Susibalamutinau visai dėl to alkoholio. Vieni pataria uzbonėliuose ant stalo degtinę statyt, o kiti- buteliais. Kai buvau klube tai mačiau kad uzbonėliuose buvo, bet kaip vestuvėse geriau?
QUOTE(Laumėnė @ 2006 07 04, 14:31)
Susibalamutinau visai dėl to alkoholio. Vieni pataria uzbonėliuose ant stalo degtinę statyt, o kiti- buteliais. Kai buvau klube tai mačiau kad uzbonėliuose buvo, bet kaip vestuvėse geriau?
as manaukad buteliuose
mesgaites turiu klausiam man idomu gal kas zinok kur gauti sidro backomis, na man reiktu vienos backutes sidro, bet nezinau kur butu galima gauti, gal kas zino?
hefaiste, norejau paklaust o kokiam bazes sandely pirkot? mineraliniu vandenu ar kur stumbro degtine? vis galvojau apsizvalgyt bazej, bet abejojau ar gausim pigiau..
QUOTE(shrekiuke @ 2006 07 05, 22:50)
mesgaites turiu klausiam man idomu gal kas zinok kur gauti sidro backomis, na man reiktu vienos backutes sidro, bet nezinau kur butu galima gauti, gal kas zino?
ir man šis klausimas aktualus bet dėja, dar nieko nesužinojau
QUOTE(shrekiuke @ 2006 07 05, 21:50)
Mergaites, turiu klausima man idomu gal kas zinok kur gauti sidro backomis, na man reiktu vienos backutes sidro, bet nezinau kur butu galima gauti, gal kas zino?
"Ragutyje", Kaune. Fizz'ą "Ragutyje" gamina, tai ten ir galima užsisakyti bačkutę.
Beje, Maximoj vermutas Stock su nuolaida tik 9,99 Lt, tai užsipirkom vestuvėms
Vermutus, sampanus labai gerai pirkti ITAINOJ jupzapaviciaus pr. 3-5lt pigiau nei maximoj.
mes visa alkoholi pirkome kaune, silainiuose pries hyper maxima yra toks nusukimas i desine, uz tamro ( nemoku aiskinti ) ten viskas daug pigiau. verta ten pirkti alu, jei atvezi tusciu kaip keitimui, butelis 'svyturio' kainuoja 2 lt
QUOTE(christmastree @ 2006 07 10, 10:35)
mes visa alkoholi pirkome kaune, silainiuose pries hyper maxima yra toks nusukimas i desine, uz tamro ( nemoku aiskinti ) ten viskas daug pigiau. verta ten pirkti alu, jei atvezi tusciu kaip keitimui, butelis 'svyturio' kainuoja 2 lt
cia vadinasi "Jargala"
o koks alus cia pigiau vadinasi 2lt? maximoj ir be butelio keitimo svyturio raudona etikete gali uz 1.99lt nusipirkt
o kur Klaipdoj geriau pirkt , gal kas žinot
QUOTE(atne777 @ 2006 07 30, 14:44)
o kur Klaipdoj geriau pirkt , gal kas žinot
JAU NUSIPIRKOME