Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

Dekui visoms 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 09, 17:32)
Turiu ir aš įsivedus vintage action'ą, tai yra kelių skirtingų variantaų "sendinimas", retkarčiais panaudoju vieną labai švelnų variantą, kuris tik vos vos prigesina spalvas. Man patinka, kai neintensyvios. Bet šiaip visgi stengiuosi palikti natūralias.

Ir as pastebejau, kad daugumoje vintage action'u buna per daug intencyvios spalvos. Labai butu idomu isbandyti ta Tavo "svelnuji" varianta ax.gif O siaip as irgi prie naturaliu spalvu lieku dazniausiai...nors siam paskutiam rodytam kadrui man kazkaip tiko tas "vintage" blush2.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 01 09, 23:00)
tikiuos nenusibosiu jums, bet noriu parodyt viena foto, kuri man patinka blush2.gif

Tikrai nenusibosi ax.gif Patinka ir man sis kadras. Fotogeniskos zoles pas jus biggrin.gif Spalvos velgi labai idomios, bet ir labai tinka siam kadrui...Ka darei? Action'as, ar pati "terliojaisi"? biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 10 sausio 2009 - 00:51
QUOTE(californiagirl @ 2009 01 09, 16:49)
Tikrai nenusibosi ax.gif  Patinka ir man sis kadras. Fotogeniskos zoles pas jus biggrin.gif Spalvos velgi labai idomios, bet ir labai tinka siam kadrui...Ka darei? Action'as, ar pati "terliojaisi"? biggrin.gif  g.gif

4u.gif
Zinok cia spalvom beveik nieko nedariau, tik paryskinau kazkiek ir sonus patamsinau 4u.gif Mes cia state parke, as pirma karta tokias zoles ir pamaciau biggrin.gif
Papildyta:
p.s Californiagirl, gi bet kuri actiona gali pasireguliuoti pagal savo skoni 4u.gif As ta vintage film kai naudoju,tai sumazinu intensyvuma, kai kuriuose zingsniuose jei matau,kad per daug jo bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 10, 01:12)
p.s Californiagirl, gi bet kuri actiona gali pasireguliuoti pagal savo skoni 4u.gif  As ta vintage film kai naudoju,tai sumazinu intensyvuma, kai kuriuose zingsniuose jei matau,kad per daug jo bus smile.gif

g.gif
As paspaudziu "play" ir man automatiskai viska padaro per viena sekunde. "action'as" niekur nesustoja ir pasirinkimo jokio nematau... g.gif Paskui jei man per sodru tik per image>hue/saturation pastumiu saturation i minusiuka.
pvz. cia taip dariau t.y. "vintage action" ir sumazinta "saturation" jau po to...
user posted image
Atsakyti
kaip keista,nes pas mane parodo kiekviena daroma zingsni ir as turiu ok paspausti,jei man tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 09, 21:01)
Sayonara, neiskenciau, susisodinau vaikus i masina ir i pasta. Labai labai aciu tau wub.gif  Labai patinka man sis tavo darbas, koks smagus jausmas gauti grazu darba ir nuosirdu atviruka, ech wub.gif  Pasikabinsiu virs kompiuterio stalo gyvenamajame kambaryje thumbup.gif

į sveikatą, jei tik patinka smile.gif blush2.gif džiaugiuos, jei patiko.. ir ačiū dievui, kad pagaliau atkeliavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 01 09, 20:41)
pilnos gatves zmoniu, cioce biggrin.gif prie Rotuses ciuozykla veikia. Sekmadieniais visur misios. Architekturos kalnai, pagrazinti sniegais. Gamtoje visko pilna. Namie toks fotogeniskas tetis. Katina turi. Jei truksta - galiu paskolinti savo Icku biggrin.gif
lotuliukas.gif Tu mane visad prajuokini. Na prasides pasiteisinimai dabar mano.. kai rankinis fokusavimas tai galiu pasakyt kad sunkoka judanti miesta fotkint ir plius nera fokuso i begalybe, nes adapteris be lesio. taip kad gal tik kokius 5m i prieki galiu fotkint. O ir siaip bijau zmoniu. Dabar kai visiskai praradau pasitikejima, tai net draugus nedrasu fotkint.
Norisi man kokiu geru nematytu situaciju, bet aiq jei neieskosiu tai ir nerasiu smile.gif

Beje, paros fotke kuria siuntei Sea wink.gif 4u.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 01 09, 20:53)
keletas vasariniu foto is Stock Yard city...
Jetus.. vargseliai, taip ir jaucias, kad jiem paskutinioji.. verysad.gif
bet Tu manes nenustoji stebinus, patinka, ypac antra smile.gif
O paskutiniojoj koks mazas nykstukas wub.gif kiek per daug man sharpo ir kontrasto, na bet miela smile.gif

O jus cia ziuriu visos su actionais sedit blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 10 sausio 2009 - 13:30
Na as vis knaisiojuos po vasarinius archyvus smile.gif Prasau nuomoniu smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 10 sausio 2009 - 16:41
QUOTE(sayonara @ 2009 01 10, 02:07)
į sveikatą, jei tik patinka smile.gif blush2.gif džiaugiuos, jei patiko.. ir ačiū dievui, kad pagaliau atkeliavo doh.gif

tikrai labai patinka wub.gif

Grethen linksmos foto thumbup.gif tik kadravimas kliuna ypac jb nuotrauku, atrodo erdves truksta merginai g.gif Bet kaip smagu tokia jaunyste, uzpavydejau tokios laisves biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 10, 19:08)
Bet kaip smagu tokia jaunyste, uzpavydejau tokios laisves biggrin.gif
biggrin.gif
dar viena juanystes, tik be selioniu hihihi.gif
o jus man pasakykit kas su ta kokybe! tikrai niekas nesujudeje, fokusas vietoj.. bet kazkas negerai, kaip su mobiliaku fotkint mastau.gif gal as persharpinu? bet kitos kad ir kiek prisharpina vis tiek gerai atrodo..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 10 sausio 2009 - 17:40
Grethen, Sea gavo nuo manęs šią foto: http://fotokudra.lt/...3&nav=aut&page= 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 01 10, 20:54)
Grethen, Sea gavo nuo manęs šią foto: http://fotokudra.lt/...3&nav=aut&page= 4u.gif
Uu..sita atsimenu, gerule serija smile.gif
Atsakyti
Labos ,

Su dviratinskais man fainai, nuotaikingai, ryškiai...žodžiu "limpa". Kas buvo spalvota nemačiau. Antrosios tai ...antroji mano supratimu visai neblogai, pirmojoje ir man kažkas kllūva. Kažkas ko gero ir erdvė dešiniam šone, kuri realiai nieko neduoda (mano supratimu) ir mergaitės "įstrižumas" unsure.gif (mano supratimu arčiau krašto jis gal ir kitaip žiūrėtųsi unsure.gif

O aš taip sakant "neužsivedu", tai va šian "kičinių" cool.gif paukštukų pafotografavau ...iš kai kurių buvau sudėjus seriją tai iškart trioškėm apmėtė lotuliukas.gif

o čia taip taip...viena iš kitų (t.y. ne serijinė lotuliukas.gif )

user posted image
Atsakyti