Labas rytas
Sea, tikrai turi nuostabų modeliuką ir puikiai jį išnaudoji
Californiagirl, vaikai man kaip visada labai
Aš ir jau seniai nebežiūriu į jas kaip į konkrečias nuotraukas, man jos dažniausiai kaip seniai su pasimėgavimu skaitomos istorijos tęsinys ir retai kuri iškrenta iš jos konteksto
Tik ta paskutinė su spalvų koregavimu, matant tavo natūralias spalvas , irgi jau nelabai
Grethen su merginomis, tai tik su brunete patiko, su šviesia mergaite tai tokios tiesiog eilinės, ir man ten trūksta kažkokios tai tvarkos ar sitemos pateikime
QUOTE(Degutė @ 2009 01 11, 13:49)
Na ir aš su klausimu:
Ar pirmo plano žolės čia nereikalingos ir daro foto plokščią?
man irgi žolės nemaišo, tik irgi norėtųsi mažiau, o valtys galėtų gal nesiremti į kraštą
Bet šiaip smagus vaizdelis
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 17:52)
kad neateiciau "sausai"
- dedu tris paskutinius darbelius ( kai kam jau tikrai bus matyti)....
sveika prisijungus
pirma labai patinka, antra nea, trūksta ir kokybės ir siužetas labai banalus, o trečia irgi nieko, tie driūžiai priekyje gal nelabai man
QUOTE(D*K @ 2009 01 11, 18:13)
Labas visiems.
Ar priimsit i buri. Kai kurie pazista is Kudros, atpazinsit is nuotrauku
o gal ir is vardo
na darbus tai tikrai žinojau jau ir galiu pasakyti tik kad jie yra nuostabūs ir labai saviti
Nelabai įsivaizduoju ko dar tau reikėtų mokytis čia, bet bet kokiu atveju kompanija čia tikrai labai šauni ir kartais turime labai smagių diskusijų apie fotografiją
Taip kad sveika atvykus
Papildyta:
QUOTE(mantioras @ 2009 01 11, 18:29)
fainas linkėjimas
O antra foto man nelabai
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 11, 21:52)
Na stai rezultatas su "naujuoju" objektyvu
labai nekritikuokit fokuso, sunku man bais su tuo rankiniu dar.. dar speju ir rankos sujudejo.. ir kaip visada neapsisprendziu ar spalvu reik ar ne.. bet siap patinka man sios foto, retas atvejis, bet sakau atvirai
tik spalvota man, nes spalvos yra nuostabios čia
Fokuso trūksta šiuo atveju man labai , ten kur nagai , o antras trejetukas visai nieko , nors katinukas per daug apkarpytas visur