Sveikos kaciu augintojos.Kaciu auginime esu naujoke, pries savaite isigijau katina.Jam apie metai laiko, NEKASTRUOTAS.Kadangi esu zalia sitoj srity, noriu jusu patarimo.Katinas siaip geras, paklusnus, nieko nezbitkina kol kas.Taciau itariu morciuot pradejo.Kai tik ateina naktis ir pradeda dainuot, laksto nuo duru prie lango.Teritorijos kol kas nezymi, pfu, pfu, pfu.Taciau pagrindine problema yra ta kad man smirdi jo sysiukas.Jis daro tai dezeje kaip pridera, bet ta kvapa as visvien jauciu ir mane tas erzina.Ar cia taip visu katinu????Esu girdejusi, kad smirdi nekastruotu katinu sysius.Taigi, ar kai issikastrsuos kas nors pasikeis??Ar nedvoks taip?Nes jeigu taip dvoks visada tai nebegalesiu jo augint.Gal cia musu seima super jautri kvapams????Nors nemanau, kadangi pas draugus du katinai yra ir kai nuvaziuojam mes jokio kvapo nejauciam.Taip pat pridursiu kad deze su kraiku valoma nuolat, uztenka vieno pasisiojimo ir as kvapa uzuodziu nors tu ka.Parasykit savo nuomone, nes reikia apsispresti skubiai.
QUOTE(HilaMMM @ 2008 12 23, 10:57)
Sveikos kaciu augintojos.Kaciu auginime esu naujoke, pries savaite isigijau katina.Jam apie metai laiko, NEKASTRUOTAS.Kadangi esu zalia sitoj srity, noriu jusu patarimo.Katinas siaip geras, paklusnus, nieko nezbitkina kol kas.Taciau itariu morciuot pradejo.Kai tik ateina naktis ir pradeda dainuot, laksto nuo duru prie lango.Teritorijos kol kas nezymi, pfu, pfu, pfu.Taciau pagrindine problema yra ta kad man smirdi jo sysiukas.Jis daro tai dezeje kaip pridera, bet ta kvapa as visvien jauciu ir mane tas erzina.Ar cia taip visu katinu????Esu girdejusi, kad smirdi nekastruotu katinu sysius.Taigi, ar kai issikastrsuos kas nors pasikeis??Ar nedvoks taip?Nes jeigu taip dvoks visada tai nebegalesiu jo augint.Gal cia musu seima super jautri kvapams????Nors nemanau, kadangi pas draugus du katinai yra ir kai nuvaziuojam mes jokio kvapo nejauciam.Taip pat pridursiu kad deze su kraiku valoma nuolat, uztenka vieno pasisiojimo ir as kvapa uzuodziu nors tu ka.Parasykit savo nuomone, nes reikia apsispresti skubiai.
Tai jis žymisi į dėžę. Kastruokit ir baigsis problemos.
Gal ir kraikas netinkamas.Kvapo nesugeria.
pirmiausia klausimas kokį kraiką naudojat. Gal būt jis visai nėra tinkamas.
Aišku gali būti priblema ir tame, kad jis nėra kastruotas. Nors mano pačios katinas vienas kastruotas, kitas ne, jokio skirtumo nejaučiu
Aišku gali būti priblema ir tame, kad jis nėra kastruotas. Nors mano pačios katinas vienas kastruotas, kitas ne, jokio skirtumo nejaučiu
Išbandžiau visokius kraikus, tai tik silikoniniame kraike sysalas nesmirdi. Kiti nesulaiko kvapo. Išbandyk silikoninį.
Man tai biokraikas neblogai kvapa sugeria, bent jau geriau nei cementinis.
Kvapą labai gerai sugeria kraikas Cat's best okoplus. Mano katė tai nesijaučia visiškai (cementinio atsisakiau būtent dėl kvapo), nežinau, kaip būtų su katinu
Aisku merginos.Tai pas mane turbut tasai cementinis ir bus.Pavadinimas NATUSAN.Is naturalaus molio granuliu parasyta.O siaip tai jo, panasus i cementa.Reiks keisti ir kastruoti.Tikiuosi bus ok.
Papildyta:
Ar sis kraikas jusu vadinamas cementinis???????????????NATUSAN????
Papildyta:
Ar sis kraikas jusu vadinamas cementinis???????????????NATUSAN????
man tai ir taip vadinamas cementinis Extreeme puikiai sugeria kvapa
QUOTE(Carlin @ 2008 12 23, 15:57)
man tai ir taip vadinamas cementinis Extreeme puikiai sugeria kvapa
A kur tu jo gauni?
QUOTE(manjana @ 2008 12 23, 17:22)
A kur tu jo gauni?
Temoj apie kraika merginos is karto po parodos ,kuri vyko Rygoj,rase,kad galima butu is ten atsisiusti,jie atveztu,tik aisku ne 10 maisu,daugiau reiktu uzprasyti,reikia susikoperuoti.Bet kad niekam neidomu buvo...As jei vaziuoju ten,maziausia 10 maisu pasiimu,draugams perleidziu,taip kad kokiu 50 maisu labai realu butu uzsakyti.
Natusan perki is iki? pvz man ,kai natusan naudoju visai nesmirda..ir katinas nekastruotas buvo..bet nesmirdejo..ir nusipirkau kazkoki bruda..kaip smelis tik pilkos spalvos..nu fu tiesiog kasdien keist reik..nes kaip uzvaro abu i deze..tai mirk bet esme ,kad NATUSAN man kaip tik nieko nesmirda..ir silikoniniam kraike nieko...
natusan yra berods visur.ir iki, ir maximoj, ir norfoj.zodziu nesuprasi kame esme cia.man smirdi ir viskas.sianakt miegodama uzuodziau kvapa negera, tai neapsikentus 5 val ryto atsikeliau apziuret, kadangi katinui morcius tai galvojau kad gal kur ant grindu priderge, bet ne, virtuvej dezutej savo.ir apkasa dar jis.o gal tiesiog reikia kazkiek laiko kad tas kraikas ta sysiu jo suimtu,ir ta kvapa sugertu tuomet, nes as tai neapsikentus puolu dar silta valyt
O kaip ten su tuo silikoniniu ?Ar ten po juo nepupso balute?Tie vsilikono akmenukai sugeria slapima ir pakeicia spalva.Bet velgi, jeigu reikia keisti tik pora kartu per menesi, tai kaip ten su kvapais tada???
O kaip ten su tuo silikoniniu ?Ar ten po juo nepupso balute?Tie vsilikono akmenukai sugeria slapima ir pakeicia spalva.Bet velgi, jeigu reikia keisti tik pora kartu per menesi, tai kaip ten su kvapais tada???