QUOTE(Myliukas` @ 2009 05 14, 13:18)
Na puokštes dar supurškia plaukų laku,kad geriau laikytųsi.O šiaip,gi svarbu ceremonijas,kad atitemptų,o poto jau kaip bus taip
O geras,pati pasisodinai?Kiek kainuoja sėklos?
O paprastai darže pasodintos saulėgrąžos išauga tokios pat gražios,kaip parduotuvėj parduodamos?Tikriausia jų yra dekoratyvinių rūšių,tinkamų puokštėms?
Prisisodinsiu,o tai poto išaugs nelabai tinkamos puokštėms,ką tada?
Jei aš pasodinčiau pvz kitą savaitę,ar man sužydėtų rugpjūčio 8d.?

O geras,pati pasisodinai?Kiek kainuoja sėklos?

O paprastai darže pasodintos saulėgrąžos išauga tokios pat gražios,kaip parduotuvėj parduodamos?Tikriausia jų yra dekoratyvinių rūšių,tinkamų puokštėms?
Prisisodinsiu,o tai poto išaugs nelabai tinkamos puokštėms,ką tada?

Jei aš pasodinčiau pvz kitą savaitę,ar man sužydėtų rugpjūčio 8d.?

taip turetum ant dienu pasisodinti jei nori rugpjucio pradzei,taip yra net ir spalvotu ne tik geltonu nebrangios daba gal ir pigiau kainuos as po 1lt.su centais mokejau ir uz kita mokejau 8 litukus ten buvo 6rusiu bet yra ir pigiau spalvotu ir tikrai neka prastesnes uzauga nei parduotuveje mano brolio zmona turejo pasisodinusi tikrai grazios uzaugo tai todel ir as pasisodinau tikrai jei turit kur pasisodinti tai nepagailekit ir pasisodinkit daugiau nes man nemazai nesudygo ir as papildomai aktivatoriu nusipirkau pavoliojau seklytes ir tada sodinau jis padeda greiciau isaukti