Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

Jei leisit įsiterpsiu, pagirsiu Grethenn katiną wub.gif spalvos wub.gif gaila ausės, bet užsinorėjau veidrodžio ir to zenito objektyvo su adapteriu lotuliukas.gif (ar kaip ten mastau.gif ), ir sayonaros, nors ir jai pačiai nepatinka, kadras patinka ..ir kirpt nieko nesinori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 01 13, 16:13)
toks japonskas minimalizmas.... o kas čia per kvadratas ir su kvadratine vinjete?

čia skaitmena, kuriai, kaip žinai, yra šimtai visokių priemonių. čia PS vintage action'as i daugiau nieko nėra..smile.gif tai ir apsiniaukė kvadratiškai automatiškai smile.gif
Papildyta:
nu ir dar vienas. skaitmena, bet apdirbimas "my style" biggrin.gif

user posted image

čia, kaip Tauras sakė, šį savaitgalį VilkaKiškyje mes smile.gif
Atsakyti
nu, žmonės, jūs keisti esat doh.gif aš nesuprantu, kodėl sayonaros 2expo susilaukė tiek mažai komentarų, o jai idėjus klasikinį, niekuom neišsiskiriantį peizažą, pasigirdo šūkavimai - ach, och, kaip gražu blink.gif
Atsakyti
Zveriau, sutinku su merginom del tavojo portreto 4u.gif

Grethen, patiko katino foto 4u.gif

Sayonara, patiko tavo peizazas, as noreciau toki kada nufotografuoti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 01 13, 16:10)
ne, rimtai, ačiū už nuomones.. aš labiau su bite sutikčiau - man nekelia absoliučiai jokių emocijų tas peizažas. eilinis. fotkinau, nes labai gražus rūkas buvo, ta pilnatis, dangaus spalvos, kurias galutiniam variante nuėmiau, bet emociją man kėlė gamta, o ne nuotrauka. Šita nuotrauka gali būti bet kieno. Bet juk kiekvienas turim savitumo. To, mano galva, ir būtina siekti..
4u.gif

matai kiekvienas mes turime savitą savitumą smile.gif Aišku aš ir norėčiau turėti savo kažkokį tai stilių kas be ko, bet yra kaip yra smile.gif Savitumas tai jau yra meno išraiška , o meniškumas, stiliaus pajautimas gali būti arba įgimtas arba išlavintas smile.gif Tai pirmu variantu tas savojo stiliaus pajautimas ateis turbūt greičiau (jokiu būdu nesakau kad lengviau biggrin.gif ), o antru atveju dar reikia pereiti per visokius vidinius barjerus, kompleksus ir t.t.

Va Andriuskai tai atrodo japoniškas minimalizmas, o stilių tai yra daugybė ir kiekvienas renkamės sau artimą biggrin.gif

Be to tarkim jei nuotrauka nufotografuota į juostą , man vien dėl to ji netaps savaime meniška ar įdomia smile.gif

Ir dar, o kodėl tada nedėjai to peizažo spalvoto, o nuėmei spalvas biggrin.gif Jei atmesti čia esamą minimalizmą , kuris sakykim nebūdingas tavo nuotraukoms, tai visa kita man atrodo išliko tavam stiliuj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 01 13, 08:21)
nu, žmonės, jūs keisti esat  doh.gif aš nesuprantu, kodėl sayonaros 2expo susilaukė tiek mažai komentarų, o jai idėjus klasikinį, niekuom neišsiskiriantį peizažą, pasigirdo šūkavimai - ach, och, kaip gražu  blink.gif

ne keisti, o skirtingi biggrin.gif nors gal ir keisti, bet skirtingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 01 13, 16:21)
nu, žmonės, jūs keisti esat  doh.gif aš nesuprantu, kodėl sayonaros 2expo susilaukė tiek mažai komentarų, o jai idėjus klasikinį, niekuom neišsiskiriantį peizažą, pasigirdo šūkavimai - ach, och, kaip gražu  blink.gif

na nežinau kokių dar liaupsių reikia, aš pvz iš karto parašiau kad man labai labai patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 01 13, 16:21)

as dar sunkiai suprantu tokius kadrus... blush2.gif

galit uzmetyt pomidorais daba... biggrin.gif blush2.gif

paziuret, man grazu - bet pakomentuot nzn kaip... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 sausio 2009 - 16:27
QUOTE(Smiltis @ 2009 01 13, 16:24)
matai kiekvienas mes turime savitą savitumą  smile.gif Aišku aš ir norėčiau turėti savo kažkokį tai stilių kas be ko, bet yra kaip yra  smile.gif Savitumas tai jau yra meno išraiška , o meniškumas, stiliaus pajautimas gali būti arba įgimtas arba išlavintas  smile.gif Tai pirmu variantu tas savojo stiliaus pajautimas ateis turbūt greičiau (jokiu būdu nesakau kad lengviau  biggrin.gif ), o antru atveju dar reikia pereiti per visokius vidinius barjerus, kompleksus ir t.t.

