Su aukštu ISO irgi negalima taip vienareikšmiškai sakyti, kad kelia triukšmus. Prie ISO 800 galima labai normaliai nufotkinti, jei tikrai tam nustatymui yra pakankamai šviesos. Jei reiks šviesinti rezultatą, tada bus blogai. Bet jei ekspozicija bus tiksliai paskaičiuota, nesimatys ten tų triukšmų.
O dėl raudonų akių - išorinė blykstė neapsaugo 100% nuo raudonų akių. Gal jų ir mažiau, bet jų visitiek būna.
Aš vistiek jau geriau stipriai keliu ISO ir fotkinu be blykstės, nei su išorine.
Va, priešpaskutinėj rodytoj fotkėj, kur fleitom groja - ISO 800, išlaikymas 1/100, F 3.2. Ir nėr ten tų triukšmų.
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 12 23, 02:03)
Linkejimai is snieguoto Seattle
Ačiū už linkėjimus
Ale pavydžiu gražios žiemos - nešaltos, snieguotos, pūguotos. Aišku, kai pas jus to nebūna, tada jau ne kas, niekas nepritaikyta, baisu. O mes kai laukiam, laukiam, o paskui vaikams tenka besmegenius iš sniego/žemių mišinio lipdyt, tai nooorisi tos stichijos
Sveikit
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 23, 03:59)
Mergina-ruduo
Geras
patiko!
QUOTE(bite maja @ 2008 12 23, 08:36)
aha. mes kažkada šnekėjom ta tema. aš ir buvau užsikrėtus HDR, bet padariau porą nuotraukų ir praėjo noras
paieškojau photobucket'e ir radau vieną kadrą. kartais jis būna pernelyg sintetinis, nors yra tikrai įspūdingų nuotraukų.
Va, visai įdomiai žiūrisi.
Kartais ir man patinka HDR darbeliai. Pati esu bandžiusi, bet kažkaip nesigavo nieko tokio, verto žiūrėjimo
Turiu programėlę Dynamic-Photo HDR.