Sayonara, cia nieks nesake, kad biredas! as tai manau, kad Tu istobulesi be to retas zmogus turi gera vizualine atminti, kad galetu viska sudeliot i tinkamas vietas. tai juk eksperimentas
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 13, 17:54)
Sayonara, cia nieks nesake, kad biredas! as tai manau, kad Tu istobulesi be to retas zmogus turi gera vizualine atminti, kad galetu viska sudeliot i tinkamas vietas. tai juk eksperimentas
aš pati pasakiau, kad briedai
be to, neketinu užsiciklinti ant 2expo, nes dar tiek visko esu nebandžius. ir apskritai dar tiek nemoku ir tiek noriu, kad wow..
kadangi įsigijau fotiką, kuris l;abai lengvai galimybes dvigubai eksponuoti suteikia, tai ir bandžiausi. ir dar bandysiuos. ir dar kokią nesąmonę nusipirksiu, panervinsiu
dabar va ką tik pagalvojau, kad gal mano gyvenimas per ramus, kad daugiau ekstrymo hobyje norisi?
škia diskutuojat .. aš ir , kaip Sansara, esu tuščia, keli augintinių kadrai į puslapį ir viskas.. darbao darbai darbai.. net nude neturiu .. bet psl stebiu..
daug diskusijų sukėlusios Sayonaros foto.. nu va man irgi peizažas nu nieko ypatingo.. portrete Bičiaus ryškumo trūkumas... 2 expo visai gerai žiūrisi .. Tauro nuotrauka irgi miela bet ne šedevras .. vo
patiko Grethenn katinas, Degutės šašlykinė , patiko SP bandymai su mergina.. ne tobuli bet tikrai neprasti..
Žveriaus virėjas irgi nekas...
Nu žodžiu nekas visai Gal laikas vėl pradėt mokytis
prisiminiau, kad Bitės spinduliuotas Vilnius užstrigo.. bet ji gali dar geriau
daug diskusijų sukėlusios Sayonaros foto.. nu va man irgi peizažas nu nieko ypatingo.. portrete Bičiaus ryškumo trūkumas... 2 expo visai gerai žiūrisi .. Tauro nuotrauka irgi miela bet ne šedevras .. vo
patiko Grethenn katinas, Degutės šašlykinė , patiko SP bandymai su mergina.. ne tobuli bet tikrai neprasti..
Žveriaus virėjas irgi nekas...
Nu žodžiu nekas visai Gal laikas vėl pradėt mokytis
prisiminiau, kad Bitės spinduliuotas Vilnius užstrigo.. bet ji gali dar geriau
QUOTE(sayonara @ 2009 01 13, 19:59)
tai save panervinsi ar mus panervinsi nesupratau cia tai nieko nenervini, saves manau irgi.
o tai tau paciai kaip, patiko tas 2expo miestas? gi patiko, tai kodel briedas?
QUOTE(sayonara @ 2009 01 13, 09:59)
be to, neketinu užsiciklinti ant 2expo, nes dar tiek visko esu nebandžius. ir apskritai dar tiek nemoku ir tiek noriu, kad wow..
kadangi įsigijau fotiką, kuris l;abai lengvai galimybes dvigubai eksponuoti suteikia, tai ir bandžiausi. ir dar bandysiuos. ir dar kokią nesąmonę nusipirksiu, panervinsiu
dabar va ką tik pagalvojau, kad gal mano gyvenimas per ramus, kad daugiau ekstrymo hobyje norisi?
Man labai idomu ir smagu bandymus stebeti
As ir pati su dviguba ekspozicija ekspermentuoju, kai kokia mintis sauna Nes niekada nezinai kas gausis
Sansara,labai sudominai su nude foto
QUOTE(sayonara @ 2009 01 13, 18:12)
mintimis aš visada su jumis ... o jei rimtai, tai nu neina man taip kritikuot, kai savo nieko nerodau. todėl ir tyliai skaitau, žiūriu.. bet tuoj tuoj baigsiu didžiuosius darbus.. jau net televyką vakar užsidėjau , ko nebuvau darius n mėnesių.. ir prie jūros fotkint važiavau savaitgalį.. ale žievių medžių prisifotografavau ir tiek
QUOTE(westa @ 2009 01 13, 18:17)
mintimis aš visada su jumis ... o jei rimtai, tai nu neina man taip kritikuot, kai savo nieko nerodau. todėl ir tyliai skaitau, žiūriu.. bet tuoj tuoj baigsiu didžiuosius darbus.. jau net televyką vakar užsidėjau , ko nebuvau darius n mėnesių.. ir prie jūros fotkint važiavau savaitgalį.. ale žievių medžių prisifotografavau ir tiek
nagi nagi, žinant Tavo sugebėjimą pamatyti bile kur formas, linijas, faktūras, grait rodyk
QUOTE(westa @ 2009 01 13, 20:17)
Juk kritikavimas tai ne privilegija uz parodytus darbus. tai demesys mums, kurio mes laukiam:) taigi manau tikrai nesvarbu, kad nerodai, juolab kad zinom ka sugebi, ir Tavo nuomone mums svarbi. jei tik yra laiko ir noro, prasom komentuoti o nuotrauka kokia bent viena tikrai yra vykus! laukiam!
