Paukštpienės-visada, jei pastebėjot, jas mielai plaukų dekorui, floristiniams papuošalams naudoja - dėl patvarumo.
QUOTE(kaleda @ 2009 02 20, 10:35)
Paukštpienės-visada, jei pastebėjot, jas mielai plaukų dekorui, floristiniams papuošalams naudoja - dėl patvarumo.
Labai domintu kur ju buna pirkti ir kokia ju kaina

Kur pirkti - galiu papasokoti tik apie Klaipėdą, o jūs, matau, iš Vilniaus. Bet ir Vilniuje yra didmeniniai gėlių sandėliai (ir ne vienas, turbūt), tai ten tikrai jų turi būti, o kaina apie 1,78 Lt (paskutinį kart pirkau prieš Kalėdas). Aišku, ir gėlių salonuose galima rasti, tik jau kaina tada kitokia būtų.
QUOTE(kaleda @ 2009 02 20, 18:04)
Kur pirkti - galiu papasokoti tik apie Klaipėdą, o jūs, matau, iš Vilniaus. Bet ir Vilniuje yra didmeniniai gėlių sandėliai (ir ne vienas, turbūt), tai ten tikrai jų turi būti, o kaina apie 1,78 Lt (paskutinį kart pirkau prieš Kalėdas). Aišku, ir gėlių salonuose galima rasti, tik jau kaina tada kitokia būtų.
Aciu labai-labai

Reikia perspėti - jei pirksi iš gėlių sandėlio, jos daržiausiai būna neprasiskleidusios. 3-4 d. šiltai ir žiedeliai pražysta.
Sėkmės
Sėkmės

nezinau gal pasikartosiu,bet as tai siai dienai noreciau kazko panasaus,bet iki tos dienos gal persigalvosiu

Labai daili puokštė

O man pasidare idomu - ar matet, merginos, kokia puokste su kardeliu ziedais? Na, ne tai, kad butu visa ilga gladija
O ziedeliai kaip nors sudeti, sukomponuoti?

QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 21, 11:26)

Vajei merginos - kiek cia graziu puoksciu pridejot

QUOTE(pasiutele @ 2009 02 21, 11:47)

ketinu pati darytis puokstes ir esu nusiziurejusi panasu modeliuka, tik labiau ten primakliavota su karoliukais, kaspinu ir paukstpienem minetom
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 21, 13:37)
ketinu pati darytis puokstes ir esu nusiziurejusi panasu modeliuka, tik labiau ten primakliavota su karoliukais, kaspinu ir paukstpienem minetom
ir as zadu ne visiskai tokia,bet dar kazka paivairint,tik dar nesugalvojau kaip ir ka