Va Andriuskai tai atrodo japoniškas minimalizmas, o stilių tai yra daugybė ir kiekvienas renkamės sau artimą  biggrin.gif

Be to tarkim jei nuotrauka nufotografuota į juostą , man vien dėl to ji netaps savaime meniška ar įdomia  smile.gif

Ir dar, o kodėl tada nedėjai to peizažo spalvoto, o nuėmei spalvas  biggrin.gif Jei atmesti čia esamą minimalizmą , kuris sakykim nebūdingas tavo nuotraukoms, tai visa kita man atrodo išliko tavam stiliuj  ax.gif

negrįžkime prie diskusijos, ar juosta yra meniškiau už skaitmeną (automatiškai), nes susipyksim tuoj. lotuliukas.gif nei geriau, nei blogiau, nei meniškiau - tiesiog kitaip. šita diskusija būtų beprasmė.
aš va ir Tauro foto įdėjau, kuri yra jau MANO. nors irgi skaitmena, taip kad jeigu kas ketintų mane apkaltinti durnu apsijuostinimu - tai klystat, fotkinu ir skaitmenon, tik apdirbimas vėlgi kitoks. rolleyes.gif būtinai gi grūdų užmetu biggrin.gif nu man gyviau, apvaliau..smile.gif
o spalvas nuėmiau, nes.. nu nelipo man jos. realybėje buvo labai gražios, o nuotraukoje tokios saldaininės.. doh.gif nemoku aš su spalvom dirbt, todėl ir fotkinu jb biggrin.gif
Papildyta:
jei ką, aš nepasikėlusi. lotuliukas.gif aš tik norėjau parodyti, kas yra ne mano.. ir man nemiela.. nors va daugeliui, žiū, patinka..
ir kaip sakoma, pykit nepykit, o aš toliau savo nesąmones rodysiu, kai bus ūpas..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 01 13, 16:31)
negrįžkime prie diskusijos, ar juosta yra meniškiau už skaitmeną (automatiškai), nes susipyksim tuoj. 

tai aš dėl to jokiu būdu nesiginčiju schmoll.gif niekada nepasakyčiau kad skaitmena meniškiau už juostą ar atvirkščiai smile.gif man svarbu turinys, o ne tai kokiu būdu jis išgautas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 01 13, 16:26)
na nežinau kokių dar liaupsių reikia, aš pvz iš karto parašiau kad man labai labai patinka  g.gif

kaip čia paaiškint dabar.... aš noriu pasakyt, kad nuotraukos su 2expo yra daug stipresni darbai nei šis paprastas peizažas.

nu kuom jis jums taip patinka? rūkas savaime yra gražu? apniaukyti kraštai?
o šiaip dar j/b pilkokas sakyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 01 13, 18:10)
ne, rimtai, ačiū už nuomones.. aš labiau su bite sutikčiau - man nekelia absoliučiai jokių emocijų tas peizažas. eilinis. fotkinau, nes labai gražus rūkas buvo, ta pilnatis, dangaus spalvos, kurias galutiniam variante nuėmiau, bet emociją man kėlė gamta, o ne nuotrauka. Šita nuotrauka gali būti bet kieno. Bet juk kiekvienas turim savitumo. To, mano galva, ir būtina siekti..
4u.gif
Tu teisi, bet dar yra kitas dalykas - subjektyvumas. juolab, kad pati matei ta gamta ir tau galbut si foto atrodo nepalyginama, o mes matom ta gamta kitaip, taip kaip Tu ja sugebejai pateikti. Man tokio tipo nuotraukos jau irgi atsibode, bet si labai patiko. cia siaip komplimentas, nors ir "ne tau" smile.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 01 13, 18:13)
bet užsinorėjau veidrodžio ir to zenito objektyvo su adapteriu  lotuliukas.gif
man atrodo as pradesiu visus klaidinti del spalvu biggrin.gif tai gi rodau kokios jos tikros su helios. fotkinta sauleje su auto wb

http://img37.picoodl...vzm_c8da409.jpg

QUOTE(bite maja @ 2009 01 13, 18:21)
nes retai kada pirmi blynai buna tobuli, tai eksperimentas, ir eksperimentavimo budu retai kada gaunas harmoninga kompozicija, arba harmoningai netvarkinga biggrin.gif na zodziu,vien tai, kad "kitaip" neprivalo buti vertinama teigiamai. as pvz vertinu tai ka matau, nepriklausomai kieno tai darbas, kada ir kaip atliktas, is kelinto karto gautas ir pan. o man kartais atrodo, kad vien del to kad autorius parodo ka nors nauja yra giriamas. as giriu uz tai kad nauja, uz ieskojimus, drasa, bet ne paties darbo negirsiu jei jis man atrodo netobulas. ne tiek "patinka" , "nepatinka", bet neteisingai atliktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 13 sausio 2009 - 16:45