Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

QUOTE(zuvialia @ 2009 01 11, 22:45)

hihihi.gif ner cia tokios" fis kontroles" hihihi.gif zek daba kiek beganciu is cia.netiki sugrysh? biggrin.gif buvo cia tokiu beganciu  biggrin.gif  bigsmile.gif

aha, pastebejau, kad "emigrantai" vis tiek pargrizta po kiek laiko hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2009 01 12, 00:45)
Oo be to tada labai taikliai sustumdai spalvas,as paziuriu "ant gatavo"tai arba melsva melsva,arba pilksva,arba per geltona.arba seip...ne naturalu..
O tu ekrano spalvas biski ant gelsvos pliuso dadek ir dings tas melsvumas biggrin.gif

Fokusiukas pirmos poros antroj pabeges, prisipazistu smile.gif sakau dar mokaus su rankiniu, prisviles bisk blynas, ale kai fokusas naguose, tai bent sakau jaucia kai kas, kaip sminga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 11, 22:57)
O tu ekrano spalvas biski ant gelsvos pliuso dadek ir dings tas melsvumas biggrin.gif

Fokusiukas pirmos poros antroj pabeges, prisipazistu smile.gif sakau dar mokaus su rankiniu, prisviles bisk blynas, ale kai fokusas naguose, tai bent sakau jaucia kai kas, kaip sminga biggrin.gif

tas kai kas irgi toki pat gyvi namuos turi, uztat labai gerai zino, kaip tie nagai gerai sminga, kai praso valgyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 12, 01:03)
tas kai kas irgi toki pat gyvi namuos turi, uztat labai gerai zino, kaip tie nagai gerai sminga, kai praso valgyt  biggrin.gif
aa biggrin.gif bet musu kirpti naguciai, tai niekis, tik kad visas kelnes suvaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 17:52)
Laba vakara  4u.gif

Paraginta Californiagirl pareinu pas jus  blush2.gif 

...ramuma...
Blue Cristmas
...greitai...

Sveika prisijungus 4u.gif
Foto tai patiko pirma ir trečia smile.gif

QUOTE(mantioras @ 2009 01 11, 18:29)
Linkejimai mamoms.
Ramaus vakaro pries naujos darbo savaites rupescius.

Ačiū smile.gif

QUOTE(Stebukle @ 2009 01 11, 18:38)
Degute , ka spalvom darei nuotraukos, labai grazios.

Nu nieko ypatingo, truputį Curves, ir PS mėlynas filtras.

QUOTE(mantioras @ 2009 01 11, 20:52)

a kas čia dangui nutiko? nelabai kaip jis čia ax.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 01 11, 21:52)
Na stai rezultatas su "naujuoju" objektyvu biggrin.gif labai nekritikuokit fokuso, sunku man bais su tuo rankiniu dar.. dar speju ir rankos sujudejo.. ir kaip visada neapsisprendziu ar spalvu reik ar ne.. bet siap patinka man sios foto, retas atvejis, bet sakau atvirai smile.gif

D*K, sveika prisijungus  4u.gif

1.taip yra prasoma valgyt

2.o taip yra smalsaujama

1. Patiko pirmoji poros foto. Akys kokios fainos smile.gif Spalvota labiau.
2. Antra, ir patiktų trečia, jei nebūtų to išdegusio atspindžio, ar ko ten.

Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 11, 23:06)
aa  biggrin.gif  bet musu kirpti naguciai, tai niekis, tik kad visas kelnes suvaro  doh.gif

a kam taip išsiauklėjot?
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2009 01 11, 21:52)
Aš niekaip nesuprantu, kodėl mano paukščiukus žmonės linksta su BN aptarinėti  hihihi.gif

O varge doh.gif kol perėjau visus postus galvoj susišvietė, kad gulbės BN. Atsiprašau BN 4u.gif Taigi komentaras Karbynei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 01 12, 01:34)
jei nebūtų to išdegusio atspindžio, ar ko ten.

