Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

Na žinok smile.gif aš per prastas fotografas būčiau smile.gif Nedrįsau kažkaip smile.gif tenkinaus modelio pozicija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 07, 19:31)
Tai gal ir Tu turi kokiu Saules pugos fotkiu?  ax.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 01 07, 20:03)
Na žinok smile.gif aš per prastas fotografas būčiau smile.gif Nedrįsau kažkaip smile.gif tenkinaus modelio pozicija smile.gif

Visų pirma, net neturėtumei progos save išbandyti. Vienintelis mano fotografas - aš pati...

Ačiū, wyshnia, jei pavyks ištrūkti iš namų arešto - aš labai norėčiau smile.gif

P.S. Mačiau, SM greitai bus žieminis fotokonkursas. Ruoškitės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 07 sausio 2009 - 20:20
radau vis tik vieną foto iš pasivaikščiojimo su sayonara smile.gif
user posted image

Atsakyti
blink.gif kokia šviesa, Bite!!!an labai patinka. Ir tas kontra šoninis apšvietimas. wub.gif

Ką darau su spalvomis? Tai čia tas atvejis - kiekviena nuotrauka skirtinga. Toms apniauktoms foto naudojau actioną tokį geltoninimo ir niaukimo smile.gif bet po to dar su color balance ir variation siekiau artimesnės savo vizijai spalvos. O šiaip tai viską darau, su fill layer daug, cross ir pan.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 01 08, 11:25)
radau vis tik vieną foto iš pasivaikščiojimo su sayonara  smile.gif
Super! Ir tetis prie ekrano pamates susuko: "o, kaip grazu" biggrin.gif tik jam tos egles trukdo, sake romantikai maiso hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 08 sausio 2009 - 17:19
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 06, 20:46)
Aplinka ten buvo puiki - senos metalinės durys (vartai).

O mergina tikrai braido vandeny.

Nugi fainai labai smile.gif Ir modelis labai liuks, ir parodytas labai gražiai.

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 07, 18:21)
Štai apie ką kalbėjau... Pati beveik nieko neįžiūriu. (Iš 5 nuotraukų berods "panoraminta")

Gerai žiūrisi apdirbimas.
Kiek girdėjau apie panoramas, tai stengiamasi fotkinti vertikalius kadrus ir tikrai ne kelis. Kalba eina apie kelias dešimtis. Ir dar - nuo šattyvo ir naudojant Manual režimą. Nes fotkinant pusautomačiais režimais keičiant kampą gali kisti ekspozicijos trukmė. Ir gausis šviesesni-tamsesni kadrai.

QUOTE(bite maja @ 2009 01 08, 09:25)

Ir šviesa, ir siluetai su šešėliais labai smagiai susidėlioję smile.gif
Tik vat noriu paklaust - kaip čia su kompozicija, balansu? Dešinė pusė gaunasi sunkesnė, ar visdėlto čia subalansuota? Be to kadras vertikaliai dalinamas beveik pusiau g.gif Na, aš čia nesikabinėju, bet dažnai ir pačiai fotkinant išlenda tokie klaustukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 01 08, 19:38)
Dešinė pusė gaunasi sunkesnė, ar visdėlto čia subalansuota? Be to kadras vertikaliai dalinamas beveik pusiau  g.gif  Na, aš čia nesikabinėju, bet dažnai ir pačiai fotkinant išlenda tokie klaustukai  ax.gif
Na as manau, kad blansas cia yra, jis tiesiog jauciamas, o jei panagrinejus nuotrauka matome, kad atsvara sukuria desineje tamsioje puseje esantis saules zaismas ant saligatvio, kai tuo tarpu kaireje, sviesioje puseje matome tamsius zmoniu siluetus. (oj kaip koks ismincius susakiau biggrin.gif ) o kadras per pus nedalinamas wink.gif nors ir nera tikslios 3/3 taisykles, bet manau ji cia nereikalinga smile.gif
Atsakyti
Manau daug kam cia esanciu mamacku bus idomu paziureti smile.gif
http://2photo_ru/200...sonsstudio.html
tiesa sakant jei rasciau cia Sea ar Californiagirl darbus tai nenustebciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 01 08, 17:38)
Tik vat noriu paklaust - kaip čia su kompozicija, balansu? Dešinė pusė gaunasi sunkesnė, ar visdėlto čia subalansuota? Be to kadras vertikaliai dalinamas beveik pusiau  g.gif  Na, aš čia nesikabinėju, bet dažnai ir pačiai fotkinant išlenda tokie klaustukai  ax.gif

keista, bet tie patys klausimai ir man kilo biggrin.gif galvojau, galvojau ir nieko doro nesugalvojau. galbūt grethenn paaiškinimas ir teisingas unsure.gif nežinau... be to, kadras nėra visai per pusę padalintas - pamatavau lotuliukas.gif

turiu dar kelias.
ar labai kliūna tas žibintas, lendantis iš galvos? biggrin.gif ir niekaip aš jo iš centro negaliu patraukt g.gif nu žodžiu...

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveikos. Aš vadinas vakar siuntinuką paštu vieną gavau biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 08 sausio 2009 - 19:54
Neblogas briedis lotuliukas.gif
Aš irgi turiu vieną nuorodą, gal kam patiks smile.gif

http://club.foto.ru/gallery/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 08 sausio 2009 - 20:12
QUOTE(bite maja @ 2009 01 08, 09:25)

man asmeniškai per daug dangaus, aš kirpčiau kairės ir viršaus , taip kad žmogaus su vaiku liktų kiek mažiau ne pusė. O šiaip fainai, šviesa ir man patinka thumbup.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 01 08, 19:49)
turiu dar kelias.
ar labai kliūna tas žibintas, lendantis iš galvos?  biggrin.gif ir niekaip aš jo iš centro negaliu patraukt  g.gif nu žodžiu...

žibintas man nekliūva, šitos kadravimas geriau patinka , nei pirmos , bet pirmoj siužetas įdomesnis smile.gif

O trečia nelabai man smile.gif

Karbyne neblogas siuntinys biggrin.gif

SP, panoraminę didesnę norėtųsi pamatyt, labai jau mažutė foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 08 sausio 2009 - 20:22