ZverisKLP, bandom kartu padaryti tokiu foto
Spalvotas variantas, nuemiau apacios daugiau
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 23, 20:58)
vis dar bandai, nulauzti?
Jau nuleidau rankas QUOTE(Karbynė @ 2008 12 23, 21:07)
o pas mane tas CMYK kaip tik labiausiai nuo atspausdintos nuotraukos skyrėsi.
As ir nesusgaudau tik zinau, kad kompe apdirbinejant foto reik dirbt su rgb ir paskui, pries spaudziant verst i CMYK"a. Tiesa sakant praktikos neturiu, nes foto tik mainams teko spausdint, ir taip jb Beje ir as labai laukiu foto. Lėkiu pasto dezen!
A tiesa, spalvota ir labai liuksiskai ziurisi, net neturiu nuomones kas man geriau spalvos subtilios, taip kad gal as ir uz spalvota. tik apacia sviesoka
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 23, 21:08)
Tai PVZ as pats susiradau ir prisiziurejau.. kaip tai padaryt?
google.lt google.lt google.lt tereik ivest HDR ar kaip ten ir pirmi straipsniai jau aiskina kaip ten kasQUOTE(Anasko @ 2008 12 23, 11:23)
Sea, nu man ir spalvota tik prikibciau kad sijonukas matosi jei jo nebutu, butu tik lapai, todel geresnis man j/b. Bet foto pasikartosiu- liuksiska man Echhhh kaip uzpavydejau tau tavo fontazijos
Aciu Anasko, man irgi ta balta drapana maiso, bet,kad modelis drovus buvo O nemoku as su PS naikinti, nei nupjaut per liemeni skersais su PS nemoku.
O del fantazijos, apleido mane kurybines mintys, nieko nebefotografuoju, tai tik po rudens archyvus knaisiojuosi. Vakar sove mintis, tai prisedau prie kompo susidarau tas dvi foto apie kurias pagalvojau ir sudejau viena ant kitos
Papildyta:
dekoju Grethen
QUOTE(Karbynė @ 2008 12 23, 16:55)
Vo Aisiu aiškintis, nes man PS-o ir monitor colors skirias tragiškai. Pasidarai gražutėlytę šiltą, o paskui žiūri - rodo tamsią be jokių šiltų atspalvių
O kas spausdinat gautųsi?
Pasitikrinau - mano spausdintas variantas vis tik panašiausias į monitor RGB.
O kas spausdinat gautųsi?
Pasitikrinau - mano spausdintas variantas vis tik panašiausias į monitor RGB.
man atvirkščiai. atsidarius su PS kažkaip sutragiškėja vaizdas
QUOTE(Anasko @ 2008 12 23, 17:18)
Del spalvu, prisimenu Sansara rase kad reikia kazka kazkur daryti sRGB-E------- , bet bijau, kad viena akim tik perskaiciau, tai ir geriau nieko nedarysiu
aš jau prisieksperimentavau atrodo, suderinau NX ir PS, bet vis tiek š... gaunas.
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 23, 17:32)
Bite maja, aciu uz ideta HRD foto , jauciu ir as pabandysiu ir praeis noras Vakar tavo galerijoj sedinejau,grozejausi ir noriu paklausti, sningancio Vilniaus foto, darei ka su spalvomis? Kaip man jos patiko
ačiū, ačiū ten buvo crosas dėtas.
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 23, 18:42)
O teisingi triuksmai kartais nuotraukai labai tinka na bet cia greiciau juosteliniai triuksmai
juostoj tai vadinama grūdu ir tai yr gėris , o skaitmenoj - triukšmas ir tai yr blogis
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 23, 18:51)
Fotografiją išsiunčiau gruodžio pradžioj, žinių nėra. Bitė Maja dėl mainų viską žino, gal ką pasakysi?
ką tik paskypinau. viskas tvarkoj
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 23, 19:17)
man j/b geriau. man dabar šiek tiek nukirpt norisi apačios, nes tas išlinkimas jos kažkoks jau pernelyg
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 23, 19:51)
Prašymėlis... būkit geros pagailėkit.. kas per HDR? laaabai noriu sužinot.. Ir dar gavau adresą mainams dalyvio kurio nematau jau labai senai forume. Fotografiją išsiunčiau gruodžio pradžioj, žinių nėra. Bitė Maja dėl mainų viską žino, gal ką pasakysi?
Zveriau, mielasis,
musu Bitute man pasnibzdejo, kad sunerimes esi, tai atbildejau kuo greiciau pasisakyt, kad gavau tavo dovanele
vakar gavau pranesima, tai lekiau siandien strimgalviais pasiimt.
dekui dekui tau labai labai tikama prie mano kranu serijos ...o ir Klaipeda primins. as ten gi vasaras vaikysteje leisdavau
beje, imesk jei netingi foto, kuria man atsiuntei, ok?
QUOTE(bite maja @ 2008 12 23, 19:53)
man atvirkščiai. atsidarius su PS kažkaip sutragiškėja vaizdas
tai ir pas mane pasikeičia atsidarius ps-ą kai pasirinktas cmyk (išblykšta). Ir jei tokioj "aplinkoj" dirbu, vaizdas kompe išgąsdina todėl, kad nematau kas realiai gaunas, o realiai gaunas stipriai tamsiau nei matau dirbdamam su vaizdu , t.y. visai ne tai ką bandydavau gaut. O dabar su rgb-u monitoriniu viskas susivienodino. T.y. matau photoshope tai, ką paskui matau kompe.
Ai čia gal individualiai , bet pas mane dabar viskas daugmaž panašiai. Dar reiks prie progos palygint su kokia nauja spausdinta ateity.
QUOTE(inc @ 2008 12 23, 20:55)
Zveriau, mielasis,
musu Bitute man pasnibzdejo, kad sunerimes esi, tai atbildejau kuo greiciau pasisakyt, kad gavau tavo dovanele
dekui dekui tau labai labai tikama prie mano kranu serijos ...o ir Klaipeda primins. as ten gi vasaras vaikysteje leisdavau
Ačiū dievui nuraminai:) o ko taip retai pasirodai?
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 23, 21:03)
Ačiū dievui nuraminai:) o ko taip retai pasirodai?
niekas gerai i sikna neikrecia man kaip rukoriui kokiam. pasizadu, kad jau vel dalyvausiu ir neprisiverciu mazoji daug demesio surydavo kol kas ir tie kalediniai rupesciai dar.... pafotkinu pati sau pasikritikuoju ir tuo uzsibaigia.. na dar kelis mokinius per skype pamokau
grisiu grisiu...na gal po Naujuju
.
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 23, 12:24)
Labai grazus darbas, gal labiau centrine kompozicija jam tiktu