Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

ZverisKLP, bandom kartu padaryti tokiu foto mirksiukas.gif

Spalvotas variantas, nuemiau apacios daugiau 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Sea, nu man ir spalvota thumbup.gif tik prikibciau kad sijonukas matosi ax.gif jei jo nebutu, butu tik lapai, todel geresnis man j/b. Bet foto pasikartosiu- liuksiska man rolleyes.gif Echhhh kaip uzpavydejau tau tavo fontazijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 23, 20:58)
vis dar bandai, nulauzti? biggrin.gif
Jau nuleidau rankas huh.gif

QUOTE(Karbynė @ 2008 12 23, 21:07)
o pas mane tas CMYK kaip tik labiausiai nuo atspausdintos nuotraukos skyrėsi.
As ir nesusgaudau biggrin.gif tik zinau, kad kompe apdirbinejant foto reik dirbt su rgb ir paskui, pries spaudziant verst i CMYK"a. Tiesa sakant praktikos neturiu, nes foto tik mainams teko spausdint, ir taip jb ax.gif

Beje ir as labai laukiu foto. Lėkiu pasto dezen!

A tiesa, spalvota ir labai liuksiskai ziurisi, net neturiu nuomones kas man geriau smile.gif spalvos subtilios, taip kad gal as ir uz spalvota. tik apacia sviesoka ax.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 23, 21:08)
Tai PVZ as pats susiradau ir prisiziurejau.. kaip tai padaryt?
google.lt google.lt google.lt tongue.gif tereik ivest HDR ar kaip ten ir pirmi straipsniai jau aiskina kaip ten kas
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 12 23, 11:23)
Sea, nu man ir spalvota  thumbup.gif  tik prikibciau kad sijonukas matosi  ax.gif jei jo nebutu, butu tik lapai, todel geresnis man j/b. Bet foto pasikartosiu- liuksiska man rolleyes.gif  Echhhh kaip uzpavydejau tau tavo fontazijos biggrin.gif

Aciu Anasko, man irgi ta balta drapana maiso, bet,kad modelis drovus buvo biggrin.gif O nemoku as su PS naikinti, nei nupjaut per liemeni skersais su PS nemoku.
O del fantazijos, apleido mane kurybines mintys, nieko nebefotografuoju, tai tik po rudens archyvus knaisiojuosi. Vakar sove mintis, tai prisedau prie kompo susidarau tas dvi foto apie kurias pagalvojau ir sudejau viena ant kitos smile.gif
Papildyta:
dekoju Grethen 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 12 23, 16:55)
Vo  bigsmile.gif Aisiu aiškintis, nes man PS-o ir monitor colors skirias tragiškai. Pasidarai gražutėlytę šiltą, o paskui žiūri - rodo tamsią be jokių šiltų atspalvių  unsure.gif
O kas spausdinat gautųsi?  unsure.gif
Pasitikrinau - mano spausdintas variantas vis tik panašiausias į monitor RGB.  smile.gif

man atvirkščiai. atsidarius su PS kažkaip sutragiškėja vaizdas smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 12 23, 17:18)
Del spalvu, prisimenu Sansara rase kad reikia kazka kazkur daryti sRGB-E------- , bet bijau, kad viena akim tik perskaiciau, tai ir geriau nieko nedarysiu  biggrin.gif

aš jau prisieksperimentavau doh.gif atrodo, suderinau NX ir PS, bet vis tiek š... gaunas.

QUOTE(Sea_ @ 2008 12 23, 17:32)
Bite maja, aciu uz ideta HRD foto 4u.gif , jauciu ir as pabandysiu ir praeis noras biggrin.gif Vakar tavo galerijoj sedinejau,grozejausi ir noriu paklausti, sningancio Vilniaus foto, darei ka su spalvomis? Kaip man jos patiko wub.gif

ačiū, ačiū 4u.gif ten buvo crosas dėtas.

