Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

parodysiu naują fotografavimo objektą.. čia vienas iš 11 mano gyvūnų smile.gif .. susipažinkite biggrin.gif ( jei kam nepatinka, čia Sayonara kalta smile.gif )

user posted image

o iš jūros kažkokios nuotraukos per daug teisingos.. va viena įdomesnė žievė jb

user posted image
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 01 13, 21:51)
parodysiu naują fotografavimo objektą.. čia vienas iš 11 mano gyvūnų  smile.gif .. susipažinkite  biggrin.gif ( jei kam nepatinka, čia Sayonara kalta  smile.gif )
geras bigsmile.gif as neabejoju, kad spalvota ji ar jis turetu labai ispudingai atrodyti. jb tiesiog nuodeminga!
O antra notrauka man patinka, atrodo kaip ledas, grazi abstrakcija smile.gif
O tai ko dar Tu turi? ax.gif apart mopsiku
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 01 13, 19:51)
parodysiu naują fotografavimo objektą.. čia vienas iš 11 mano gyvūnų  smile.gif .. susipažinkite  biggrin.gif ( jei kam nepatinka, čia Sayonara kalta  smile.gif )

koks gyvūnėlis bigsmile.gif Gražiai čia tu jį nufotkinai. Man gal norėtusi matyt ir antrą jo priekinę letenėlę. Dabar atrodo, kad ji priekyje ir nukirpta g.gif

Ir dar - man visad lb smalsu buvo, kas čia pas tave "Ketvirtas vaikas: 3 sliekiukai-kukurūziukai smile.gif " ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 13, 19:59)
geras  bigsmile.gif as neabejoju, kad spalvota ji ar jis turetu labai ispudingai atrodyti. jb tiesiog nuodeminga!
O antra notrauka man patinka, atrodo kaip ledas, grazi abstrakcija smile.gif
O tai ko dar Tu turi?  ax.gif apart mopsiku

spalvotą palikau desertui smile.gif

user posted image

turiu 4 prancūzus, 2 mopsus, 3 žalčiaus ir 2 gekonus smile.gif

Degute
gal spalvotoje matosi labiau letenėlė.. šiaip toks modelis labai dėkingas.. žiūrėjo kaip įkaltas į mano televyką.. galėjau pyškint kiek norėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 13 sausio 2009 - 20:02
QUOTE(westa @ 2009 01 13, 20:01)
spalvotą palikau desertui  smile.gif

user posted image

turiu 4 prancūzus, 2 mopsus, 3 žalčiaus ir 2 gekonus   smile.gif

Degute
gal spalvotoje matosi labiau letenėlė.. šiaip toks modelis labai dėkingas.. žiūrėjo kaip įkaltas į mano televyką.. galėjau pyškint kiek norėjau  smile.gif

ai, va, ji už nugaros smile.gif spalvos gražios smile.gif
turbūt, jei namie vėsiau, šitas modelis išvis lėėėtas pataptų biggrin.gif

kaip fainai tiek gyventojų bigsmile.gif
Atsakyti
Westa, spalvota graziau 4u.gif Atrodo is kadro islipt nori thumbup.gif O cia gekonas? nesigaudau visai saltakraujuose blush2.gif

Sedejau ir pagalvojau,kaip smagu,kad nauju zmoniu ateina,kad isprovokuojamos diskusijos,kad nuotraukos dedamos, viena zo,kad tema nemirsta wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 13, 20:38)
Westa, spalvota graziau 4u.gif Atrodo is kadro islipt nori thumbup.gif  O cia gekonas? nesigaudau visai saltakraujuose blush2.gif 
Sedejau ir pagalvojau,kaip smagu,kad nauju zmoniu ateina,kad isprovokuojamos diskusijos,kad nuotraukos dedamos, viena zo,kad tema nemirsta wub.gif  thumbup.gif

jep, gekonas smile.gif

visada smagu kai tema sukruta.. tik gaila, kad ne tiek daug rodoma kaip anksčiau.. bet aš viliuos, kad kai ateis pavasaris, vėl prasidės gėlytės, šapaliukai smile.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Westa, man tas gekonas spalvotai nepalyginamai geriau atrodo. O medzio zieve kaip medzio zieve, prisharpinta, o kontrasto net akys bijo blush2.gif

Kai zveris idejo bevalganti vaikina, as rimtu rimciausiai pagalvojau, kad kazkokia provokacija, arba kad ideta ant bajerio... doh.gif Labai nustebau, kad pats gynei ta nuotrauka kaip gera tongue.gif

Sayonaros, double exposure....nesudomino blush2.gif Labiausiai patiko Tauro portretas(nu nekeista...biggrin.gif ), bet ir tai esu macius kuuuur kas geresniu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 01 13, 21:00)
O medzio zieve kaip medzio zieve, prisharpinta, o kontrasto net akys bijo blush2.gif

kontrasto iš viso nejudinau, o šarpo vos vos.. smile.gif tiesiog žievė laabai pasišiaušus buvo. bet tikrai ne menas , sutinku.. tiesiog įdomesnis mano akimis kadras .. mokytis , žodžiu smile.gif
Atsakyti
Ei merginos, na užteks jau mane drožti... blush2.gif Aš į taip jau smailas ir raudonas (visas) blush2.gif Reik tą paršelį ( lotuliukas.gif ) imt lauk ko gero...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 13 sausio 2009 - 21:31
QUOTE(westa @ 2009 01 13, 22:01)
spalvotą palikau desertui  smile.gif
mm.. zymiai zymiai geriau smile.gif tik pasakysiu atvirai koks ispudis man susidaro. o gi toks, kad foto pereksponuota ir tada ant virsaus uzdetas niauktas filtras, as isitikinus, kad taip nedarei biggrin.gif bet foto taip atrodo

O gyvunuuu.. o tai ko zalciu niekad neparodai? kazkada norejau zalcio smile.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2009 01 13, 23:22)
Aš į taip jau smailas ir raudonas (visas) blush2.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 13 sausio 2009 - 21:30
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti