Laba
Pamenu kalbejom apie nuotraukas kai gaunasi lens glare, pries saule fotografuojant...Noriu Jusu nuomones, ar si nuotrauka sugadinta?? Traukiau ji is ruko kazkiek. Man mamiskai patinka, bet mamiska intuicija gali ir apgauti. Jei shhh...... taip ir sakykit
QUOTE(c-girl @ 2009 01 14, 22:14)
O kam traukei? man rodos, kad istraukei ir sugadinai.. gal gali parodyt kaip atrodo originalas?
QUOTE(c-girl @ 2009 01 14, 21:14)
Laba
Pamenu kalbejom apie nuotraukas kai gaunasi lens glare, pries saule fotografuojant...
Pamenu kalbejom apie nuotraukas kai gaunasi lens glare, pries saule fotografuojant...
Man patinka ir tas lens glare tikrai nėr blogai, pati kartais net jį gaudau
O va as manau, kad tas lens glare yra jauciamas butent del to ruko, is kurio berniukas buo istrauktas. as pati tokius spindulius be galo dievinu. bet dabar kaip baltas brushas uzdetas atrodo. uz tat labai noriu pamatyt originala
Man asmeniskai originlas tiesiog kaip nekokybiska nuotrauka...bet parodau.
QUOTE(c-girl @ 2009 01 14, 22:44)
Man asmeniskai originlas tiesiog kaip nekokybiska nuotrauka...bet parodau.
Super, man super! visiskai liestis nereik, dar kontrasta nuimt galima rodau pvz idomumo delei: (aisku ne mano )
o sitas berniukas koks nerealus paskendes ruke
As ziuriu kad pastaruoju metu mano supračius labai skirias nuo visu cia esanciu. et, sunku kai nera bendraminciu, bet neatsikratysit manes, vis tiek komentuosiu ir rodysiu
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 14, 22:58)
o cia temos pabaigai
Nezinau ka pasakyt, prajuokino ir tiek
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.