Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

QUOTE(Anasko @ 2009 01 14, 19:44)
As siandien bjauri tongue.gif
Tai ir buk bjauri! Nesilaikyk biggrin.gif
Usu Mortis neturi, niekad neturejo ir netures, veisles privalumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 01 14, 18:44)
Sansara, aciu irgi, bijojau, kad pamatysi savo styliu doh.gif  blush2.gif nu jklmn, taip idomu taip fotografuoti (kol kas) blush2.gif nesusilaikiau.

oj tik nelaikyk, kad kazka kopijavai ar pavogei doh.gif neimanoma biggrin.gif idejos yra bendros, jos sklando erdveje wink.gif as dar nemoku padaryt to, ka noriu... todel nukopijuot neimanoma biggrin.gif
mane tokios foto veza, veze ir visada ves, bet tikrai paminejau savo "stiliu" ne del sumenkinimo ar uzuominos i nuplagijavima, o del to, kad man tokios foto limpa ir lips ir as jas bandysiu visada reabilituoti ir ginti biggrin.gif o tavo foto man visada artimos buvo mirksiukas.gif tame nieko blogo. o apdirbimo tai uzpavydejau biggrin.gif
Atsakyti
As savo fantazija praradau kai nustojo ND veikti doh.gif tenka visur po mazu idejas ieskoti, gal kada vel rasiu save. Sansara, aciu dar karta friends.gif
O apdirbimo nera ten, tiesiog tapetai persisviecia. Negalvojau kad jie tokie fotogeniski, reikes kada ir kaip sluoksni panaudoti ax.gif
Atsakyti
Labai pralinksmino Bitės komentarai apie Sayonaros peizažiuką biggrin.gif Na man irgi jis toks gan paprastas, ramus, teisingas, pilkokas. Su dviguba expo Sayonaros net nžn.. dar pagalvosiu ir parašysiu vėliau, reik pamedituot prieš jas biggrin.gif J. portretas su pamušta akim tongue.gif man ne itin.. tas šešėlis po akim man tikrai trukdo.

Žvėriaus foto tai nesupratau unsure.gif

Žuvialia - man trukdo grūdas ir tas dydis doh.gif sunku visą nuotrauką įvertint. Na tokia šeimyninio albumo..

Anasko - paskutinioji tikrai įdomi, ir katino pirmoji, tokia įtraukianti, katino antra labai kokybiška, puikiai tinkanti katino albumui smile.gif

Šian ir aš draugę pafotkinau šiek tiek.. gavau leidimą publikuoti smile.gif Be didelių menų. Komentarams:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dar fotografavau ir į juostą j/b. Bet jaučiu jų neturėsiu, atidaviau viską. Pastebėjau, kad visgi Picasa man uždėdavo šaltą atspalvį, dabar kėliau per flickr, tai spalvos liko tokios pačios kaip ir kompe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 14 sausio 2009 - 18:46
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 14, 20:41)
Komentarams:
Pirmojoj noris arba kirpt smarkiai, arba nekirpt pakausio smile.gif
O siaip patiko 3cia o geriausia paskutine smile.gif tokia profesionali foto, kaip is zurnalo prie straipsnio apie kokios asmenybes gyvenima biggrin.gif
Spalvos labai patiko. O zydros akys ir ryzi plaukai..mmmm wub.gif
Atsakyti
Pupeliukai, tu kita karta gal didesnes dek 4u.gif Modelis tai ohohoho!!! Spalvos labai grazios, naturalios. 1- man norisi siek tiek daugiau erdves (nors gal cia del nuotraukos mazumo taip atrodo g.gif ) 2- be priekaistu,3-irgi truksta erdves man is virsaus ir zvilgsniui, bet pati poza tai labai gera. Labai ji fotogeniska nesukaustyta.4- viskas gerai del erdves, bet nepatinka kad veidas seselyje, paaikiai ir kakta nelabai gerai isejo. Kokybe visur nepriekaistinga
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 01 14, 20:21)
Pupeliukai, tu kita karta gal didesnes dek 4u.gif  Modelis tai ohohoho!!! Spalvos labai grazios, naturalios. 1- man norisi siek tiek daugiau erdves (nors gal cia del nuotraukos mazumo taip atrodo g.gif ) 2- be priekaistu,3-irgi truksta erdves man is virsaus ir zvilgsniui, bet pati poza tai labai gera. Labai ji fotogeniska nesukaustyta.4- viskas gerai del erdves, bet nepatinka kad veidas seselyje, paaikiai ir kakta nelabai gerai isejo. Kokybe visur nepriekaistinga

Oi koks ačiū komentaras! Matai flickr duoda dėt ir didesnį, bet tada mano padarytas formatas netinka, nes mažindama darau 700x502 formatą automatiškai (pasidariau PS action'ą), tai dideliam flickr formatui kokybė suprastėja. Kitą kartą jau darysiu flickr didelio formato dydį ir dėsiu didesnes.. tik šiandien susikūriau ten puslapį.
Dėl 4 ir šešėlio tikrai sutinku, bandžiau kiek traukti su kreivėmis, bet šešėlis lieka šešėliu.. reiks toje vietoje šviesos kritimą kažkaip kitaip sureguliuot. Dar tik pradedu įvaldyti šviesą naujoje vietoje. O kaktą ir paakius reiks dar biški patvarkyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 14 sausio 2009 - 19:32
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 14, 21:31)
Dėl 4 ir šešėlio tikrai sutinku, bandžiau kiek traukti su kreivėmis, bet šešėlis lieka šešėliu.. reiks toje vietoje šviesos kritimą kažkaip kitaip sureguliuot. Dar tik pradedu įvaldyti šviesą naujoje vietoje.
O man del to seselio ir patiko, patiko kontrastas su isblukusiomis grindimis.

pameginkit del per cia:
http://www.picoodle.com/
nereik nieko pasirinkinet, kompe sumazini kiek reikia iki 100% ir maziau bedu
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 14, 16:55)
O noriu paklaust, kaip ten kudroj su ketvirtadienio fotokonkursu? kada ten det galima? mastau.gif dabar dar neleidzia..  nors sayonara sake "zmogus, zmogaus", bet desiu "nezmogu" tongue.gif

paprastai visi deda ketvirtadienį anksti ryte, kai kurie iškart po vidurnakčio..smile.gif
nagi, nagi, laukiu nežmogaus biggrin.gif
pralauk ketvirtadienio rytą iki ankstyvų pietų ir dėk - tada trioškininkai būna prasiėję jau, be reikalo neminusuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 01 14, 21:47)
paprastai visi deda ketvirtadienį anksti ryte, kai kurie iškart po vidurnakčio..smile.gif
nagi, nagi, laukiu nežmogaus biggrin.gif
pralauk ketvirtadienio rytą iki ankstyvų pietų ir dėk - tada trioškininkai būna prasiėję jau, be reikalo neminusuoja lotuliukas.gif
oj aciu uz patarimus biggrin.gif ale kad idejau dabar puse 7.. tai musiet ryt puse7 vakare jau nebegalesiu idet mastau.gif
Atsakyti
Dekoju D.K 4u.gif

Andriuska, pirmoji visai idomi foto, jauciasi judesys 4u.gif

Zuvialia, as kai ziemos pavydziu,tai man visos ziemines foto grazu wub.gif . Tik uzkliuvo triuksmai ant veido berniuko 4u.gif

Anasko, patiko pirmoji ir trecioji foto 4u.gif Man mistika,kaip jus tokias foto padarot ( cia as apie 3-aja) bigsmile.gif

Pupeliuk, patiko visi portretai savo spalvomis ir graziu modeliu 4u.gif
Atsakyti
Pameditavau prieš Sayonaros dviguba expo biggrin.gif ir supratau, kad man patinka antroji. Vos vos fakturos norėtųsi mažiau intensyvios, bet suprantu, kad tai nesukontroliuojama. Pirmoje irgi žmonių norisi intensyvesnių. Bet antroje man kažkaip gražiau susigroja faktūra su veikėjais. Bet čia tikrai subjektyvu.. Hmm.. visgi tikrai patinka ta antroji.. Dar norėjau paklausti, ar tu dviguba expo darai iš karto? ta prasme nufotografuoji vieną kadrą ir iš karto ant jo fotografuoji kitą, ar išfotografuoji visą juostą ir vėl iš naujo? Pirmuoju atveju spėju daug lengviau sukontroliuoti pirmą ir antrą kadrus, nei antruoju g.gif

Dar užmiršau Andriushkos foto pakomentuoti - patiko pirmoji, tie laidai, lekianti autotransportopriemonė biggrin.gif kontrasto ir man norisi daugiau. Antroji ne itin, norisi veiksmo.

Ir Westos - hmm tokių gyvūnų nemėgstu.. sunku komentuoti. O faktūra gan dekoratyvi, gal tiktų interjerui, fototapetams ar pan. bet šiaip kaip fotografija, tai nelabai ką pasako.
Atsakyti