parodysiu naują fotografavimo objektą.. čia vienas iš 11 mano gyvūnų .. susipažinkite ( jei kam nepatinka, čia Sayonara kalta )
o iš jūros kažkokios nuotraukos per daug teisingos.. va viena įdomesnė žievė jb
QUOTE(westa @ 2009 01 13, 21:51)
parodysiu naują fotografavimo objektą.. čia vienas iš 11 mano gyvūnų .. susipažinkite ( jei kam nepatinka, čia Sayonara kalta )
geras as neabejoju, kad spalvota ji ar jis turetu labai ispudingai atrodyti. jb tiesiog nuodeminga!O antra notrauka man patinka, atrodo kaip ledas, grazi abstrakcija
O tai ko dar Tu turi? apart mopsiku
QUOTE(westa @ 2009 01 13, 19:51)
koks gyvūnėlis Gražiai čia tu jį nufotkinai. Man gal norėtusi matyt ir antrą jo priekinę letenėlę. Dabar atrodo, kad ji priekyje ir nukirpta
Ir dar - man visad lb smalsu buvo, kas čia pas tave "Ketvirtas vaikas: 3 sliekiukai-kukurūziukai "
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 13, 19:59)
geras as neabejoju, kad spalvota ji ar jis turetu labai ispudingai atrodyti. jb tiesiog nuodeminga!
O antra notrauka man patinka, atrodo kaip ledas, grazi abstrakcija
O antra notrauka man patinka, atrodo kaip ledas, grazi abstrakcija
spalvotą palikau desertui
turiu 4 prancūzus, 2 mopsus, 3 žalčiaus ir 2 gekonus
Degute gal spalvotoje matosi labiau letenėlė.. šiaip toks modelis labai dėkingas.. žiūrėjo kaip įkaltas į mano televyką.. galėjau pyškint kiek norėjau
QUOTE(westa @ 2009 01 13, 20:01)
Degute gal spalvotoje matosi labiau letenėlė.. šiaip toks modelis labai dėkingas.. žiūrėjo kaip įkaltas į mano televyką.. galėjau pyškint kiek norėjau
ai, va, ji už nugaros spalvos gražios
turbūt, jei namie vėsiau, šitas modelis išvis lėėėtas pataptų
kaip fainai tiek gyventojų
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 13, 20:38)
Westa, spalvota graziau Atrodo is kadro islipt nori O cia gekonas? nesigaudau visai saltakraujuose
Sedejau ir pagalvojau,kaip smagu,kad nauju zmoniu ateina,kad isprovokuojamos diskusijos,kad nuotraukos dedamos, viena zo,kad tema nemirsta
Sedejau ir pagalvojau,kaip smagu,kad nauju zmoniu ateina,kad isprovokuojamos diskusijos,kad nuotraukos dedamos, viena zo,kad tema nemirsta
jep, gekonas
visada smagu kai tema sukruta.. tik gaila, kad ne tiek daug rodoma kaip anksčiau.. bet aš viliuos, kad kai ateis pavasaris, vėl prasidės gėlytės, šapaliukai
Labuka
Westa, man tas gekonas spalvotai nepalyginamai geriau atrodo. O medzio zieve kaip medzio zieve, prisharpinta, o kontrasto net akys bijo
Kai zveris idejo bevalganti vaikina, as rimtu rimciausiai pagalvojau, kad kazkokia provokacija, arba kad ideta ant bajerio... Labai nustebau, kad pats gynei ta nuotrauka kaip gera
Sayonaros, double exposure....nesudomino Labiausiai patiko Tauro portretas(nu nekeista... ), bet ir tai esu macius kuuuur kas geresniu
Westa, man tas gekonas spalvotai nepalyginamai geriau atrodo. O medzio zieve kaip medzio zieve, prisharpinta, o kontrasto net akys bijo
Kai zveris idejo bevalganti vaikina, as rimtu rimciausiai pagalvojau, kad kazkokia provokacija, arba kad ideta ant bajerio... Labai nustebau, kad pats gynei ta nuotrauka kaip gera
Sayonaros, double exposure....nesudomino Labiausiai patiko Tauro portretas(nu nekeista... ), bet ir tai esu macius kuuuur kas geresniu
QUOTE(c-girl @ 2009 01 13, 21:00)
kontrasto iš viso nejudinau, o šarpo vos vos.. tiesiog žievė laabai pasišiaušus buvo. bet tikrai ne menas , sutinku.. tiesiog įdomesnis mano akimis kadras .. mokytis , žodžiu
Ei merginos, na užteks jau mane drožti... Aš į taip jau smailas ir raudonas (visas) Reik tą paršelį ( ) imt lauk ko gero...
QUOTE(westa @ 2009 01 13, 22:01)
mm.. zymiai zymiai geriau tik pasakysiu atvirai koks ispudis man susidaro. o gi toks, kad foto pereksponuota ir tada ant virsaus uzdetas niauktas filtras, as isitikinus, kad taip nedarei bet foto taip atrodoO gyvunuuu.. o tai ko zalciu niekad neparodai? kazkada norejau zalcio
QUOTE(ZverisKLP @ 2009 01 13, 23:22)
Aš į taip jau smailas ir raudonas (visas)