Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

sayonara> taigi zinai, kad as kaip jaunas menulis smile.gif Nesu toks produktyvus kaip jus.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 11, 22:46)
BN gulbės - kaip gulbės 4u.gif
prilipo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2009 01 11, 19:04)
As pas "pradinukus" uzsuku labai retai. Ir kazkaip visai neima juokas is to ka jos raso...Geriau jau duot patarimus, o ne linksmintis vakarais atsisedus cool.gif  Tureciau laiko dazniau ten uzsukciau, bet nepasijuokt.....o patart smile.gif

o aš visai rimtai svarsčiau katroj čia temoj mano vieta...tai pažiūrėjau - na anoj gal jau daugmaž "praeitas" kursas, nors nepasakyčiau, kad be spragų, o šitoj - na nesijaučiu pažengusia, bet jei iki pervadinimo čia tupėjau periodiškai, tai gal kaip "praeis" ir dabar, kad ir prie "nedatiopų" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 11 sausio 2009 - 20:58
Karbyne, sakau gal kuriam sau atskira tema? Ir galesim tada abi kalbetis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 11, 21:02)
Karbyne, sakau gal kuriam sau atskira tema? Ir galesim tada abi kalbetis biggrin.gif

biggrin.gif tada ir as prie jusu jungciaus biggrin.gif tarpine grandis hihihi.gif
Atsakyti
Ir as, is ar jungsiuos!!!
nors gal prie zaliu ir labiau tikciau book.gif

Atsakingai pareiskiu - gulbes ne mano 4u.gif
Atsakyti
Na stai rezultatas su "naujuoju" objektyvu biggrin.gif labai nekritikuokit fokuso, sunku man bais su tuo rankiniu dar.. dar speju ir rankos sujudejo.. ir kaip visada neapsisprendziu ar spalvu reik ar ne.. bet siap patinka man sios foto, retas atvejis, bet sakau atvirai smile.gif

taip yra prasoma valgyt
user posted image

user posted image

o taip yra smalsaujama
user posted image

tiesa, cia iso 800, su kitinius jau su 400 negalejau fotkint nes 0 kokybes budavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 11 sausio 2009 - 22:00
Grethen - ufff - tie naguciai... biggrin.gif net jauciu, kaip sminga... biggrin.gif j/b man nea... ax.gif fokuso, aisku gaila, bet momentas tai thumbup.gif
Atsakyti
Grethen,
pirmoji foto bigsmile.gif patinka tiek zvilgsnis tiek spalvos.
ir ta trijule idomi 4u.gif
Atsakyti
O,kiek naujoku smile.gif nors dabar jauciuos viena is ju smile.gif bet tikrai malonu matyti jau pazystamus autorius prisijungiancius pas mus smile.gif
Daiva 4u.gif
Peperoni 4u.gif

QUOTE(californiagirl @ 2009 01 11, 17:51)
Net nezinau ka pasakyti... g.gif man su senuoju canonu 99% oda melsva gaudavosi, bet wb pakoregavus visada iseidavo taip kaip noriu. Dabar tos problemos nebera, naujasis pataiko daugmaz taikliai.
Primink kuris pas tave fotikas- canon 400D???

aga tas pats....400D ..vis prisimenu tavo zodzius,kad fotiko tas AWB kaltas,bet bandau save ytikint,kad gal visgi ne hihihi.gif o be to tada labai taikliai sustumdai spalvas,as paziuriu "ant gatavo"tai arba melsva melsva,arba pilksva,arba per geltona.arba seip...ne naturalu..

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 17:55)
joa...... blink.gif  wub.gif  gerai, kad pirma pasiprasiau i svecius biggrin.gif  vel buc nebedrisus...  doh.gif  blush2.gif

hihihi.gif ner cia tokios" fis kontroles" hihihi.gif zek daba kiek beganciu is cia.netiki sugrysh? biggrin.gif buvo cia tokiu beganciu biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
o snekant apie pradanciasias fotografuoti, as ten ilendu pakomentuoti ir pasimokyti, galvoju reiketu vel pradeti techninius namu darbus atlikineti, nes daug ko nesuprantu dar 4u.gif
Atsakyti
Grethen,o as ziuriu ir galvoju,ar man nuo vyniaus akys dreba,ar fokusiukas pabeges?kazkaip ne...norisi jo visgi..norisi
Atsakyti