QUOTE(Grethenn @ 2009 01 13, 16:48)
Sayonara, berniuko nuotrauka man patinka, apart fokuso megstuke
man irgi faina, o tas nefokusas net netrukdo. bet gal tik todėl, kad mano vaikas
kitus tai sukritikuočiau dėl to paties
ačiū.
QUOTE(Smiltis @ 2009 01 13, 16:58)
taip sutinku, stipresni. Ir aš juos tikrai daugiau kartų šiandien žiūrėjau ir gėrėjaus , nei tuo peizažu.
kad jau taip sakai, gal tikrai ta foto be ryšio
O jei rimtai, na man patinka tokio stiliaus darbai . Gal būt šiuo atveju ji nėra tobula, bet aš pritariu Grethen, kad tai buvo nauja būtent iš Sayonaros pusės ir natūralu, kad pagiri ieškojimus Šiaip man patinka va
Šito autoriaus darbai, kur irgi gali daug kam pasirodyti, nu kas gi čia įdomaus Jie gi irgi pilki ir neįdomūs
Andriuska, aš tikrai nieko neturiu prieš juostą, netgi atvirkščiai
Ir dažnai užsuku beje į juostininkų skyrelį
Bet tarkim man Bitelės šiandieninis portretas nepasirodė įdomus , tai ar turėjau girti vien todėl kad jis fotografuotas į juostą
aha, Tu bene vienintelė pasakei, kad 2 expo patiko, ačiū.
del netobulumo, idėjos trūkumo ir pan. sutinku su visais, bet man asmeniškai svarbiau tas ieškojimas. ir kaip sakiau - so-rry, bet ir ateityje tokius briedus rodysiu. dėl savęs
o dėl bitės portreto, tai MAN jis įdomus ne todėl, kad iš juostos
o kad faina bitė jame. bent jau man..
ir dzin, kad fokuso nėra ten, kur jis turėtų būti.. aš kžkaip labai liberali pasidariau fokusams ant akių
QUOTE(Sansara @ 2009 01 13, 17:31)
nea.
man siuo metu gaunasi tik nude o visa kita arba ziauriai kraupu arba tiesiog grazu (degancios zvakes, lasantys vandenys ir panasios nesamone), kurios tikrai nieko nesuzaves
blin, taigi po tokių pareiškimų kiek vyrų dėmesio susilauksi
jei atvirai, ačiū labai visiems už normalią civilizuotą diskusiją, bet aš tiesiog prieš Jus atvira norėjau pabūti. nelaikykit to provokacija. bet man mano ieškojimai mielesni ir savesni, negu tas peizažas.