Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Myliukas` @ 2009 05 14, 13:18)
Na puokštes dar supurškia plaukų laku,kad geriau laikytųsi.O šiaip,gi svarbu ceremonijas,kad atitemptų,o poto jau kaip bus taip  biggrin.gif
O geras,pati pasisodinai?Kiek kainuoja sėklos? blush2.gif
O paprastai darže pasodintos saulėgrąžos išauga tokios pat gražios,kaip parduotuvėj parduodamos?Tikriausia jų yra dekoratyvinių rūšių,tinkamų puokštėms?
Prisisodinsiu,o tai poto išaugs nelabai tinkamos puokštėms,ką tada?  biggrin.gif
Jei aš pasodinčiau pvz kitą savaitę,ar man sužydėtų rugpjūčio 8d.?  g.gif

taip turetum ant dienu pasisodinti jei nori rugpjucio pradzei,taip yra net ir spalvotu ne tik geltonu nebrangios daba gal ir pigiau kainuos as po 1lt.su centais mokejau ir uz kita mokejau 8 litukus ten buvo 6rusiu bet yra ir pigiau spalvotu ir tikrai neka prastesnes uzauga nei parduotuveje mano brolio zmona turejo pasisodinusi tikrai grazios uzaugo tai todel ir as pasisodinau tikrai jei turit kur pasisodinti tai nepagailekit ir pasisodinkit daugiau nes man nemazai nesudygo ir as papildomai aktivatoriu nusipirkau pavoliojau seklytes ir tada sodinau jis padeda greiciau isaukti mirksiukas.gif kai pirksi saulegrazas sakykit kad norit dekoratyviniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meilikatyte @ 2009 05 14, 12:27)
taip turetum ant dienu pasisodinti jei nori rugpjucio pradzei,taip yra net ir spalvotu ne tik geltonu nebrangios daba gal ir pigiau kainuos as po 1lt.su centais mokejau ir uz kita mokejau 8 litukus ten buvo 6rusiu bet yra ir pigiau spalvotu ir tikrai neka prastesnes uzauga nei parduotuveje mano brolio zmona turejo pasisodinusi tikrai grazios uzaugo tai todel ir as pasisodinau tikrai jei turit kur pasisodinti tai nepagailekit ir pasisodinkit daugiau nes man nemazai nesudygo ir as papildomai aktivatoriu nusipirkau pavoliojau seklytes ir tada sodinau jis padeda greiciau isaukti mirksiukas.gif kai pirksi saulegrazas sakykit kad norit dekoratyviniu 4u.gif

Jų tikriausiai yra pirkti sodininkų/daržininkų parduotuvėse? ax.gif
Pakeliais parduodamos ar kaip?Ir kiek maždaug tų sėklyčių yra?Kiek sodinti,kad išeitų man puokštė (3-5 žiedai), 5 pamergės (1-3 žiedai),dar žinoma atsargai pasilikti reikia ?
Kur pasisodinti turime,jei išdygtų ir sužydėtų,būtų super ir labai pigiai gautųsi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliukas`: 14 gegužės 2009 - 11:35
Sveikos merginos smile.gif

turiu dilema ir tikiuosi padesite man ja isspresti. Mano svente tik spalio pradzioje,bet jau dairausi geliu... Kokiu noriu as zinau,bet va su spalva turiu bedu biggrin.gif suknele yra aukso spalvos (na salone taip ja pavadino), ji nei sampanine nei pieno baltumo,o tokia sviesaus aukso spalvos smile.gif
Labai noriu tamsaus raudono vyno jurgino ir gelsvu freziju,bet va bijau,kad bus per didelis kontrastas smile.gif
Zodziu,patarkite, kokia geliu spalva tiktu prie auksinio atspalvio sukneles.

Is anksto ACIU! mirksiukas.gif
Atsakyti
na man neteko matyt gelsvu freziju, tik ryskias maciau unsure.gif gal paziurinek kitokiu gelsvu gelyciu, jei neklystu, buna mazaziedziu gerberu tokio atspalvio, tada jau kazkas gal ir balto deretu...
Papildyta:
http://www.wed.lt/lt...id/23/idd/1357/ paziurek va cia yra viena puokste, tikrai zinau, kad sios poros vestuves buvo spalio pradzioj, ziurejosi puikiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Itare @ 2009 05 14, 13:35)
na man neteko matyt gelsvu freziju, tik ryskias maciau  unsure.gif gal paziurinek kitokiu gelsvu gelyciu, jei neklystu, buna mazaziedziu gerberu tokio atspalvio, tada jau kazkas gal ir balto deretu...
Papildyta:
http://www.wed.lt/lt...id/23/idd/1357/ paziurek va cia yra viena puokste, tikrai zinau, kad sios poros vestuves buvo spalio pradzioj, ziurejosi puikiai wink.gif

Ačiū! dabar dar radau angli6kuose puslapiuose,kad siūlo net violetine smile.gif jei ka gražaus užmatysiu-įdėsiu,gal kam pravers rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginas_ @ 2009 05 14, 12:56)
Labai noriu tamsaus raudono vyno jurgino ir gelsvu freziju,bet va bijau,kad bus per didelis kontrastas smile.gif

Nebijok rinktis ryškesnės puokštės,man asmeniškai tas kontrastas yra žymiai gražiau,nei kai susilieja spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri zino, kaip vadinasi tos smulkios spalvotos kalijos? Zinau, kad tai ne tikros kalijos, jos turi ir kita pavadinima, bet neatsimenu, noreciau pasiieskoti pvz internete, bet nezinau,kaip... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes;)reikia patarimo,noriu klasikines raudonu roziu puokstes,kokios spalvos kotas tokiai graziausias?floriste man zalio nepatare, baltas man kazkaip nelabai, nes gali skirtis nuo sukneles, o raudonas per stipri atrodo spalva.
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 05 14, 22:42)
Sveikutes;)reikia patarimo,noriu klasikines raudonu roziu puokstes,kokios spalvos kotas tokiai graziausias?floriste man zalio nepatare, baltas man kazkaip nelabai, nes gali skirtis nuo sukneles, o raudonas per stipri atrodo spalva.

Tai tu rinkis panašaus atspalvio kaip suknelė mirksiukas.gif O jeigu ir suknelė kokia šampaninė ir puokštės kotas baltas,nieko tame blogo nematau schmoll.gif Raudona taip pat gražiai žiūrėtųsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2009 05 14, 23:23)
Tai tu rinkis panašaus atspalvio kaip suknelė  mirksiukas.gif O jeigu ir suknelė kokia šampaninė ir puokštės kotas baltas,nieko tame blogo nematau  schmoll.gif Raudona taip pat gražiai žiūrėtųsi  mirksiukas.gif

Aciu, Myliuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2009 05 14, 15:06)
Nebijok rinktis ryškesnės puokštės,man asmeniškai tas kontrastas yra žymiai gražiau,nei kai susilieja spalvos  mirksiukas.gif

Aciukas uz nuomone wink.gif
Atsakyti
QUOTE(angelicious @ 2009 05 14, 22:42)

mano nuomone-auksines spalvos.tikrai nesipjautu bigsmile.gif
Atsakyti