QUOTE(Grethenn @ 2008 12 23, 18:42)
O teisingi triuksmai kartais nuotraukai labai tinka smile.gif na bet cia greiciau juosteliniai triuksmai smile.gif

juostoj tai vadinama grūdu ir tai yr gėris biggrin.gif , o skaitmenoj - triukšmas ir tai yr blogis biggrin.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 23, 18:51)
Fotografiją išsiunčiau  gruodžio pradžioj, žinių nėra. Bitė Maja dėl mainų viską žino, gal ką pasakysi?

ką tik paskypinau. viskas tvarkoj mirksiukas.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 12 23, 19:17)

Spalvotas variantas, nuemiau apacios daugiau 4u.gif

man j/b geriau. man dabar šiek tiek nukirpt norisi apačios, nes tas išlinkimas jos kažkoks jau pernelyg g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 23, 19:51)
Prašymėlis... būkit geros pagailėkit.. kas per HDR? laaabai noriu sužinot.. Ir dar gavau adresą mainams dalyvio kurio nematau jau labai senai forume. Fotografiją išsiunčiau  gruodžio pradžioj, žinių nėra. Bitė Maja dėl mainų viską žino, gal ką pasakysi?

Zveriau, mielasis, mirksiukas.gif
musu Bitute man pasnibzdejo, kad sunerimes esi, tai atbildejau kuo greiciau pasisakyt, kad gavau tavo dovanele biggrin.gif
vakar gavau pranesima, tai lekiau siandien strimgalviais pasiimt.
dekui dekui tau labai thumbup.gif labai tikama prie mano kranu serijos ...o ir Klaipeda primins. as ten gi vasaras vaikysteje leisdavau mirksiukas.gif
beje, imesk jei netingi foto, kuria man atsiuntei, ok? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 23 gruodžio 2008 - 19:58
QUOTE(bite maja @ 2008 12 23, 19:53)
man atvirkščiai. atsidarius su PS kažkaip sutragiškėja vaizdas  smile.gif

tai ir pas mane pasikeičia atsidarius ps-ą kai pasirinktas cmyk (išblykšta). Ir jei tokioj "aplinkoj" dirbu, vaizdas kompe išgąsdina todėl, kad nematau kas realiai gaunas, o realiai gaunas stipriai tamsiau nei matau dirbdamam su vaizdu cool.gif , t.y. visai ne tai ką bandydavau gaut. O dabar su rgb-u monitoriniu viskas susivienodino. T.y. matau photoshope tai, ką paskui matau kompe.
Ai čia gal individualiai biggrin.gif , bet pas mane dabar viskas daugmaž panašiai. Dar reiks prie progos palygint su kokia nauja spausdinta ateity.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 23 gruodžio 2008 - 20:04
QUOTE(inc @ 2008 12 23, 20:55)
Zveriau, mielasis,  mirksiukas.gif
musu Bitute man pasnibzdejo, kad sunerimes esi, tai atbildejau kuo greiciau pasisakyt, kad gavau tavo dovanele  biggrin.gif
vakar gavau pranesima, tai lekiau siandien strimgalviais pasiimt.
dekui dekui tau labai thumbup.gif labai tikama prie mano kranu serijos  ...o ir Klaipeda primins. as ten gi vasaras vaikysteje leisdavau mirksiukas.gif
beje, imesk jei netingi  foto, kuria man atsiuntei, ok? wink.gif

Ačiū dievui nuraminai:) o ko taip retai pasirodai?

Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 23, 21:03)
Ačiū dievui nuraminai:) o ko taip retai pasirodai?

niekas gerai i sikna neikrecia biggrin.gif man kaip rukoriui kokiam. pasizadu, kad jau vel dalyvausiu ir neprisiverciu blush2.gif mazoji daug demesio surydavo kol kas ir tie kalediniai rupesciai dar.... pafotkinu pati sau pasikritikuoju ir tuo uzsibaigia.. na dar kelis mokinius per skype pamokau biggrin.gif
grisiu grisiu...na gal po Naujuju biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 23 gruodžio 2008 - 20:25
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 23, 20:24)

Gražus slyvinis taškiukas. Man patinka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 23, 12:24)

Labai grazus darbas, gal labiau centrine kompozicija jam tiktu g.gif
Atsakyti