a kam taip išsiauklėjot?
Mane jis veza biggrin.gif as ji specialiai dariau smile.gif

o mes jo neauklejom, tame ir problema biggrin.gif per daug anas mylimas ir islepintas.. mum patinka jo toks demesys, aukojam ir kelnes ir sijonus ir perkelnes ax.gif
Atsakyti
Na stai rezultatas su "naujuoju" objektyvu biggrin.gif labai nekritikuokit fokuso, sunku man bais su tuo rankiniu dar.. dar speju ir rankos sujudejo.. ir kaip visada neapsisprendziu ar spalvu reik ar ne.. bet siap patinka man sios foto, retas atvejis, bet sakau atvirai smile.gif

taip yra prasoma valgyt

o taip yra smalsaujama

nu man tai nepatinka smile.gif jei nebūtum parašius, kad jis prašo ėst ar smalsauja, tai tikrai neatspėčiau. manau, kad gali geriau pagaut. juo labiau, kad žinau, jog ir velnių priėdę kaip ir mano biggrin.gif

tiesa, sveiki prisijungę, naujokai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sea, tikrai turi nuostabų modeliuką ir puikiai jį išnaudoji wub.gif

Californiagirl, vaikai man kaip visada labai thumbup.gif Aš ir jau seniai nebežiūriu į jas kaip į konkrečias nuotraukas, man jos dažniausiai kaip seniai su pasimėgavimu skaitomos istorijos tęsinys ir retai kuri iškrenta iš jos konteksto wub.gif

Tik ta paskutinė su spalvų koregavimu, matant tavo natūralias spalvas , irgi jau nelabai smile.gif

Grethen su merginomis, tai tik su brunete patiko, su šviesia mergaite tai tokios tiesiog eilinės, ir man ten trūksta kažkokios tai tvarkos ar sitemos pateikime g.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 01 11, 13:49)
Na ir aš su klausimu:
Ar pirmo plano žolės čia nereikalingos ir daro foto plokščią?

man irgi žolės nemaišo, tik irgi norėtųsi mažiau, o valtys galėtų gal nesiremti į kraštą g.gif Bet šiaip smagus vaizdelis smile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 17:52)
kad neateiciau "sausai"  biggrin.gif  - dedu tris paskutinius darbelius ( kai kam jau tikrai bus matyti).... ax.gif

sveika prisijungus 4u.gif

pirma labai patinka, antra nea, trūksta ir kokybės ir siužetas labai banalus, o trečia irgi nieko, tie driūžiai priekyje gal nelabai man smile.gif

QUOTE(D*K @ 2009 01 11, 18:13)
Labas visiems.
Ar priimsit i buri. Kai kurie pazista is Kudros, atpazinsit is nuotrauku  smile.gif  o gal ir is vardo

na darbus tai tikrai žinojau jau ir galiu pasakyti tik kad jie yra nuostabūs ir labai saviti wub.gif Nelabai įsivaizduoju ko dar tau reikėtų mokytis čia, bet bet kokiu atveju kompanija čia tikrai labai šauni ir kartais turime labai smagių diskusijų apie fotografiją thumbup.gif Taip kad sveika atvykus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mantioras @ 2009 01 11, 18:29)
Linkejimai mamoms.

fainas linkėjimas wub.gif

O antra foto man nelabai smile.gif

tik spalvota man, nes spalvos yra nuostabios čia thumbup.gif Fokuso trūksta šiuo atveju man labai , ten kur nagai , o antras trejetukas visai nieko , nors katinukas per daug apkarpytas visur smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 12 sausio 2009 - 08:53
QUOTE(bite maja @ 2009 01 12, 10:33)
manau, kad gali geriau pagaut. juo labiau, kad žinau, jog ir velnių priėdę kaip ir mano  biggrin.gif
tiesa, sveiki prisijungę, naujokai  drinks_cheers.gif
na tiesa sakant tikslo nebuvo jo kzkaip ypatingai prigauti. man siaip patinka, spalviskai, kompoziciskai nors ir apkapoti biggrin.gif tik va del fokuso gaila. todel gaudyt juos ir labai sunku nes tas fokusas vis tiek kazkur nubega doh.gif

