Pasakykit man kaip reikia apskaiciuot alkoholi ant 40-45 zmoniu,kiek beskaiciuociau nu man atrodo vis per mazai Nes nenoriu,akd zmones visiskai prisigertu,bet nenoriu,kad "kablys nugaroj" butu
As taip isivaizdavau,kad koki 30buteliu baltos,paskui sampo 40buteliu,alaus 50litru backute ir vyno del vaizdo,nes nemanau,kad ji kas gers Nebent mociutes...Ka dar pasiulytumet?
QUOTE(Julija_Idig @ 2007 05 28, 12:00)
Pasakykit man kaip reikia apskaiciuot alkoholi ant 40-45 zmoniu,kiek beskaiciuociau nu man atrodo vis per mazai Nes nenoriu,akd zmones visiskai prisigertu,bet nenoriu,kad "kablys nugaroj" butu
As taip isivaizdavau,kad koki 30buteliu baltos,paskui sampo 40buteliu,alaus 50litru backute ir vyno del vaizdo,nes nemanau,kad ji kas gers Nebent mociutes...Ka dar pasiulytumet?
skaiciuok kiekvienam zmogui, iskaitant moteris ir net vaikus, po litra baltos ant galvos - tikrai nepritruksit
QUOTE(rutuks @ 2007 05 27, 14:34)
beje nusipirkom to italiana sampano kur akcija ir 6.99 kainuoja,dabar ragaujam,visai nieko,jauciu ir jo uzsipirksim bet kazi nesuges iki veseles dar 2.5 men
Nemačiau, koks ten šampanas buvo pardavinėjamas po 6,99 lt, bet vis tiek bet kokiu atvėju taip greitai jis nesuges 2,5 mėn - čia ne tiek jau ir daug. Šampanas, jei jis gaminamas iš fermentuotų obuolių sulčių (pigesni "šampanai"), gali apie 6 mėn. stovėti. O jeigu iš natūralaus vyno - tai kad ir metus ar dar daugiau. Turiu dar ir iš savo vestuvių likusio šampano Bet jis buvo natūralios fermentacijos (t.y. natūralus vynas, neprisotintas angliarūgšties, o raugintas su vyno mielėmis), tai jis kad ir kelis metus gali stovėti (aišku, ne ant saulės jį laikant). Nes ten realiai kaip natūralus vynas. Na, o šitas po 6,99 gal Vice buvo? Jeigu taip, tai bent jau prieš porą metų jis irgi natūralios fermentacijos būdavo Bet kokiu atvėju taip greitai tikrai nesuges tas Tavo šampanas
O mūm pasiūlė auksinės degtinės už 0.7l po 13 litų Brendžio irgi daug pigiau tai tiek džiaugsiuosi dabar
oi kaip liuks jums
Mes tai pirkom ganetinai daug. pas mus zmoniu bus gal tik kokia 30, bet degtines paemem tai irgi po 0,5l apie 30 buteliu. plius 12 buteliu ivairasu vyno (mazdaug puse raudono pusiau saldaus, ir tiek pat balto pusiau saldaus). dar turim ivairiu gerimu is duty free prisipirke, tai mana is visos galybes atsirinksim ka ant saldaus stalo pastatyt. dar pripirkom sventei prie ezeriuko - bus apie 25 draugus, tai paemem apie 30 buteliu baltos po 0,5l. kazkaip neapsisprendziu koki sampa ir kiek jo pirkti. galvoju apie 20 buteliu ,nes po to dar jo ir i darba abiem reikes. tik kokia sampana pirkti gal patars kuri mergina? o mes visa alkoholi perkam norfoje. pirkau per du kartuss, tai sutaupem apie 200lt ant visko. nes perkant vakarais nuolaida 10proc + nuo pirkimo sumos, jei uz 200lt dar +6proc, ir dar jei maxipakas tai nuo tos sumos skaiciuojasi. tai tarkim man butelis baltos gavos apie 10,5 manau visai neblogai
QUOTE(ingutei @ 2007 06 05, 16:11)
Mes tai pirkom ganetinai daug. pas mus zmoniu bus gal tik kokia 30, bet degtines paemem tai irgi po 0,5l apie 30 buteliu. plius 12 buteliu ivairasu vyno (mazdaug puse raudono pusiau saldaus, ir tiek pat balto pusiau saldaus). dar turim ivairiu gerimu is duty free prisipirke, tai mana is visos galybes atsirinksim ka ant saldaus stalo pastatyt. dar pripirkom sventei prie ezeriuko - bus apie 25 draugus, tai paemem apie 30 buteliu baltos po 0,5l. kazkaip neapsisprendziu koki sampa ir kiek jo pirkti. galvoju apie 20 buteliu ,nes po to dar jo ir i darba abiem reikes. tik kokia sampana pirkti gal patars kuri mergina? o mes visa alkoholi perkam norfoje. pirkau per du kartuss, tai sutaupem apie 200lt ant visko. nes perkant vakarais nuolaida 10proc + nuo pirkimo sumos, jei uz 200lt dar +6proc, ir dar jei maxipakas tai nuo tos sumos skaiciuojasi. tai tarkim man butelis baltos gavos apie 10,5 manau visai neblogai
man tai Bosca patys skaniausi
QUOTE(maziulele @ 2007 06 05, 16:15)
pritariu maziulelei Man taip pat Bosca skaniausi
QUOTE(maziulele @ 2007 06 05, 16:15)
o ir kaina 8 lt su trupuciu
galima ir brangesniu, tai tada Alita saldus skanus
QUOTE(maziulele @ 2007 06 05, 16:43)
mes irgi Bosca nusipirkome, mokejome pigiau kai buvo akcijos
QUOTE(ingutei @ 2007 06 05, 15:11)
jo, neblogai uzsipirkot pas mus 25 zmones, o vodkes paemem 12 ir galvojam, kad labai daug Liks tai aisku nesuges O sampas man Alita Chardonay
QUOTE(Julija_Idig @ 2007 05 28, 12:00)
man tai atrodo kad sampano tiek nereikia-juk jis tik 12 geriamas, tai kur jau ten po degtines nores visi po bonka sampano???? o vyno tai butinai reikia-juk moteriskes daznai ji gurksnoja (bent mano aplinkoj) tikrai ne mociutes-tos mieliau snapse renkasi.
pas mus bus 30zmoniu, turim 17litru finlandijos, sampano bus butelis/2zmonems (ir jo tikrai liks!!!!!!!!) ir bus daug vyno bei martinio-mergytems ir babytems:) ir dar konjakelio prie saldaus, bet cia turbut irgi moteriskems, nes vyrukai manau nemaisys:)