Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

QUOTE(Smiltis @ 2008 12 26, 20:03)
Labukas  4u.gif

Su šventėm visus  4u.gif

Tai klaipėdiečiai kaip dėl susitikimo rytoj, taip tilo ir nutilo visi  g.gif Negi eilinį kartą šnipštas bus  unsure.gif

Aš šiandien krikštynas fotografavau . Visai neblogai pavyko, labai buvo smagu kad bažnyčioje buvome vieni, be jokių pašalinių, tai taip ramiai viskas ir praėjo ir fotografuoti buvo lengva. Tokį fainą modeliuką nuo gimimo beveik auginuosi  wub.gif

ir as prisidedu prie sveikinimu santa2.gif 000054.gif

as tai noreciau susitikt blush2.gif , bet jei tik dvi busim tai net nzn g.gif

kaip fainai tau, kad praktikuojiesi, baltai pavydziu 4u.gif
Atsakyti
Smiltis, viliojantis tas tavo kvietimas... tik kad kažkur visi klaipėdiečiai dingo. Aš tai labai norėčiau, tik truputį sudėtinga, reikėtų vaikus kažkur palikti. rasčiau aišku , bet kad daugiau niekas neatsiliepė. Westa, auuuu...
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2008 12 26, 19:26)
as tai noreciau susitikt  blush2.gif , bet jei tik dvi busim tai net nzn  g.gif

QUOTE(Loreli @ 2008 12 26, 19:46)
Smiltis, viliojantis tas tavo kvietimas... tik kad kažkur visi klaipėdiečiai dingo. Aš tai labai norėčiau, tik truputį sudėtinga, reikėtų vaikus kažkur palikti. rasčiau aišku , bet kad daugiau niekas neatsiliepė. Westa, auuuu...

Dar BN gal prisijungtų, nors ji prašė nors prieš dieną įspėti g.gif Tai galim ir Klaipėdoj kur susitikti g.gif Aš rytoj kaip ir laisva , tai jei ką sutarsim tikrai prisijungčiau g.gif
Atsakyti
Grethenn, ačiū už nuotrauką, gavau šiandien smile.gif O dar kai prisimenu kaip nerimastingai čia rinkaisi - maniau jau kokį sillwio ištraukei biggrin.gif Vieno dalyko tik gaila, atėjo paglamžyta, ypač paspartas, tikrai reikės keist sad.gif bet mes su vyru ant šito reikalo per šias Kalėdas jau įsiprofinom, tai kaip nors irnesakyk.gif
Atsakyti
kad jau per sventes cia taip tylu, tai idedu siandien daryta foto jusu teismui 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Viktorija, man norisi sviesinti tavo portreta ax.gif Tamsokas jis. O taip visai neblogas 4u.gif

As su seimos foto. Nieko gero jose nera, ziurint svetimems zmonems, t.y.visiskai neidomios, 2oje koja nukapota, bet man tai nesvarbu blush2.gif Bet kodel rodau, todel kad noriu paklausti kaip jums spalvos blush2.gif dirbau su nauju ps, tai man monitoriuje rodo visai graziai ax.gif
Ir dar, man kazkodel PS nera baltos spalvos blink.gif t.y. remeli as negaliu padaryti balta, tik gelsva blink.gif Gal zinot kas kaip kovoti su sita problema 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 27 gruodžio 2008 - 23:18
Sveiki, dar karta visus su Sventem 4u.gif

Viktorija, sutinku su Anasko- kiek tamsoka, bet pats portretas visai neblogas 4u.gif

Anasko, spalvos puikios, labai tikroviskos thumbup.gif Kokia grazi zaliai spoguota mergaiciuke biggrin.gif

Pas mus pirma karta turbut buvo White Christmas rolleyes.gif Kaip uzsakyta. Tiek prisnigo per Kucias ir Kaledas thumbup.gif Tiesa pasakius net is vaikystes Lietuvoje negaliu atsiminti apsnigtu Kaledu...gal kai visai mazyte buvau....
Cia nuotrauka nei kritikai, nei menas... biggrin.gif Tiesiog noriu pasidziaugti koks musu Kaledu rytas buvo, net su pizama dar islekiau fotografuot...nesimato viso gylio, kiek to dziaugsmo buvo biggrin.gif
Bet siandien jau +6C ir lyja smile.gif

user posted image
Atsakyti
Apie Viktorijos portreta merginos jau parase.
Anasko, spalvos grazios 4u.gif Del remelio, tai ziurint kaip tu ji darai. jei per canvas size, kai jau atsidarai canvas size langa, turi buti pacioj apacioj canvas extension color - ten ir renkiesi balta smile.gif
Californiagirl, kaip smagu bigsmile.gif Pavydim juodai (oi, baltai biggrin.gif ), pas mus saltukas buvo, bet sniego ne kvapo... ar pasveikai? 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Aš irgi dedu vaikėzo nuotraukėlę komentarams, seniai jau ką berodžiau, o ir ne itin daug fotografuoju.. na manau atgis mano aparatas smile.gif

user posted image

Viktorija, merginos jau pasakė, kad norisi šviesesnės, o ir veidas kiek plokštokas, norisi kiek daugiau šešėlių.

O kaip faina California! Pas mus irgi snieguota žiema, nedaug to sniego mieste, bet užmiestyje nuostabiai graži bala žiema.

Anasko, labai gražios šviesios spalvos smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Jau turiu rankose mainų nuotrauką thumbup.gif Tiesa sakant, nežinau nuo ko gavau (atkeliavo iš Klaipėdos, su tikruoju vardu ir pavarde), bet labai ačiū 4u.gif Nuotrauka labai šilta. Saulė, besileidžianti jūron wub.gif Dabar prisipažinkit kas siuntė Purienai? biggrin.gif Spėju, kad Lindra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 28 gruodžio 2008 - 11:52
aciu merginos uz ivertinima blush2.gif 4u.gif
ta proga dedu dar viena bandyma
user posted image

Pupeliuk, man patinka tavo foto spalvos, tokios svelnios wub.gif .

Anasko, spalvos labai tikroviskos smile.gif

californiagirl, koks grozis rolleyes.gif , gaila, kad pas mus sniego nebuvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 28 gruodžio 2008 - 12:38
su sventem!!! praejusiom ir ateinanciom smile.gif
daug isimintinu kadru ir zinoma sypsenu! oro_buckis.gif
Atsakyti