Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

dar roziu puokstes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 13 gegužės 2009 - 21:37
Merginos, o kada tiksliai saulegrazu zydejimo sezonas? blink.gif galvoju, kad jau rugpjucio viduri ju gali buti jau sunku rasti, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2009 05 13, 20:06)
Kvepejo jos tik po sventes, kai pasimerkiau namie... Siaip man ju kvapas patinka, o kadangi jokiu kitu geliu rinktis nenorejau, GAL KVAPO VISISKAI IR NEAKCENTAVAU???... Be to, labai svarbu tai, kad jaunojo butonjere buvo is lelijos pumpuro - jis visiskai nenukentejo. Pries kelias dienas mano drauges tekejo su baltomis frezijomis - na labai grazu buvo, bet vyro gelytes ziedai issilakste is karto po to, kai prasidejo sveikinimai ir apsikabinimai... Be to, mam labai patiko, kad nejauciau puokstes koto ir kazkaip ji tapo mano dalimi.... Patogumas irgi labai svarbus - kas bus, jei puokste bus sunkiai islaikoma rankoje???
Zodziu, as uz lelijas smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif man irgi labai jos grazios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Itare @ 2009 05 14, 10:22)
Merginos, o kada tiksliai saulegrazu zydejimo sezonas?  blink.gif galvoju, kad jau rugpjucio viduri ju gali buti jau sunku rasti, ar ne?

Aš planuoju darytis puokštę iš saulėgrąžų,jų sezonas kaip tik dabar po truputį prasideda,jau mačiau kelias parduotuvėse.Pamenu praeitais metasi draugei liepos mėnesį pirkau saulėgrąžą,tai manau,kad iki rūgpjūčio jos dar pabūna g.gif
Atsakyti
taip ir metausi tarp baltu freziju ar maisytu spalvu freziju puokstes, o dabar dar kaip alternatyva galvoju apie saulegrazas.... visiskas pasimetimas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Itare @ 2009 05 14, 10:50)
taip ir metausi tarp baltu freziju ar maisytu spalvu freziju puokstes, o dabar dar kaip alternatyva galvoju apie saulegrazas.... visiskas pasimetimas  doh.gif  biggrin.gif

Aš už saulėgrąžas thumbup.gif Jos ir pigesnės,ir jų nereikia tiek daug,ir atrodo jaunatviškiau,ne tokia oficiali gėlė ir ne tokia atsibodusi wub.gif
Atsakyti
Manau kad grazios puokstes turetu buti su gerberomis wink.gif tik va kaip jos laikosi? kai nesidomejau anksciau jomis, tai ir neatkreipiau demesio sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Itare @ 2009 05 14, 11:00)
Manau kad grazios puokstes turetu buti su gerberomis wink.gif tik va kaip jos laikosi? kai nesidomejau anksciau jomis, tai ir neatkreipiau demesio sad.gif

Aš ir tokią mintį turiu,kad jei negausiu gražių saulėgrąžų tuomet darysiu iš geltonų gerberų,dar galvoju mažą gerberos žiedą dėtis į plaukus,nes saulėgrąža per didele betkokiu atveju hihihi.gif
Gerbera man rodos viena iš geriausiai išsilaikančių gėlių,bent jau man ji labai patvari atrodo biggrin.gif
Atsakyti
na va del laikymosi tai kazi ar issilaikys vasara (tikimes kad bus silta) rolleyes.gif nes siaip kai pasveikina kas nors tai pora valandu nepamerkus, greit nuvysta unsure.gif nebent ne sviezios.... na dar reikes ziuretis, nes gelytes tai visos grazios tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Itare @ 2009 05 14, 11:22)
Merginos, o kada tiksliai saulegrazu zydejimo sezonas?  blink.gif galvoju, kad jau rugpjucio viduri ju gali buti jau sunku rasti, ar ne?

labutis 4u.gif as ir ruosiuosi is saulegrazu darytis puoksteles ir erdve musu sventes puost saulegrazom man reike liepos 18d.tai as jas jau pasisodinau balandi kad zydetu liepos pradzei ir kuo veliau sodini tuo veliau zydes tikrai bus saulegrazu as manau net iki ruksejo kas tuom uzsiima tikrai tokios progos nepraleidze ir kiek pastebejau daug kas jomis zavisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turite iš tulpių kokių puokštelių? blush2.gif

Labai romantiška buvo vienos forumietės, bet daugiau nelabai ką ir radau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Itare @ 2009 05 14, 11:37)
na va del laikymosi tai kazi ar issilaikys vasara (tikimes kad bus silta)  rolleyes.gif nes siaip kai pasveikina kas nors tai pora valandu nepamerkus, greit nuvysta  unsure.gif nebent ne sviezios.... na dar reikes ziuretis, nes gelytes tai visos grazios  tongue.gif

Na puokštes dar supurškia plaukų laku,kad geriau laikytųsi.O šiaip,gi svarbu ceremonijas,kad atitemptų,o poto jau kaip bus taip biggrin.gif

QUOTE(meilikatyte @ 2009 05 14, 12:01)
labutis 4u.gif  as ir ruosiuosi is saulegrazu darytis puoksteles ir erdve musu sventes puost saulegrazom man reike liepos 18d.tai as jas jau pasisodinau balandi kad zydetu liepos pradzei ir kuo veliau sodini tuo veliau zydes tikrai bus saulegrazu as manau net iki ruksejo kas tuom uzsiima tikrai tokios progos nepraleidze ir kiek pastebejau daug kas jomis zavisi mirksiukas.gif

O geras,pati pasisodinai?Kiek kainuoja sėklos? blush2.gif
O paprastai darže pasodintos saulėgrąžos išauga tokios pat gražios,kaip parduotuvėj parduodamos?Tikriausia jų yra dekoratyvinių rūšių,tinkamų puokštėms?
Prisisodinsiu,o tai poto išaugs nelabai tinkamos puokštėms,ką tada? biggrin.gif
Jei aš pasodinčiau pvz kitą savaitę,ar man sužydėtų rugpjūčio 8d.? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliukas`: 14 gegužės 2009 - 11:20