Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Sveikutes,
Prisiziurejau cia visokiu grazumeliu, pasirinkimas kaip pastebejau didelis. As asmeniskai tai noreciau ant rankos is smulkiu baltu rozyciu.
O gal zinot kaip tokios gelytes vadinasi jos ant tokiu ilgu zaliu kotu o virsune apvali ir daug smulkiu zieduku baltu.
Atsakyti
InDruZ hortenzijos gal? g.gif
Cia jos melynos, bet buna ir baltos, na nezinau ar pataikiau doh.gif
Atsakyti
Gali būti reikia pasiziureti dabar pagal sita pavadinimas.
Aciukas smile.gif
Atsakyti
na dar biski akis paganyti rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek prisiziurejau siose temose wub.gif thumbup.gif Ir isimylejau bijunus ir amarilius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arfėja @ 2009 02 17, 10:54)
Apie sias puokstes tinklapy buvo parasyta taip : originalios puokstes drasioms  ax.gif

doh.gif labai nepatinka tokie "nesusipratimai" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(villga @ 2009 02 16, 20:19)

visos nuostabios wub.gif vienspalves, vienos ar dvieju max rusiu puokstes is vien tik geliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Londi @ 2009 02 18, 00:14)
doh.gif labai nepatinka tokie "nesusipratimai"  lotuliukas.gif
Papildyta:

visos nuostabios  wub.gif  vienspalves, vienos ar dvieju max rusiu puokstes is vien tik geliu  thumbup.gif

Rizikuoju pasirodyt doh.gif , bet cia puokstes ''nesusipratimas'' ar uzrasas toks unsure.gif Nes kai kurios pukstes manau visai nieko mano akiai
Atsakyti
QUOTE(*orchideja* @ 2009 02 16, 14:28)
Dėkui merginos už patarimus 4u.gif  na dar tikrai gerai reiks pagalvoti apie puokštytę,dar daug laiko yra  biggrin.gif
O man tulpės tai lauko gėlės,nežinau man jos gražiausios kai lauke žydi  ax.gif
Mano puokštelė bus iš frezijų arba orchidėjų arba ir iš tų ir tų  ax.gif

frezijos irgi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raimushea @ 2009 02 18, 03:18)
Rizikuoju pasirodyt  doh.gif , bet cia puokstes ''nesusipratimas'' ar uzrasas toks  unsure.gif  Nes kai kurios pukstes manau visai nieko mano akiai

Ne tai toks komentaras tiesiog biggrin.gif juk rasiau kaip tinklapy jos uzvardytos , kad originalios drasioms biggrin.gif
Atsakyti
vidurine puokste is kardelio ziedu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arfėja: 18 vasario 2009 - 18:06
Arfeja thumbup.gif puokštytės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *orchideja*: 18 vasario 2009 - 19:29
Na dar gali deti, bet nezinau gal jau issirinkot blush2.gif
Atsakyti