Dekui visiem uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 12, 12:51)
labai sunku nes tas fokusas vis tiek kazkur nubega  doh.gif

fizika/optika..niekur nuo jos nedingsi. tas adapteris veikia pusiau kaip makrožiedas/telekonverteris. atitinkamai jis "vagia" šviesą (jos reikia daugiau, tą jau pastebėjai), o tai sudėjus su šiek tiek pakitusiu židinio nuotoliu koreguojasi minimalus išlaikymas pagal formulę minS=F x 2 (kur F - židinio nuotolis, minS - minimalus išlaikymas), tad jei uždėjai 50-uką, tai išlaikymą minimalų turi dėti kokius 1/120 s, kad rankų tremorą nugalėti. kitas ryškumo valgytojas yra susiaurėjęs DOF. vieną vertus tai didelis bonusas ir kai kam pagrindinis stimulas pirkti telekonverterį, bet reikalauja ir preciziškesnio fokusavimosi. o precizika atvirkščiai proporcinga fokusavimosi ir objektų judėjimo greičiui biggrin.gif

ką noriu pasakyti - gali būti taip, kad niekada nesugebėsi savo katinų gerai (ne gražiai, o būtent kokybine ryškumo prasme) nufotografuoti su adapteriu. nebent vasara, kai šviesos pakaks ir trumpam išlaikymui ir diafragmai apie f/16. mano kuklia nuomone...
o šiaip tai piešinys man patinka. nuo štatyvo kokius natiurmortus, portretus a la studijinius galima fotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 01 12, 14:54)
fizika/optika..niekur nuo jos nedingsi. tas adapteris veikia pusiau kaip makrožiedas/telekonverteris. atitinkamai jis "vagia" šviesą (jos reikia daugiau, tą jau pastebėjai), o tai sudėjus su šiek tiek pakitusiu židinio nuotoliu koreguojasi minimalus išlaikymas pagal formulę minS=F x 2 (kur F - židinio nuotolis, minS - minimalus išlaikymas), tad jei uždėjai 50-uką, tai išlaikymą minimalų turi dėti kokius 1/120 s, kad rankų tremorą nugalėti. kitas ryškumo valgytojas yra susiaurėjęs DOF. vieną vertus tai didelis bonusas ir kai kam pagrindinis stimulas pirkti telekonverterį, bet reikalauja ir preciziškesnio fokusavimosi. o precizika atvirkščiai proporcinga fokusavimosi ir objektų judėjimo greičiui biggrin.gif

ką noriu pasakyti - gali būti taip, kad niekada nesugebėsi savo katinų gerai (ne gražiai, o būtent kokybine ryškumo prasme) nufotografuoti su adapteriu. nebent vasara, kai šviesos pakaks ir trumpam išlaikymui ir diafragmai apie f/16. mano kuklia nuomone...
o šiaip tai piešinys man patinka. nuo štatyvo kokius natiurmortus, portretus a la studijinius galima fotografuoti.
jeazu maryja, sita reiks kelis kart pries miega paskaityt kad suprasciau lotuliukas.gif
pavykt tai pavyks, as jauciu ta fokusa, tik, kad katinai juda doh.gif turiu greitai veikt. o ir akys pavargsta nuo itempto ziurejimo ir fokusavimo, po to pradedu nebejaust.

dar kaip jau minejai sviesa "valgoma", jei issklaidyta sviesa, islaikyma tenka statyt apie 1/100 ir dar iso uzkelt (visa laime, kad jis neypac jauciamas), bet jei saule (kaip siandien) tai tada 1/1600. ir tuo pat metu fotografuodama turiu ziuret ar objektas seselyje ar sauleje. zodziu labai jautrus objektyvas smile.gif bet vasara, kai bus daug sviesos tai bus pats tas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 12 sausio 2009 - 13:09