Grethen, man labai patiko pirma is spalvotu, nors ir kaip dalis "dueto" neblogai. O patiko erdve, spalvomis, detalumu, merginos sypsena - na tokia totali zalia jaunyste bei dziugesys
Del ryskumo nieko nepasakysiu, jei pagal save spresciau - fokusavimo problemos.
Karbyne, maciau taviskes fotokudroj, bet nesuzavejo. As tai isvis fotografuoju viska kas grazu, tai ir kritikuot nelabai galiu, bet ... gali idomiau pamatyt.
Ir bendrai, neiseminekit nuotrauku - visa diena interneta ziuriu, bet Californiagirl nuotraukos neuzmaciau
Dar Saules pugos prasyt norejau - imesk koki linka i didesne Kauno panorama - patiko, noriu akis paganyt
QUOTE(Karbynė @ 2009 01 11, 00:12)
realiai nieko neduoda (mano supratimu) ir mergaitės "įstrižumas"
o čia taip taip...viena iš kitų
O tik dabar pastebejau, kad ji istriza :hihih: kluba ismetus stovejo, tai taip ir gavos :hihih:o čia taip taip...viena iš kitų
O gulbes, pirmas ispudis man visia patiko, taip kitaip jos pateiktos Bet is kart jaucias, kad kazkas ne taip, tai gi, panagrinejus: gaila, kad pirmoji gulbe seselyje ir tas maazas dangaus lopinelis desineje grazu, kad ju tiek daug vienoje vietoje
QUOTE(BN @ 2009 01 11, 00:36)
Del ryskumo nieko nepasakysiu, jei pagal save spresciau - fokusavimo problemos.
Tai va kad diena sauleta fotografuota, tikrai negali buti sujudeje, diafragma pilnai atverta ir fokusas tikrai vietoj. bet man rodos, kad apdirbimas kazkuo blogas... gal as per daug uzsizaidziu.. o kadangi foto ne raw tai ir pagadinu kokybe Aciu labai uz komentarus Ziuriu, kad nuotrauka dingo, neisiminejau taigi idedu dar karta
Grethen, superinis modelis. Ir nespalvota dviratininke patiko, yapc ryskumas; bet ta pirma...
Gerai varai, varyk toliau
QUOTE(BN @ 2009 01 10, 22:36)
Ir bendrai, neiseminekit nuotrauku - visa diena interneta ziuriu, bet Californiagirl nuotraukos neuzmaciau
Atsiprasau.... Ziurejau ziurejau as pati i ta fotke ir nusprendziau, kad tai situacijai "vintage" nilabai...ir isemiau Gal galesiu originala ikelt.
Grethen, man labiausiai nespalvotos patiko, su brunete panele
Karbyne, jei ne seselyje ta pirma gulbe, butu liuks. Spalvos geros
QUOTE(BN @ 2009 01 11, 01:13)
oj nu kaip malonu, atgaiva mano dusiai Man beje irgi pirma labiausiai BN, Californiagirl, aciu uz nuomones
Na idedu ta isimta nuotrauka, tik originaliu spalvu...
Ir dar keleta...tik siaip is seimos albumo
Cia jau su spalvom zaista...
Ir dar keleta...tik siaip is seimos albumo
Cia jau su spalvom zaista...
CaGirl, is paskutiniu detu tik trys vidurines man puikios, o kitos tiesiog puikios bet ne super. Siaip tai as i tavo vaiku nuotraukas ziuriu ne kaip i kaip konkrecius vaikus, o tokius - na, abstrakcius, kurie atskleidzia vaiko esme. Man tavo nuotraukos labai patinka, ne tuo konkreciu vaiko gyvenimo momentu, bet tuo kad jos pasako kazka daugiau... Zodziu, pavydziu darbu, bet irgi gali daug geriau O seimos albuma tikrai puosnu turetum tureti - ne kiekvienam vaikui taip sekasi
QUOTE(BN @ 2009 01 10, 23:54)
Siaip tai as i tavo vaiku nuotraukas ziuriu ne kaip i kaip konkrecius vaikus, o tokius - na, abstrakcius, kurie atskleidzia vaiko esme.
Aciu uz komentara Ipatingai dziugina sis sakinys
QUOTE(californiagirl @ 2009 01 11, 01:47)
Aha.. as irgi pavydziu Tavo vaikui Is ties kaip visada puiku. O labiausiai man patiko gubas berniukas, uztektu ir vienos kurios nors, bet jos abi, super ziuris o paskutines spalvos man jau nepatinka.. geriau net pirmos, originalios taciau pats kadras pirmas neytin
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 11, 00:06)
o paskutines spalvos man jau nepatinka.. geriau net pirmos, originalios taciau pats kadras pirmas neytin
Aciu us kritika
Turiu nustot su spalvom nesamones daryti
Del pirmo kadro, tai jo...toks daugiau- mamai tik mielas
QUOTE(californiagirl @ 2009 01 11, 02:10)
Aciu us kritika
Turiu nustot su spalvom nesamones daryti
Na cia buna kai uzsizaidi, noris tada dar idomiau imantriau ispudingiau padaryt ir pati pradedi nebesuprast ar gerai ar blogai ar akys pavargo stai, si vakar paskutinis pvz.. manau persizaista, ir formos ir spalvos.. sioks toks balaganas Turiu nustot su spalvom nesamones daryti