Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

QUOTE(californiagirl @ 2008 12 28, 08:00)
Anasko, spalvos puikios, labai tikroviskos thumbup.gif Kokia grazi zaliai spoguota mergaiciuke biggrin.gif
Man atrodo pagaliau as pradedu tvarkytis su spalvom biggrin.gif Reikes dar koki puslapiuka rasti, kuris nemuilintu nuotraukas, nes pas mane sitos foto zymiai ryskesnes nei cia, net sumazintos.
Aha, atnese vyresnoji dovana is darzelio, tai ja be zelionkes pavyko isgydyti, o mazajai sunkesne forma, tai dabar ji pas mus eglute wub.gif tik visas grozis po kepure biggrin.gif
Grazus tavo rytas rolleyes.gif ir vieta kokia jauki.

QUOTE(wyshnia @ 2008 12 28, 10:29)
Anasko, spalvos grazios 4u.gif Del remelio, tai ziurint kaip tu ji darai. jei per canvas size, kai jau atsidarai canvas size langa, turi buti pacioj apacioj canvas extension color - ten ir renkiesi balta smile.gif
Aciu, Wyshniuk 4u.gif Taip ir darau kaip parasei, bet PS paleteje tiesiog visai nera baltos spalvos, nezinau kur ka pakoreguoti kad ji atsirastu rolleyes.gif

Pupeliukai, Viktorija, aciu 4u.gif

Viktorija, man sitas portretas pilkas unsure.gif
Visiskai nera baltos ir juodos spalvos. Pakontrastink labiau, arba kitaip versk i j/b 4u.gif

Pupeliukai, nu ka as zinau, neturiu prie ko prikibti. Spalvos liuks, ir kadras labai jaukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 12 28, 11:16)
Aš irgi dedu vaikėzo nuotraukėlę komentarams, seniai jau ką berodžiau, o ir ne itin daug fotografuoju.. na manau atgis mano aparatas smile.gif

Man labai labai - tokia švelni, jauki, išbaigta ir išraiškinga...nežinau ką daugiau pasakyt - ir aš taip noriu mokėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 12 28, 15:03)
Reikes dar koki puslapiuka rasti, kuris nemuilintu nuotraukas, nes pas mane sitos foto zymiai ryskesnes nei cia, net sumazintos.

Cia per photobucket kelei??? Nes man nervai nebelaiko per ten kelt blink.gif sitaip numuilina nuotraukas doh.gif
Paskutines keliau per picoodle.com, bet atrodo ne visa laika visi mato nuotraukas g.gif Bandziau kazkada per flikr, bet as ziopla nemoku per ten nukopijuoti- raso dinaminiai puslapiai img zymese neleidziami...ar kazkaip panasiai g.gif Nors zinau kiti kelia per flikr.

Pupeliuk, kaip getra matyti Tavo nuotrauka. Labai svelni, grazi berniuko fotografija. Be priekaistu wub.gif

Viktorija, nuostabus modelis, bet portretukas pilkas...

Wyshniuk, atrodo sveikstu pagaliau 4u.gif
Atsakyti
Pupeliuk, dziaugiuosi, kad vel uzsukai (ir gal dazniau jau dabar) - puiki nuotrauka! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 28, 18:08)
Cia per photobucket kelei??? Nes man nervai nebelaiko per ten kelt blink.gif  sitaip numuilina nuotraukas doh.gif
Paskutines keliau per picoodle.com, bet atrodo ne visa laika visi mato nuotraukas g.gif  Bandziau kazkada per flikr, bet as ziopla nemoku per ten nukopijuoti- raso dinaminiai puslapiai img zymese neleidziami...ar kazkaip panasiai g.gif  Nors zinau kiti kelia per flikr.
Vat ir as nerandu, kaip per flikr ikelti doh.gif o pas ka maciau, tai tokios kokybiskos rolleyes.gif
Atsakyti
Bandau as ikelt per Flicker
user posted image

