Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

QUOTE(Grethenn @ 2009 01 09, 08:01)

o as net kategoriju nemoku pasirinkt, nes rusiskai ni bum bum

lotuliukas.gif na man irgi rusiskai sunku skaityti, pamirsau per daug metu nenaudojimo blush2.gif
Papildyta:
Grethen, suradau Gedimina Zilinska tau 4u.gif

http://2photo_ru/200..._zilinskas.html
Atsakyti
Sveiki visi, aš vis dar nefotografuoju.. verysad.gif na vaikis nesiskaito.. Ir gyvenu laukimu.

Lenkiu galvą prieš Sayonarą 4u.gif Ryškinimo kokybė pavydėtina, ne tai kaip pas mane, visos tokios apibraižytos, dėmėtos, grūdėtos doh.gif na tikiuosi gal išmoksiu.. nes jau buvau nusprendusi eksperimentais neužsiminėt, o patikėti darbą procentor aparatam biggrin.gif Nuotraukos - labai patiko pirmoji įkelta, kitos dvi gan paprastos.

Bitės, vėliau įkelta kvadratinė be galo graži thumbup.gif va tokias Bitės nuotraukas be galo mėgstu wub.gif kitos kiek paprastesnės, bet labai patinka man tokia šviesa.

Saulės pūga - na ne itin man toks apdirbimas, gal jis ir būtų visai neblogas, bet iki galo neatidirbtas, na toks papeckiotas ir tiek. Jei atlikus apdirbimą kad ir tokiu pat stiliumi, bet žymiai kokybiškiau, tai ir nuotraukos būtų tikrai labai gražios. Na kiek matosi pozavimo įtampa, bet tas man ne taip krenta į akis, kaip ne itin kokybiškas apdirbimas.

Degutės antroji įkelta labai patiko, tas rūkelis priduoda labai daug nuotaikai thumbup.gif pirmosios nelabai supratau..

California - na tavo portretai visad be priekaištų. Turiu ir aš įsivedus vintage action'ą, tai yra kelių skirtingų variantaų "sendinimas", retkarčiais panaudoju vieną labai švelnų variantą, kuris tik vos vos prigesina spalvas. Man patinka, kai neintensyvios. Bet šiaip visgi stengiuosi palikti natūralias.

Sea - be galo graži mergaitė, o ir portretai nuostabūs 4u.gif tikrai neturiu priekaištų ir komentarų. Turbūt kiekviena mergaitė norėtų turėti tokių nuotraukų savo albume.
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 09, 19:18)
Grethen, suradau Gedimina Zilinska tau 4u.gif
Aciu biggrin.gif na buvo bais idomu ax.gif bet sudetos labai jau kicines nuotraukos, o va jo saite tai labai neblogu yra smile.gif
Atsakyti
Sea_, nieko daugiau negaliu pridurti prie pagyrų. Puiku. Labai laukiu "linksmesnių" nuotraukų, nors šitos tai irgi neliūdnos.

Californiagirl, jau pats portretas toks šiltai svajingas, tad šis efektas dar labiau sustipriną jausmą.

Grethenn, ačiū, prisižiūrėjau iki persižiūrinėjimo. Kada parodysi ką nors su savo naujuoju objektyvu (pvz. nesiskaito)?

Pupeliuk, aš ir nesistengiu visiems įtikti. Tiesiog bandau ir ieškau. Bet tai juk nėra blogai, kad tai ką darau, vieniems labai patinka, kitiems koktu žiūrėti. Juk skirtingi mes. Nors, tiesą sakant, apdirbime nematau aš papeckiojimų, greičiau jau techninėje nuotraukų kokybėje.
Atsakyti
Nugis isvedziau suni ir pasto deze pasitikrinau, gavau gavau lapuka,kad mano mainu foto jau paste thumbup.gif Dabar tik nuvaziuot reikes pasiimti wub.gif Jei kaip smagu thumbup.gif O pries valanda Bitei majai rasiau,kad negavau dar doh.gif
Papildyta:
Dekoju Pupeliuk,Saules Puga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 09, 20:03)
Grethenn, ačiū, prisižiūrėjau iki persižiūrinėjimo. Kada parodysi ką nors su savo naujuoju objektyvu (pvz. nesiskaito)?
nu va kad baisyngai noras man uzauges fotografuot, bet visiskai neturiu ka... verysad.gif reik sugalvot ka nors
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 09, 18:35)
nu va kad baisyngai noras man uzauges fotografuot, bet visiskai neturiu ka...  verysad.gif  reik sugalvot ka nors

pilnos gatves zmoniu, cioce biggrin.gif prie Rotuses ciuozykla veikia. Sekmadieniais visur misios. Architekturos kalnai, pagrazinti sniegais. Gamtoje visko pilna. Namie toks fotogeniskas tetis. Katina turi. Jei truksta - galiu paskolinti savo Icku biggrin.gif
Atsakyti

keletas vasariniu foto is Stock Yard city...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 01 09, 18:41)
pilnos gatves zmoniu, cioce biggrin.gif prie Rotuses ciuozykla veikia. Sekmadieniais visur misios. Architekturos kalnai, pagrazinti sniegais. Gamtoje visko pilna. Namie toks fotogeniskas tetis. Katina turi. Jei truksta - galiu paskolinti savo Icku biggrin.gif

Ir mama drinks_cheers.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 01 09, 18:53)
keletas vasariniu foto is Stock Yard city...

O jei, man patinka. Ir net labai. Ta tokia grėsminga šviesotamsa (na kažkas panašaus). Man apskritai patinka karvės smile.gif Na kažką turi šios nuotraukos. Tik ta antra man kažkokia graudi, toks pavojus atrodo jaučiasi. Labai gražus apdirbimas nuotraukų.
Atsakyti
Sayonara, neiskenciau, susisodinau vaikus i masina ir i pasta. Labai labai aciu tau wub.gif Labai patinka man sis tavo darbas, koks smagus jausmas gauti grazu darba ir nuosirdu atviruka, ech wub.gif Pasikabinsiu virs kompiuterio stalo gyvenamajame kambaryje thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 09, 12:55)

O jei, man patinka. Ir net labai. Ta tokia grėsminga šviesotamsa (na kažkas panašaus). Man apskritai patinka karvės smile.gif Na kažką turi šios nuotraukos. Tik ta antra man kažkokia graudi, toks pavojus atrodo jaučiasi. Labai gražus apdirbimas nuotraukų.

Aciu 4u.gif
siaip, tai jo.. cia ju paskutines dienos. As pati kazkokia be nuomones apie sias foto ir patinka ir nepatinka doh.gif
Atsakyti
tikiuos nenusibosiu jums, bet noriu parodyt viena foto, kuri man patinka blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Sea, karves kazka turi, bet tavo paskutine idomiausia - bet dydzio man truksta 4u.gif
Saules Puga, buvai kada tai dejus linka i avataro autore - neberandu blush2.gif , o paziureti norisi.
Atsakyti