai vyno pirkom ant 55 sveciu - 22 butelius, degtines 30 but. brendzio - 18 buteliu. Sampanas - 20 buteliu, bet kazkaip per baliu staiga ir visu sveciu pomegiai susimaise ir jie pradejo visi gerti tai ko buvo maziausia - brendis, tad po to pradejo visi staiga gerti degtine, o vynas ir sampanas labai gerai ejo antar diena, bet buvo keista, kad lyg ir zinojom, kas ka geria, bet per vestuves jie pradejo mazejancia tvarka gerimus gert
O taip pat noreciau pasakyt apie kieki, kadangi labai daug klausimu kyla pries vestuves, kiek gerimu pirkt, tai jau turetumet atsizvelgt i kiekvieno svecio gerkle, nes sakykim, pas mus sveciai buvo, kurie, mes zinojom sves iki paryciu ir dar antra ir trecia diena, tad mes gerimu pirkom daugiau, kad tik nepritruktu, nes baisiausia, kas gali atsitik vestuvese sveciam, tai trukt alkoholio, juk iki parduotuves nebegsi
T