Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 19:52)
Laba vakara  4u.gif
Ka tik ziurejau Tavo darbus kudroj, o "greitai" daviau 5 biggrin.gif taip, kad as asmeniskai tikrai neisvarysiu biggrin.gif ir pirmasis man patiko 4u.gif blue christmas tai ne.

Sveika prisijungus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 11, 17:59)
Ka tik ziurejau Tavo darbus kudroj, o "greitai" daviau 5 biggrin.gif taip, kad as asmeniskai tikrai neisvarysiu biggrin.gif ir pirmasis man patiko  4u.gif blue christmas tai ne.

Sveika prisijungus smile.gif

aciu 4u.gif as ejau tavo katino snd glostyt biggrin.gif deja deja - duot balu dar negaliu... ax.gif

----

dabar idejau, paziurejau ir tikrai - ta antroji krenta is konteksto hihihi.gif

tebunie - paliksiu jau taip, kaip yr... ax.gif
Atsakyti
Labas visiems.
Ar priimsit i buri. Kai kurie pazista is Kudros, atpazinsit is nuotrauku smile.gif o gal ir is vardo
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 20:11)
aciu 4u.gif  as ejau tavo katino snd glostyt  biggrin.gif  deja deja - duot balu dar negaliu...  ax.gif
dabar idejau, paziurejau ir tikrai - ta antroji krenta is konteksto hihihi.gif
tebunie - paliksiu jau taip, kaip yr...  ax.gif
Na as jas vertinu kaip atskiras, kontekstas nesvarbu smile.gif ir jokiu budu neisiminek nuotrauku, pykstam mes! ir visi su skirtingom nuomonem ir vertinimais.

Dar idesiu ryt kitu paglostymui biggrin.gif

QUOTE(D*K @ 2009 01 11, 20:13)
Labas visiems.
4u.gif
As tai nepazistu ir noreciau susipazinti ax.gif
Prasom kudros linko tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 11 sausio 2009 - 18:21
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 11, 18:14)
ir jokiu budu neisiminek nuotrauku, pykstam mes!

zinau zinau biggrin.gif
Atsakyti
Linkejimai mamoms.

user posted image

Ramaus vakaro pries naujos darbo savaites rupescius.
Atsakyti
QUOTE(D*K @ 2009 01 11, 19:13)
Labas visiems.
Ar priimsit i buri. Kai kurie pazista is Kudros, atpazinsit is nuotrauku  smile.gif  o gal ir is vardo

Kokie zmones bigsmile.gif

Peperoni, senai cia tau laikas. Tik dabar anam skyreli vel bus anekdotai be taves smile.gif Labai smagu ten skaitinet vakarais...

Degute , ka spalvom darei nuotraukos, labai grazios.

californiagirl, man is tavo paskutiniu nuotrauku labiausiai pirma, labai graziai seseliai zaidzia nuotraukoj rolleyes.gif

grethenn, faina dviratininke tam tuleni labai man patinka, ka spalvom darei?

Ziuriu skyreli uzpuole dabar spalvinimo liga hihihi.gif o atsimenat kaip stengemes anksciau kad butu kuo naturalesne spalva hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 11 sausio 2009 - 18:53
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 11, 16:24)
Bitemaja, Sayonara, kokius jus objektyvus naudojat miesto fotografavimui?

aš tik vieną vienintelį turiu, tai jį ir tenaudoju - penkiadešimtuką 1.4 diafragmos biggrin.gif

QUOTE(D*K @ 2009 01 11, 18:13)
Labas visiems.
Ar priimsit i buri. Kai kurie pazista is Kudros, atpazinsit is nuotrauku  smile.gif  o gal ir is vardo

Daiva, jei ta, kuri Kielė, tai labai malonus netikėtumas Tave čia sutikti, aišku, priimsim biggrin.gif

QUOTE(mantioras @ 2009 01 11, 18:29)
Linkejimai mamoms.

user posted image

Ramaus vakaro pries naujos darbo savaites rupescius.

sveikas. seniai lankeisi.. labai miela nuotrauka.. didesnės norisi, bet vis tiek gražu wink.gif

Pepperoni, sveika atvykus į kosminį laivą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 01 11, 18:38)
Peperoni, senai cia tau laikas. Tik dabar anam skyreli vel bus anekdotai be taves smile.gif Labai smagu ten skaitinet vakarais...

Smaginies vakarais? biggrin.gif tongue.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 01 11, 18:42)
Pepperoni, sveika atvykus į kosminį laivą biggrin.gif

bigsmile.gif

Svelnus palinkejimas Mantioro... wub.gif
Atsakyti
Dekui uz komentarus 4u.gif

QUOTE(zuvialia @ 2009 01 11, 13:03)
perverciau paskutinius lapus ir vel sustojau ties californios spalvom.Niekaip nepavyksta odos privest prie tokio naturalumo.. bigsmile.gif net ir uzstacius ant automatinio AWB odos spalva RAW formate matoma pas mane gerokai melsva,bandant ja koreguot deja rezultatai nepriveda prie tokio galutinio rezultato.Kazkaip neismokstu draugaut su spalvom..

Net nezinau ka pasakyti... g.gif man su senuoju canonu 99% oda melsva gaudavosi, bet wb pakoregavus visada iseidavo taip kaip noriu. Dabar tos problemos nebera, naujasis pataiko daugmaz taikliai.
Primink kuris pas tave fotikas- canon 400D???

QUOTE(Degutė @ 2009 01 11, 13:20)
1. Man norėtusi vos vos pakirpti apačios šioje foto.  Nemačiau aš jos apdirbtos, bet spalvos natūralios labai gražios.
2. Kaip visada - nuostabi kokybė. Labiausiai čia patiko trečioji. Pirma irgi faina, taip stengiasi žmogeliukas. Kairiarankis?
3. Šitoje man per daug susilieja veidukas, kūnelis ir siena.

Aciu Degute 4u.gif Jo, kairiarankis Tomulis- jau nuo 1-nu metuku maciau biggrin.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 01 11, 13:49)

Man zoles netrukdo. Grazu 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 01 11, 17:52)
Paraginta Californiagirl pareinu pas jus  blush2.gif 

Senai reikejo jungtis mirksiukas.gif Pirma pasakiska ir paskutine labai patiko thumbup.gif

QUOTE(D*K @ 2009 01 11, 18:13)
Labas visiems.

Paziurejau nuotrauku puslapiuka profilyje ir iskart pazinau thumbup.gif Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(mantioras @ 2009 01 11, 18:29)
Linkejimai mamoms.

Aciu. Grazus linkejimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 11, 19:14)

As tai nepazistu ir noreciau susipazinti  ax.gif
Prasom kudros linko tongue.gif

labai malonu, .... 4u.gif
http://fotokudra.lt/aut.php?aut=848
Atsakyti
QUOTE(D*K @ 2009 01 11, 18:53)

joa...... blink.gif wub.gif gerai, kad pirma pasiprasiau i svecius biggrin.gif vel buc nebedrisus... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 11 sausio 2009 - 18:55