Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

Grethen, man labai patiko pirma is spalvotu, nors ir kaip dalis "dueto" neblogai. O patiko erdve, spalvomis, detalumu, merginos sypsena - na tokia totali zalia jaunyste bei dziugesys 4u.gif
Del ryskumo nieko nepasakysiu, jei pagal save spresciau - fokusavimo problemos.
Karbyne, maciau taviskes fotokudroj, bet nesuzavejo. As tai isvis fotografuoju viska kas grazu, tai ir kritikuot nelabai galiu, bet ... ax.gif gali idomiau pamatyt.
Ir bendrai, neiseminekit nuotrauku - visa diena interneta ziuriu, bet Californiagirl nuotraukos neuzmaciau schmoll.gif
Dar Saules pugos prasyt norejau - imesk koki linka i didesne Kauno panorama - patiko, noriu akis paganyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2009 01 11, 00:12)
realiai nieko neduoda (mano supratimu) ir mergaitės "įstrižumas" 
o čia taip taip...viena iš kitų
O tik dabar pastebejau, kad ji istriza :hihih: kluba ismetus stovejo, tai taip ir gavos :hihih:

O gulbes, pirmas ispudis man visia patiko, taip kitaip jos pateiktos smile.gif Bet is kart jaucias, kad kazkas ne taip, tai gi, panagrinejus: gaila, kad pirmoji gulbe seselyje ir tas maazas dangaus lopinelis desineje smile.gif grazu, kad ju tiek daug vienoje vietoje

QUOTE(BN @ 2009 01 11, 00:36)
Del ryskumo nieko nepasakysiu, jei pagal save spresciau - fokusavimo problemos.
Tai va kad diena sauleta fotografuota, tikrai negali buti sujudeje, diafragma pilnai atverta ir fokusas tikrai vietoj. bet man rodos, kad apdirbimas kazkuo blogas... gal as per daug uzsizaidziu.. o kadangi foto ne raw tai ir pagadinu kokybe g.gif

Aciu labai uz komentarus 4u.gif Ziuriu, kad nuotrauka dingo, neisiminejau g.gif taigi idedu dar karta

user posted image

Atsakyti
Grethen, superinis modelis. Ir nespalvota dviratininke patiko, yapc ryskumas; bet ta pirma... smile.gif
Gerai varai, varyk toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 01 10, 22:36)
Ir bendrai, neiseminekit nuotrauku - visa diena interneta ziuriu, bet Californiagirl nuotraukos neuzmaciau  schmoll.gif

Atsiprasau.... 4u.gif Ziurejau ziurejau as pati i ta fotke ir nusprendziau, kad tai situacijai "vintage" nilabai...ir isemiau blush2.gif Gal galesiu originala ikelt.

Grethen, man labiausiai nespalvotos patiko, su brunete panele 4u.gif

Karbyne, jei ne seselyje ta pirma gulbe, butu liuks. Spalvos geros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 01 11, 01:13)
Gerai varai, varyk toliau smile.gif
biggrin.gif oj nu kaip malonu, atgaiva mano dusiai biggrin.gif Man beje irgi pirma labiausiai smile.gif

BN, Californiagirl, aciu uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
Ten su ta pirma gulbe tai žinokit taip įdomiai - kad šešėly tai taip, faktas (buvo daug žmonių aplink ir pražiūrėjau doh.gif ), bet jos tas kakliukas dar ir natūraliai tamsesnis nei kitų - matyt jauna gulbė, dar nebaigus iki galo iš "jauniklinio rūbo" išsivikt.
Dėkui už komentarus smile.gif
Atsakyti
Na idedu ta isimta nuotrauka, tik originaliu spalvu...
user posted image

Ir dar keleta...tik siaip is seimos albumo blush2.gif
user posted image

user posted image user posted image

Cia jau su spalvom zaista...
user posted image
Atsakyti
CaGirl, is paskutiniu detu tik trys vidurines man puikios, o kitos tiesiog puikios bet ne super. Siaip tai as i tavo vaiku nuotraukas ziuriu ne kaip i kaip konkrecius vaikus, o tokius - na, abstrakcius, kurie atskleidzia vaiko esme. Man tavo nuotraukos labai patinka, ne tuo konkreciu vaiko gyvenimo momentu, bet tuo kad jos pasako kazka daugiau... Zodziu, pavydziu darbu, bet irgi gali daug geriau 4u.gif O seimos albuma tikrai puosnu turetum tureti - ne kiekvienam vaikui taip sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 01 10, 23:54)
Siaip tai as i tavo vaiku nuotraukas ziuriu ne kaip i kaip konkrecius vaikus, o tokius - na, abstrakcius, kurie atskleidzia vaiko esme.

Aciu uz komentara 4u.gif Ipatingai dziugina sis sakinys ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2009 01 11, 01:47)
Aha.. as irgi pavydziu Tavo vaikui ax.gif
Is ties kaip visada puiku. O labiausiai man patiko gubas berniukas, uztektu ir vienos kurios nors, bet jos abi, super ziuris wub.gif o paskutines spalvos man jau nepatinka.. geriau net pirmos, originalios smile.gif taciau pats kadras pirmas neytin
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 11 sausio 2009 - 00:19
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 11, 00:06)
o paskutines spalvos man jau nepatinka.. geriau net pirmos, originalios smile.gif taciau pats kadras pirmas neytin

Aciu us kritika 4u.gif
Turiu nustot su spalvom nesamones daryti lotuliukas.gif
Del pirmo kadro, tai jo...toks daugiau- mamai tik mielas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2009 01 11, 02:10)
Aciu us kritika 4u.gif
Turiu nustot su spalvom nesamones daryti lotuliukas.gif 
Del pirmo kadro, tai jo...toks daugiau- mamai tik mielas blush2.gif
Na cia buna kai uzsizaidi, noris tada dar idomiau imantriau ispudingiau padaryt ir pati pradedi nebesuprast ar gerai ar blogai ar akys pavargo doh.gif stai, si vakar paskutinis pvz.. manau persizaista, ir formos ir spalvos.. sioks toks balaganas g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 11 sausio 2009 - 00:40