QUOTE(linute1030 @ 2009 01 13, 00:17)
aciu uz gerus zodziu
Čia nieks už prastas fotkes negirs Gali neįsižeidinėt Tam yra tema fotografuojam ir grožimės...
Papildyta:
Išalkęs...
QUOTE(linute1030 @ 2009 01 13, 00:59)
Cia dar vienas pasaudimas fotoaparatu
Visu pirma suo beveik centre, tas trukdo kompozicijai ir kaip Zveris paminejo makalyne, nes visko daugoka zmogaus seselis ne tiek krenta i akis, kiek uz suns koks tai betono gabalas. geriau butu lygaus meliuko foneQUOTE(ZverisKLP @ 2009 01 13, 01:39)
Išalkęs...
Na sios foto as taip pat nepagirsiu absoliuciai nieko gero nematau, tik blogoQUOTE(Grethenn @ 2009 01 13, 01:07)
Na sios foto as taip pat nepagirsiu absoliuciai nieko gero nematau, tik blogo
O kur as blogis? As pats matau, kad cia WB nugrybaves, bet siaip man paciam emocija patinka, nes zinau kad sitas vaikis stovejo prie puodu virtuvej, kur visokiu valgiu buvo kruva ...Naujametiniu...
Beje, jis pirstus jau buvo kazkur ikises ir nulaize
QUOTE(linute1030 @ 2009 01 12, 22:46)
Va dabar pavyko patalpinti normalei.
o kaip man ja padaryti, jei as jau taip nufotkinau?
o kaip man ja padaryti, jei as jau taip nufotkinau?
neblogas kadras, tik būtų daug smagiau, jei nepurkštautum lygioj vietoj
su fotografija toks dalykas yra - jei negerai, eini ir bandai nufotkint iš naujo.
QUOTE(ZverisKLP @ 2009 01 12, 23:39)
Išalkęs...
man nepatinka šioje foto, o ir daugelyje Tavo fotografijų tai, kad portretuose nenaudoji smarkiai atvertos diafragmos. pvz., man norisi, kad vaikinas būtų sufokusuotas, o štai spintelės už jos aš apskritai nenoriu matyti, nebent tik jos spalvą kaip foną, t.y. norisi stipraus bokeh. ir čia pastaba ne tik šiai foto, bet ir daugeliui Tavo portretų - BOKEH. duok BOKEH. Tavo aparatas juk suteikia tokias galimybes.
ir dar, skonio reikalas, aišku, bet tas žiedas man feeee
QUOTE(ZverisKLP @ 2009 01 13, 00:14)
O kur as blogis? As pats matau, kad cia WB nugrybaves, bet siaip man paciam emocija patinka, nes zinau kad sitas vaikis stovejo prie puodu virtuvej, kur visokiu valgiu buvo kruva ...Naujametiniu...
o mes ar žinom, kad jis stovėjo prie puodų, prie valgių krūvos? aš, pvz., iš tos nuotraukos to nematau. vat būtų daugiau erdvės, kitas rakursas. gal dar matytųsi koks puodas iš kurios jis pirštu kabino. tada gal būtų galima, ką nors gero pasakyt, bet dabar.... aš taip pat nematau, ko girt.
Linute - apie pirma jau praktiskai viskas pasakyta... i antra ilgiau paziurejus - apraibsta akys... jau taip viskas mirgu margu...
ZverisKLP - kad tas zmogelis gamina valgyt - as galiu nebent spet is virejo kepures... ir tai - gal pvz. jis karnavalui pasipuoses taip ir tas "ruzavavas" veiduks nelabai gerai ziuris... zodziu nea...
Ir aciu visoms uz komentarus maniskems foto - turbut pamirsau padekot...
ZverisKLP - kad tas zmogelis gamina valgyt - as galiu nebent spet is virejo kepures... ir tai - gal pvz. jis karnavalui pasipuoses taip ir tas "ruzavavas" veiduks nelabai gerai ziuris... zodziu nea...
Ir aciu visoms uz komentarus maniskems foto - turbut pamirsau padekot...
tai vis tik ryžaisi 3200 išsiryškinti...na ir normaliai. nieko ten superkitokio nėra (ryškinimo prasme - tik laikas ilgesnis). gerai išryškinai. dėl šešėlio tai jo... priminė praėjusio amžiaus rocko legendas: grupė KISS, ten toks personažas buvo Star... labai panašų makiažą darydavosi ( http://www.kissfever..._kiss_large.jpg )
aš vis pamirštu paklausti, tai multiekspozicijai reikia siūlomą ekspoziciją nustatyti, ar mažinti kaip nors (pvz. per pusę, ar atsižvelgus į apšvietimo sąlygas kažkokią proporciją daryti). ir kaip reikia "klijuoti" tamsesnė po to šviesesnė ar nėr skirtumo?
aš vis pamirštu paklausti, tai multiekspozicijai reikia siūlomą ekspoziciją nustatyti, ar mažinti kaip nors (pvz. per pusę, ar atsižvelgus į apšvietimo sąlygas kažkokią proporciją daryti). ir kaip reikia "klijuoti" tamsesnė po to šviesesnė ar nėr skirtumo?