Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Darjana83 @ 2009 01 11, 11:57)
Mano svente  jau praejo sad.gif puokste dariau pati ,likau patenkinta , jokios kitos nenoreciau smile.gif

user posted image

kaip grazu wub.gif Gal gali ideti foto, kur mataisi tu visa su suknele ir puokste? smile.gif Beje, kada buvo vestuves?
Atsakyti
Aciu smile.gif vestuves buvo gruodzio 20 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darjana83: 11 sausio 2009 - 12:48
QUOTE(Darjana83 @ 2009 01 11, 12:45)
Aciu smile.gif vestuves buvo gruodzio 20  4u.gif

user posted image

labai daili nuotaka smile.gif O ta puokste kaip graziai atrodo. Liuks spalvos smile.gif
Atsakyti
blush2.gif aciuuu
Atsakyti

puokste tikrai grazi, tik uzkliuvo tas juodas kaspinas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 11 sausio 2009 - 13:16
ne juodas o violetinis smile.gif tik jis suslapo ir tapo tamsesnis smile.gif kitoj nuotraukoj matosi tikroji kaspino spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Darjana83 @ 2009 01 11, 13:19)
ne juodas o violetinis smile.gif tik jis suslapo ir tapo tamsesnis smile.gif kitoj nuotraukoj matosi tikroji kaspino spalva mirksiukas.gif

na, kad ir violetinis... man noretusi, kad butu tokios spalvos, kaip geles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darjana83 @ 2009 01 11, 10:57)
Mano svente  jau praejo sad.gif puokste dariau pati ,likau patenkinta , jokios kitos nenoreciau smile.gif

user posted image

labai grazi puokstyte, kaip ir nuotaka. o kokia puokstes kaina isejo, jei jau vestuves buvo ziema???? gi nesezonas tulpiu g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darjana83 @ 2009 01 11, 11:57)

Nerealiai gražu wub.gif O sakyk ar ilgai atlaikė gėlytės? Na gal žiemą ne tokia problema, bet įdomu kokios galimos kompozicijos šiltuoju metų laiku, kai puokštė paruošiama kažkaip su dėkliuku, kad nenuvystų, nežinau, kaip tiksliai vadinas. Man asmeniškai nepaprastai gražu taip, paprastai, tiesiog surištų tulpių puokštė, bet jei bus šiltas-karštas oras, neaišku kiek ilgai taip atlaikytų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(imanuele @ 2009 01 11, 20:00)
labai grazi puokstyte, kaip ir nuotaka. o kokia puokstes kaina isejo, jei jau vestuves buvo ziema???? gi nesezonas tulpiu g.gif  g.gif

vakar pirkau tulpes po 3 lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Su visais kaspinais isejo apie 120 lt uz viska : mano puokste , vyro gelyte , liudininko gelyte ir 5 tulpiu puokstyte liudininkes smile.gif

QUOTE(imanuele @ 2009 01 11, 20:00)
labai grazi puokstyte, kaip ir nuotaka. o kokia puokstes kaina isejo, jei jau vestuves buvo ziema???? gi nesezonas tulpiu g.gif  g.gif

Atsakyti

user posted image

Vaizdas tai thumbup.gif
Atsakyti