Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

QUOTE(mantioras @ 2009 01 11, 19:29)
Linkejimai mamoms.

Ramaus vakaro pries naujos darbo savaites rupescius.

aciu 4u.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 19:47)
Smaginies vakarais?  biggrin.gif  tongue.gif

niu nuotaika tikrai pakelia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2009 01 11, 20:51)
Paziurejau nuotrauku puslapiuka profilyje ir iskart pazinau thumbup.gif  Sveika prisijungus 4u.gif
ir man daejo doh.gif
uch kiek sviezienos padave, kaip smagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 01 11, 18:55)
aciu 4u.gif

niu nuotaika tikrai pakelia smile.gif

tikiu biggrin.gif
Atsakyti
As pas "pradinukus" uzsuku labai retai. Ir kazkaip visai neima juokas is to ka jos raso...Geriau jau duot patarimus, o ne linksmintis vakarais atsisedus cool.gif Tureciau laiko dazniau ten uzsukciau, bet nepasijuokt.....o patart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2009 01 11, 21:04)
As pas "pradinukus" uzsuku labai retai. Ir kazkaip visai neima juokas is to ka jos raso...Geriau jau duot patarimus, o ne linksmintis vakarais atsisedus cool.gif  Tureciau laiko dazniau ten uzsukciau, bet nepasijuokt.....o patart smile.gif
Oj sudominai, reik ir man nosi ikist ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2009 01 11, 19:04)
As pas "pradinukus" uzsuku labai retai. Ir kazkaip visai neima juokas is to ka jos raso...Geriau jau duot patarimus, o ne linksmintis vakarais atsisedus cool.gif  Tureciau laiko dazniau ten uzsukciau, bet nepasijuokt.....o patart smile.gif

truputi ne tai turejau omeniuos... ax.gif

is tikro tai reiktu pagalbos ten daugiau... ax.gif ziuriu ziuriu i tuos nd - vakare jau pati nebeatskiriu, ar gerai ten , ar ne... doh.gif akyse pradeda lietis smile.gif plius jus vis viena zyyymiai daugiau patirties turit, nei as... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 11 sausio 2009 - 19:09
QUOTE(californiagirl @ 2009 01 11, 20:04)

niugi as is ju nesijuokiu. Tik paciai linksma is saves, kai prisimenu kaip pati ta pati rasydavau, vis klausdavau 10 kartu to paties ir t.t.
Atsakyti
Och, gerai sviezias kraujas... Bambejom, kada tai, kad savo sultyse verdam - va ir prisiprasem smile.gif Smagu pasveikinti prisijungusius 4u.gif
Ir Mantioras senai matytas 4u.gif

Degute, patiko man tavo vievis, zoles nemaiso ir spalvos geros. Malonu akiai.
Grethen, spalvota dviratininke gera, bet tik perskaiciu Degutes komentara, supratau, kas man kliuvo - ryskios spalvos atitraukia nuo merginos veido (pagal sav nusprendziau kad gal fokusavimo problemos blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(D*K @ 2009 01 11, 18:13)
Labas visiems.
Ar priimsit i buri. Kai kurie pazista is Kudros, atpazinsit is nuotrauku  smile.gif  o gal ir is vardo
bigsmile.gif Daiva thumbup.gif mirksiukas.gif Kaip malonu tave cia matyti bigsmile.gif

Peperoni bigsmile.gif nu pagaliau. Sveika atejusi i sita skyreli 4u.gif

Atsakyti
Oksana - oro_buckis.gif 4u.gif
Atsakyti
California - galečiau atsiųsti mailu tau tą action, bet jaučiu gal ir žinai iš kur jį galima parsisiųst - Aly's Vintage vadinasi jis, vienintelį, kurį variantą kartais panaudoju, tai "Barely vintage". O Tavo nuotraukytės, tai jau ne kartą esu sakiusi, kad man yra kaip kokybės siekiamybė 4u.gif Ir jau kaip buvo gražiai parašyta, kad tavo vaikų portretai, tai nėra tiesiog portretai šeimos albumai, tai man yra kaip vaikų fotografijos pavyzdžiai.. Šį kartą nelabai man patiko tas žaidimas spalvomis, visgi gražiausios natūralios spalvos wub.gif Atvirai šnekant biški jau pabodo man tas žalsvas atspalvis, persirgau biggrin.gif

Sea_ - karviu foto nelabai, na kiek užspaustos ir apdirbimas kažkaip ne itin man, o va su vaikučiu žolėje, tai labai patiko, tik vos norisi mažesnio kontrasto.

BN gulbės - kaip gulbės 4u.gif

Peperoni - sveika prisijungusi 4u.gif pirmoji patiko, antroji ne itin pats siužetas, ir ryškumo kiek trūksta. Apie paskutinę kažkaip neturiu nuomonės, įdomi šiaip 4u.gif

Daiva - labai malonu jus čia matyti 4u.gif

Grethen - Labiausiai patiko nuotraukos su brunete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 11, 20:46)
BN gulbės - kaip gulbės 4u.gif

Aš niekaip nesuprantu, kodėl mano paukščiukus žmonės linksta su BN aptarinėti hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(D*K @ 2009 01 11, 18:53)
labai malonu, .... 4u.gif
[url=http://fotokudra.lt...

vuo bigsmile.gif Vzaimno 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 11 sausio 2009 - 20:53