Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

Nu sveiki smile.gif

Sveikinu Gaziulką užėmus prizinę vietą thumbup.gif
Sveikinu ir kitas dalyves 4u.gif

QUOTE(Karbynė @ 2008 12 24, 14:51)
O aš trumpam savo kūdikį parodau - šian darže  biggrin.gif  unsure.gif

Labai šilta nuotraukytė smile.gif Fainai smile.gif

Nu ką, ramių ir gerų švenčių visiems!
Atsakyti
Visus su atejusiomis, pagaliau, sventemis! Kad viskas butu taip kaip svajojote 4u.gif
Gal ir nuotraukyciu padauges po svenciu rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 23, 21:17)
ZverisKLP, bandom kartu padaryti tokiu foto mirksiukas.gif
Spalvotas variantas, nuemiau apacios daugiau 4u.gif

user posted image

man spalvitas zymiai geriau ziurisi 4u.gif
Atsakyti
Dekoju Californiagirl, Viktorija 4u.gif

Smagiu Sv. Kaledu jums wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 24 gruodžio 2008 - 16:40
jaukių švenčių wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raige: 24 gruodžio 2008 - 17:25
QUOTE(Anasko @ 2008 12 24, 09:50)
Tik va Californija susimuliavo si karta biggrin.gif

Isejau i pensija biggrin.gif
kiekvienam konkurse uzsimenama "juokais", kad as tureciau nebedalyvauti biggrin.gif

Sveikinimai Gaziulkai su antra vieta 4u.gif
Taip pat ir mano isrinktosioms Degutei, Sansarai ir avytei(jei kartais cia uzsuka) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Beje pirmoje vietoje buciau norejus pamatyti Degutes arba avytess nuotrauka blush2.gif

Su artejanciom sv. Kaledom visus 000059.gif Ramiu, siltu svenciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu i as Gaziulka, Sansara ir Degute 4u.gif
Tik dabar atradau kur tie konkrusai biggrin.gif
Man Degutes nuotrauka labiausiai, mistiskai paslaptinga smile.gif
Atsakyti
Sveikinu visą linksmąją kompaniją su šventėmis. Linkiu laimės, sveikatos jūsų vaikučiams , kad nesirgtų, augtų geri ir mylėtų savo mamytes ir tėvelius. Tai ir yra, matyt, didžioji Laimė. Sveiki sulaukę ŠVENTŲ KALĖDŲ drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 25 gruodžio 2008 - 20:37
Su Kalėdom Jus visus!
Atsakyti
Labas 4u.gif S šventėm jus visus 4u.gif Linkiu daug laimės, džiaugsmo ir bent vieno gražaus kalėdinio stebuklo ax.gif wub.gif
Seniai jau iš jūsų pabėgau, bet vis dar paskaitau šitą temą, nors ir neturiu laiko aktyviai dalyvauti. Džiaugiuosi, ka jūs vis dar esat, kad neišsibarstė visi senbuviai ir kad įsijungė daug najų dalyvių. Gera man čia nors trumpam užbėgti pasidžiaugti jūsų darbeliais ax.gif 4u.gif
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 24, 13:41)
Kiek zinau Loretoidas Elzes mama g.gif  smile.gif

dabar man aišku pasidarė, kodėl modeliukas toks pat kaip avytess ax.gif o aš jau galvojau, kad čia koks detektyvas bus bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
Labas visiems! Su šventėmis pirmiausia!
Jau prisijungiau prie internetinio pasaulio, tai tikiuosi padalyvauti dažniau smile.gif
Pirmiausia labai atsiprašau, kad dar neišsiunčiau mainų nuotraukos, bet baigėsi mano kraustymaisi, remontai ir kiti rūpesčiai tai artimiausiu metu bus išsiųsta blush2.gif Tiesiog tikrai sunkus laikas su diiideliu pilvu, dėžių nuolatiniu pakavimu ir išpakavimu, vaiku ir kitais šventiniais rūpesčiais blush2.gif

Labai daug linkėjimų jums visiems!
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Su šventėm visus 4u.gif

Tai klaipėdiečiai kaip dėl susitikimo rytoj, taip tilo ir nutilo visi g.gif Negi eilinį kartą šnipštas bus unsure.gif

Aš šiandien krikštynas fotografavau . Visai neblogai pavyko, labai buvo smagu kad bažnyčioje buvome vieni, be jokių pašalinių, tai taip ramiai viskas ir praėjo ir fotografuoti buvo lengva. Tokį fainą modeliuką nuo gimimo beveik auginuosi wub.gif
Atsakyti