Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Darjana83 @ 2009 01 11, 13:45)
Aciu smile.gif vestuves buvo gruodzio 20  4u.gif

user posted image

super thumbup.gif viskas atrodo
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2009 01 21, 20:21)
Na, ir ka suzinojei? Kaip ten su tom frezijom? Ar zydi jos liepos-rugpjucio menesiais?..  blush2.gif  4u.gif

Atrodo, kad yra įvairių frezinjų rūšių, nemaža dalis jų žydi dabar- sausį-kovą, bet yra ir žydinčių vasarą, teoriškai tai galima jas pražydinti kada nori, bet kada realiai būna prekyboje, reikės dar klausti gėlių pardavėjų smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif
Man ydomu koks tulpiu zydejimo laikas? g.gif ieskojau internete,bet nieko konkretaus neradau.Ar liepos menesiuka ju buna? blush2.gif
Atsakyti
Darjana83, nuostabi idėja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2009 01 22, 21:12)
Sveikos merginos  mirksiukas.gif
Man ydomu koks tulpiu zydejimo laikas? g.gif  ieskojau internete,bet nieko konkretaus neradau.Ar liepos menesiuka ju buna? blush2.gif

tulpes Olandijoje zydi 365 dienas per metus, o Lietuvoje visos geles is tenai, jeigu nerasi, tai visada gali uzsakyti bet kokioje geliu parduotuveje, kad atveztu tulpiu, kai darys uzsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babsi @ 2009 01 23, 07:42)
tulpes Olandijoje zydi 365 dienas per metus, o Lietuvoje visos geles is tenai, jeigu nerasi, tai visada gali uzsakyti bet kokioje geliu parduotuveje, kad atveztu tulpiu, kai darys uzsakyma 4u.gif

Aciukas uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
tikrai nuostabiai atrodei, elegantiskai ir iskilmingai clap.gif nors man visada patiko kaskadines formos puokstes. smile.gif
Atsakyti
as beprotiskai norejau oranziniu kaliju wub.gif sunkiai bet gavau jas thumbup.gif o be to nemegstu pustu barbisku puoksciu, tai mano buvo paprasta, ne pompastiska puokstyte ax.gif
Atsakyti
sveikutes. kada mergaites zydi bijunai? liepos pradzioje dar zydes? man reiktu liepos 4 d... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alborada @ 2009 01 27, 12:09)
sveikutes. kada mergaites zydi bijunai? liepos pradzioje dar zydes? man reiktu liepos 4 d... doh.gif

man irgi tai dienai ju reik wub.gif drinks_cheers.gif Siaip jie zydi visa birzeli, bet gal ir tom keliom pirmom liepos dienom dar zydes.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alborada @ 2009 01 27, 13:09)

Aš irgi jų noriu, bet dar nežinau kru gausiu g.gif

Pradeda žydėti birželio pirmąją savaitę.
Atsakyti
QUOTE(justyyte @ 2009 01 27, 00:49)
as beprotiskai norejau oranziniu kaliju wub.gif  sunkiai bet gavau jas  thumbup.gif  o be to nemegstu pustu barbisku puoksciu, tai mano buvo paprasta, ne pompastiska puokstyte ax.gif

gėlės gražios, bet man labai labai nepatinka tie apvynioti kotai doh.gif blush2.gif toks šluotkotis blush2.gif
Atsakyti