Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

Užsinorėjau Grethen objektyvo bigsmile.gif Neesmė, kad neturiu ant ko dėt hihihi.gif
Atsakyti
user posted image

pastaboms ir komentarams.
Atsakyti
Matot?!?! pagaliau susitvarkiau su fokusu! bigsmile.gif
tik nezinau ar siaip ji bent kiek idomi, gal tik del fokuso man ir patinka hihihi.gif

user posted image

Sayonara, nuostabu. kaip tik grojo sitas mano kompe
http://www.youtube.c...h?v=4AhpoqTkuwY
tai pajutau tokia stipria nuotraukos emocija! net negalejau atitraukti zvilgsnio, kazka ji turi, neeilinis peizazas
p.s. tik klipo neziurek, nes visai netinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 13 sausio 2009 - 15:49
QUOTE(sayonara @ 2009 01 13, 15:46)

nu tikrai tave pilnatis veikia, kad pradėjai peizažus fotografuot lotuliukas.gif . jei atvirai, aš renkuos tavo 2 ekspoziciją ir save su žvaigždine mėlyne biggrin.gif ten man buvo įdomu žiūrėt, o čia - eilinis peizažas apniaukytais kraštais.
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 13, 15:48)
Matot?!?! pagaliau susitvarkiau su fokusu!  bigsmile.gif
tik nezinau ar siaip ji bent kiek idomi, gal tik del fokuso man ir patinka hihihi.gif

taip, čia tik fokusas geras ir fonas gerai paplaukęs. na, dar spalviškai gražu, bet daugiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 01 13, 15:46)

nu ir kas gi čia peizažų nemoka fotografuoti biggrin.gif Gal greičiau nenori mirksiukas.gif

Puikiai thumbup.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 01 13, 15:48)
Matot?!?! pagaliau susitvarkiau su fokusu!  bigsmile.gif

tikrai susitvarkei drinks_cheers.gif

Man ir šita patinka thumbup.gif Net labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 01 13, 17:59)
čia - eilinis peizažas apniaukytais kraštais.
Ziauriai skirtingos nuomones lotuliukas.gif
Atsakyti
ačiū už nuomones. 4u.gif
jei atvirai, tas peizažas - ne aš.. įdėjau palyginimui.. 4u.gif tai va tai - ne aš. ne man. man nepatinka. atvirukas. nejaučiu nieko. zero.
*****, kaip viskas subjetkyvu, jomajo biggrin.gif
Atsakyti
Sayonoros peizaziuky as kirpciaus virsaus.... ax.gif (man kazkokia karpymo manija turbut blush2.gif biggrin.gif ) mistinis toks... smile.gif

O katiniuks tai gerulis.... wub.gif ausytes virsaus gal nebent noreciau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 01 13, 18:02)
ačiū už nuomones. 4u.gif
jei atvirai, tas peizažas - ne aš.. įdėjau palyginimui.. 4u.gif tai va tai - ne aš. ne man. man nepatinka. atvirukas. nejaučiu nieko. zero.
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 01 13, 16:02)

kitaip turbūt ir negali būti biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 13, 16:06)

QUOTE(Smiltis @ 2009 01 13, 16:06)
kitaip turbūt ir negali būti  biggrin.gif 

ne, rimtai, ačiū už nuomones.. aš labiau su bite sutikčiau - man nekelia absoliučiai jokių emocijų tas peizažas. eilinis. fotkinau, nes labai gražus rūkas buvo, ta pilnatis, dangaus spalvos, kurias galutiniam variante nuėmiau, bet emociją man kėlė gamta, o ne nuotrauka. Šita nuotrauka gali būti bet kieno. Bet juk kiekvienas turim savitumo. To, mano galva, ir būtina siekti..
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 01 13, 16:46)

toks japonskas minimalizmas.... o kas čia per kvadratas ir su kvadratine vinjete?
Atsakyti