Paspaudziam virs nuotraukos esancio ''all sizes'' , pasirenkam kokio dydzio nuotrauka norim ikelt i sm, tada po ta nuotrauka randam ''2. Grab the photo's URL'' , nukopijuojam ta adresa, papeistinam i IMG supermamoj atsakyme ir isikelia mirksiukas.gif

Pupeliuk, grazuuuu.... 4u.gif
Atsakyti
Ojei, dėkui visoms 4u.gif Šiaip turiu bėdą su 50mm objektyvu, jau rašiau, tiesiog nefokusuoja ten, kur reikia, kiek pastebiu yra "front focus", tai deja tenka visur ant akyčių dėti sharp sad.gif tai pastebėjau, nes niekaip nesusitvarkydavau su ryškumu, dar patikrinau su kitu tokiu pat objektyvu, ir bėda tapo aiški.. ai nebrangus jis, keisiu į f/1,4, kad jau tokia proga smile.gif

Dedu dar vieną, vėl tik vaikis..

user posted image

Aš keliu per picasa.
Atsakyti
Pupeliuk, o tikrinai irgi su 1.8 ar jau su 1.4 g.gif Nes man tai irgi ta problema yra su fokusavimu su šituo objektyvu unsure.gif Jau atrodo šviesos užtenka ir diafragmą darau didesnę- 2.5 ar 3, bet kaip trūksta man to fokuso taip trūksta unsure.gif Aš vis tik labiau linkusi kad čia mano problema, nes kartais būna ir normaliai tas ryškumas, nu bet retai unsure.gif

O nuotraukytės vaikio tavo abi labai fainos thumbup.gif Spalvos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 28 gruodžio 2008 - 21:17
Nu bandau ir as per flicker ikelti ax.gif
user posted image
doh.gif dabar jau labai ryskiai rodo, pas mane kompe maziau to sarpo g.gif
Wysnia aciu ir uz balta spalva, radau ten kur parasei, ir uz paaiskinima del flicker
oro_buckis.gif
Vaiku diena bigsmile.gif Labai grazios jusu foto, Wyshnia ir Pupeliukai, kadangi bandau susikalbeti su spalvom, tai labai jums spalvotai pavydziu ax.gif

Vat dar idomu, kodel kitose temose galima tiesiai is kompo ikelti foto, o cia negalima g.gif Net faunoje galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 28 gruodžio 2008 - 22:52
Bandau ir as per flickr ax.gif
user posted image

Atrodo isejo thumbup.gif Aciu Wysnia wub.gif

Pupeliuk, grazi ir antra nuotrauka(kokie faini tapetai thumbup.gif ), bet si kart man asmeniskai wb pilkokas. Odytei truksta gyvumo...Ipatingai palyginus su Anasko nuotrauka zemiau ideta- tiesiog spindi gyvybe, labai geros spalvos Anasko, nesikabinek mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi Anasko, puikios spalvos! Tikrai.

California, dėkui už pastabą, PS sutvarkius kompe žiūrint nuotrauka atrodo tikrai šiltesnė, bet įkėlus į internetą tarsi papilkėja. Visuomet WB šiltinu, na matyt mažokai. Tavo nuotraukytė nuostabi! Jo, o dėl tapetų, tai įsirenginėjant butą pagavo tapetavimo manija, žiūriu, kad šitie dar ir labai fotogeniški biggrin.gif
Atsakyti
Labas visiems po švenčių smile.gif Labai noriu padėkoti Ievai (Sansarai) už nepaprastai įdomią kalėdinių mainų nuotrauką. Ačiū. Eina į kolekciją, prie pernykštės. Kai įrėminsiu ir pakabinsiu, įkelsiu visiems pasigrožėti.
Toliau bandysiu įkelt nuotraukytę per Flickr (man labai puikiai monitorius rodo per ten įkeltas) .Na ,kelsiu mainųfoto, nes INC prašė parodyt, ką gavo nuomanęs dovanų (labai nekritikuokit blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 29 gruodžio 2008 - 11:47