Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

O gal jis galėtų būt kiek didesnis? unsure.gif Nelabai aišku kas ten kairiam šone unsure.gif
Va, atsiprašau, kad neatsiklausus - kiek pasaviveiklavau. Man taip geriau žiūrisi g.gif Ir kompozicija centrinė.
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 23, 20:24)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 23 gruodžio 2008 - 20:45
QUOTE(Karbynė @ 2008 12 23, 12:43)
O gal jis galėtų būt kiek didesnis?  unsure.gif Nelabai aišku kas ten kairiam šone  unsure.gif
Va, atsiprašau, kad neatsiklausus - kiek pasaviveiklavau. Man taip geriau žiūrisi  g.gif Ir kompozicija centrinė.

thumbup.gif

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif apsmysiu lotuliukas.gif
sorry, cia as parasius buvau si bei ta, tada pakoregavau i sita taskiuka, pasirode labiausiai nematomas, maniau nepastebes niekas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sea, va cia tai nuotrauka thumbup.gif Man j/b variantas labiau patinka ax.gif
O gal cia Tu pati...? Raumeninga tokia thumbup.gif
Atsakyti
Gaziulka bigsmile.gif SVEIKINIMAI bis.gif su prizine vieta
Saunuoles visos, labai grazias foto idejot i konkursa bigsmile.gif Tik va Californija susimuliavo si karta biggrin.gif
Atsakyti
pala, nesupratau... g.gif Loretoidas ir avytess ne tas pats asmuo unsure.gif ? Konkurse.
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 12 24, 11:29)
pala, nesupratau... g.gif Loretoidas ir avytess ne tas pats asmuo unsure.gif ? Konkurse.

Kiek zinau Loretoidas Elzes mama g.gif smile.gif
Atsakyti
Labadiena, su sventem 4u.gif

Si kuciu ryta nubegau pasitikrinti pasto dezutes, ir gavau voka bigsmile.gif Pasigedau pasto zenklu, po to pamaciau, kad ne taip jau toli gyvena. Zadejau as pribut pastininke, o pasirodo Inc pabuvo pastininke biggrin.gif
Saule labai graziai zaidzia ant paparciu virsuneliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 24, 12:41)
Kiek zinau Loretoidas Elzes mama g.gif  smile.gif

geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 24, 13:03)
Labadiena, su sventem  4u.gif

Si kuciu ryta nubegau pasitikrinti pasto dezutes, ir gavau voka bigsmile.gif  Pasigedau pasto zenklu, po to pamaciau, kad ne taip jau toli gyvena. Zadejau as pribut pastininke, o pasirodo Inc pabuvo pastininke  biggrin.gif
Saule labai graziai zaidzia ant paparciu virsuneliu  wub.gif

O tai gal parodysi? Ir kodėl nelaukei vakaro? Ir iš viso, aš čia kažką praleidau sad.gif

wub.gif Sveikinimai visoms dalyvavusioms konkurse (ir balsavau netyčia už visas pažįstamas), o ypač Sansaros kojoms. Jau taip priminė tooolimą vaikystę...
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 12 24, 16:42)
O tai gal parodysi? Ir kodėl nelaukei vakaro?
Nes pamaniau, kad rytas ne ka prastesnis uz vakara laugh.gif vis tiek jau kucios ax.gif o kaip parodyt neturiu, neisivaizduoju kur rast Inc nuotrauku albuma. manau ji pati parodys smile.gif
Atsakyti
O aš trumpam savo kūdikį parodau - šian darže biggrin.gif unsure.gif

user posted image

Gražaus jums vakaro ir švenčių 4u.gif
Atsakyti