Mergaitės, kur jūs perkate alkoholį? Parduotuvėse, bazėse ar vežatės iš “rusyno”?
KVN, 19 Lie 2005 - 11:09, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
KVN, 19 Lie 2005 - 11:09, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: Gal pražiūrėjau, bet neradau temos kur perkate gėrimus. Kiek reikia “ant galvos”, tai jau pasiskaičiau temoj “alkoholis vestuvėse”
Mergaitės, kur jūs perkate alkoholį? Parduotuvėse, bazėse ar vežatės iš “rusyno”?
mes pirksim "auksine" degtine:)) is rusyno nesivesim tikrai, viena karta teko labai nusvilt del ju nekokybiskumo... siaip tai tikriausiai pirksim didziuosiuose prekybos centruose, ir degtine, ir kitus gerimus. pvz Maximoj perkant 4 butelius jau kaina krenta per 1lt. o jei kas zinot gerus "taskus" tai sakykit!!!!!
toja, 19 Lie 2005 - 16:32, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
toja, 19 Lie 2005 - 16:32, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: o kaunietem tai manu, kad stumbro gamykla, bazese man atrodo pigiau
Skambinau i stumbra, jie savo firmines parduotuves neturi.
Sandrelle, 19 Lie 2005 - 17:11, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Sandrelle, 19 Lie 2005 - 17:11, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: Pigiausia pirkti "Sanitexe",ten be antkainio. O jei turit kortelę, tai bus dar pigiau. Jei neturit, paprašykit kokio pažįstamo verslininko, kad paskolintų. Mes pereitą savaitgalį pirkom, tai su kortele 0,6lt./bt. -1,00lt./bt. nuolaida išėjo
Kortelę Sanitex turiu. Dėkui už info
zuika/puika, 19 Lie 2005 - 18:07, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
zuika/puika, 19 Lie 2005 - 18:07, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: Skambinau i stumbra, jie savo firmines parduotuves neturi.
Anksčiau tai tikrai būdavo, ten prie stoties turgaus. Aš ten ne vieną kartą esu pirkusi pigesnių gėrimų.
bet ji bus ne buteliuose, o 5 l palstmasinuose induose.
tai dabar gavau buteliu, si savaitgali pisltysim. Dar padarem etiketes su sudetim ir naudojimo budu