Aciu visiems uz komentarus katinams
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 13, 17:11)
na as kalbejau, kad nauja buvo 2expo, zinoma ir peizazas tik 2expo buvo nauja ir man nelabai, o peizazas nauja ir dar vyke.
o to autoriaus darbai (kai kurie) yra tobuli, tame ir esme, kad dauguma iesko velnias zin ko, kai visas grozis paprastume.
o to autoriaus darbai (kai kurie) yra tobuli, tame ir esme, kad dauguma iesko velnias zin ko, kai visas grozis paprastume.
ai nu nesvarbu, esmė ta pati gaunas
QUOTE(Sansara @ 2009 01 13, 17:23)
as fotografuoju, bet rodomo neturiu visiskai nieko vienos foto nelabai publikuotinos ( nude) o kitos - kazkokie eiliniai daiktukai ar reiskiniai tinkantys skyreliui "pasigrozekim"...
aš tai norėčiau nude pasigrožėti
Oho, tik nepabūk truputėlį prie kompo, ir jau neapžiosi..
Man žiūrėtusi horizontalus kadras, su daugiau erdvės į dešinę. Dar patiktų, kad ir kairiojo šuniaus šešėlis tilptų Šiaip momentas labai fainas, siluetai taip pat
Jau merginos viską pasakė. Visiškai pritariu..
1. pirmoj foto man patiko tos kolonos, ilgai nagrinėjau, pradžioj nesuprasdama, kas čia. Žmonės sudėlioti į vertikalias juostas. o antroj foto žmonės jau į stačiakampius sudėlioti
2. Bitė, kaip visada, susimąsčius.
Patiko andriuskos įžvalgumas
visai įdomiai apšvietimas patinka
jooo.. perskaičiau abipusius komentarus
o man patiko netgi labai. patiko tas medžių ryškumas tolumoje, rūkelis, nenustelbiantis viso vaizdo, lengvas, lyg kaklaskarė, patiko mėnulis kaip blynas, stebintis žemę, patiko daaaug erdvės
o nepatiko vienintelė smulkmenėlė - vinjetė abiejuose apatiniuose kampuose kažkokia per grubi, gal tų šonų norėtusi plonesnių, gaubtesnių.
oo, šaunu. kažin, gal ir visas "veidas" gerai atrodytų?
Liūdna ar tai nėr ką veikt tam Vilka..?
nu tai aišku, juk yra ir 3expo, 4expo,.. 9expo, o kur dar pinholai dektukadėžiniai ir skaitmeniniai.. ir pan
QUOTE(linute1030 @ 2009 01 12, 22:46)
Va dabar pavyko patalpinti normalei.
Man žiūrėtusi horizontalus kadras, su daugiau erdvės į dešinę. Dar patiktų, kad ir kairiojo šuniaus šešėlis tilptų Šiaip momentas labai fainas, siluetai taip pat
QUOTE(ZverisKLP @ 2009 01 12, 23:39)
Išalkęs...
Jau merginos viską pasakė. Visiškai pritariu..
QUOTE(sayonara @ 2009 01 13, 10:17)
1.Nedidelė sausio pradžios serijikė:
2.ir mūsų puikioji incognito, kurią visi žino. fokuso nėra, šešėliai negerai krenta, bet man tai vis tiek labai ji čia patinka ilford delta 3200 juosta.
2.ir mūsų puikioji incognito, kurią visi žino. fokuso nėra, šešėliai negerai krenta, bet man tai vis tiek labai ji čia patinka ilford delta 3200 juosta.
1. pirmoj foto man patiko tos kolonos, ilgai nagrinėjau, pradžioj nesuprasdama, kas čia. Žmonės sudėlioti į vertikalias juostas. o antroj foto žmonės jau į stačiakampius sudėlioti
2. Bitė, kaip visada, susimąsčius.
Patiko andriuskos įžvalgumas
QUOTE(andriuska @ 2009 01 13, 10:28)
dėl šešėlio tai jo... priminė praėjusio amžiaus rocko legendas: grupė KISS, ten toks personažas buvo Star... labai panašų makiažą darydavosi
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 13, 14:43)
Va dar vienas siandienos bandymas nors kompozicija netvarkinga, bet man patinka
visai įdomiai apšvietimas patinka
QUOTE(sayonara @ 2009 01 13, 15:46)
pastaboms ir komentarams.
jooo.. perskaičiau abipusius komentarus
o man patiko netgi labai. patiko tas medžių ryškumas tolumoje, rūkelis, nenustelbiantis viso vaizdo, lengvas, lyg kaklaskarė, patiko mėnulis kaip blynas, stebintis žemę, patiko daaaug erdvės
o nepatiko vienintelė smulkmenėlė - vinjetė abiejuose apatiniuose kampuose kažkokia per grubi, gal tų šonų norėtusi plonesnių, gaubtesnių.
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 13, 15:48)
Matot?!?! pagaliau susitvarkiau su fokusu!
tik nezinau ar siaip ji bent kiek idomi, gal tik del fokuso man ir patinka
tik nezinau ar siaip ji bent kiek idomi, gal tik del fokuso man ir patinka
QUOTE(sayonara @ 2009 01 13, 16:20)
nu ir dar vienas. skaitmena, bet apdirbimas "my style"
čia, kaip Tauras sakė, šį savaitgalį VilkaKiškyje mes
čia, kaip Tauras sakė, šį savaitgalį VilkaKiškyje mes
Liūdna ar tai nėr ką veikt tam Vilka..?
QUOTE(sayonara @ 2009 01 13, 17:59)
nu tai aišku, juk yra ir 3expo, 4expo,.. 9expo, o kur dar pinholai dektukadėžiniai ir skaitmeniniai.. ir pan
QUOTE(Degutė @ 2009 01 13, 20:41)
matyt gerai ir net geraiau bet cia nekadruota, veido ner. is vis dabar nuotrauku absoliuciai nekadruoju, ir stengiuos matyt jau per akute kaip bus