59 mm adapterio nerasi. kiniečiai nedurneliai, jaučiu specialiai taip padarė. tau geriau tada ieškoti EOS to M42 adapterio. jie nebrangūs.
QUOTE(andriuska @ 2009 01 12, 21:16)
59 mm adapterio nerasi. kiniečiai nedurneliai, jaučiu specialiai taip padarė. tau geriau tada ieškoti EOS to M42 adapterio. jie nebrangūs.
Ačiū reiks paieškot.
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 22:20)
Andriuska - mano fotikas canon 350 D, o tas objektyvas, kaip minejau - helios 44-2... gal galetum tiksliai ivardint, ko man ieskot...
QUOTE(linute1030 @ 2009 01 12, 14:35)
Sveiki ir as noreciau patalpinti savo darbely
prasom
kazkaip kam cia nesiseka su jos patalpinimu
Va dabar pavyko patalpinti normalei.
o kaip man ja padaryti, jei as jau taip nufotkinau?
QUOTE(linute1030 @ 2009 01 13, 00:46)
o kaip man ja padaryti, jei as jau taip nufotkinau?
na nepadarysi, neprilipdysi va jei per daug butu tai pakirpt galetum. bet man ir taip patinka, tas seselis kaireje liksvaros duoda o jau sunekai tokie.. tokie man jie zmogisku emociju QUOTE(Grethenn @ 2009 01 12, 23:53)
na nepadarysi, neprilipdysi va jei per daug butu tai pakirpt galetum. bet man ir taip patinka, tas seselis kaireje liksvaros duoda o jau sunekai tokie.. tokie man jie zmogisku emociju
Aciu uz komentarus, bet pasakysiu teisybe, si nuotrauja tai atsirado be dideliu pastangu. siaip zaidziau su fotoaparatu ir padavau.
Cia dar vienas pasaudimas fotoaparatu
patarkit, ka daryti su tuo zmogaus seseliu, kuris yra apacioj.
QUOTE(linute1030 @ 2009 01 12, 23:59)
Aciu uz komentarus, bet pasakysiu teisybe, si nuotrauja tai atsirado be dideliu pastangu. siaip zaidziau su fotoaparatu ir padavau.
Nukirpt..., bet prastos nuotraukos tas neišgelbės. Makalynė...
QUOTE(ZverisKLP @ 2009 01 13, 00:16)
Nukirpt..., bet prastos nuotraukos tas neišgelbės. Makalynė...
aciu uz gerus zodziu