sayonara> taigi zinai, kad as kaip jaunas menulis Nesu toks produktyvus kaip jus.
QUOTE(californiagirl @ 2009 01 11, 19:04)
As pas "pradinukus" uzsuku labai retai. Ir kazkaip visai neima juokas is to ka jos raso...Geriau jau duot patarimus, o ne linksmintis vakarais atsisedus Tureciau laiko dazniau ten uzsukciau, bet nepasijuokt.....o patart
o aš visai rimtai svarsčiau katroj čia temoj mano vieta...tai pažiūrėjau - na anoj gal jau daugmaž "praeitas" kursas, nors nepasakyčiau, kad be spragų, o šitoj - na nesijaučiu pažengusia, bet jei iki pervadinimo čia tupėjau periodiškai, tai gal kaip "praeis" ir dabar, kad ir prie "nedatiopų"
Karbyne, sakau gal kuriam sau atskira tema? Ir galesim tada abi kalbetis
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 11, 21:02)
Karbyne, sakau gal kuriam sau atskira tema? Ir galesim tada abi kalbetis
tada ir as prie jusu jungciaus tarpine grandis
Ir as, is ar jungsiuos!!!
nors gal prie zaliu ir labiau tikciau
Atsakingai pareiskiu - gulbes ne mano
nors gal prie zaliu ir labiau tikciau
Atsakingai pareiskiu - gulbes ne mano
Na stai rezultatas su "naujuoju" objektyvu labai nekritikuokit fokuso, sunku man bais su tuo rankiniu dar.. dar speju ir rankos sujudejo.. ir kaip visada neapsisprendziu ar spalvu reik ar ne.. bet siap patinka man sios foto, retas atvejis, bet sakau atvirai
taip yra prasoma valgyt
o taip yra smalsaujama
tiesa, cia iso 800, su kitinius jau su 400 negalejau fotkint nes 0 kokybes budavo
taip yra prasoma valgyt
o taip yra smalsaujama
tiesa, cia iso 800, su kitinius jau su 400 negalejau fotkint nes 0 kokybes budavo
Grethen - ufff - tie naguciai... net jauciu, kaip sminga... j/b man nea... fokuso, aisku gaila, bet momentas tai
O,kiek naujoku nors dabar jauciuos viena is ju bet tikrai malonu matyti jau pazystamus autorius prisijungiancius pas mus
Daiva
Peperoni
aga tas pats....400D ..vis prisimenu tavo zodzius,kad fotiko tas AWB kaltas,bet bandau save ytikint,kad gal visgi ne o be to tada labai taikliai sustumdai spalvas,as paziuriu "ant gatavo"tai arba melsva melsva,arba pilksva,arba per geltona.arba seip...ne naturalu..
ner cia tokios" fis kontroles" zek daba kiek beganciu is cia.netiki sugrysh? buvo cia tokiu beganciu
Daiva
Peperoni
QUOTE(californiagirl @ 2009 01 11, 17:51)
Net nezinau ka pasakyti... man su senuoju canonu 99% oda melsva gaudavosi, bet wb pakoregavus visada iseidavo taip kaip noriu. Dabar tos problemos nebera, naujasis pataiko daugmaz taikliai.
Primink kuris pas tave fotikas- canon 400D???
Primink kuris pas tave fotikas- canon 400D???
aga tas pats....400D ..vis prisimenu tavo zodzius,kad fotiko tas AWB kaltas,bet bandau save ytikint,kad gal visgi ne o be to tada labai taikliai sustumdai spalvas,as paziuriu "ant gatavo"tai arba melsva melsva,arba pilksva,arba per geltona.arba seip...ne naturalu..
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 17:55)
joa...... gerai, kad pirma pasiprasiau i svecius vel buc nebedrisus...
ner cia tokios" fis kontroles" zek daba kiek beganciu is cia.netiki sugrysh? buvo cia tokiu beganciu
Grethen,o as ziuriu ir galvoju,ar man nuo vyniaus akys dreba,ar fokusiukas pabeges?kazkaip ne...norisi jo visgi..norisi