QUOTE(Grethenn @ 2009 01 07, 19:31)
Tai gal ir Tu turi kokiu Saules pugos fotkiu?
QUOTE(Baccardi @ 2009 01 07, 20:03)
Na žinok aš per prastas fotografas būčiau Nedrįsau kažkaip tenkinaus modelio pozicija
Visų pirma, net neturėtumei progos save išbandyti. Vienintelis mano fotografas - aš pati...
Ačiū, wyshnia, jei pavyks ištrūkti iš namų arešto - aš labai norėčiau
P.S. Mačiau, SM greitai bus žieminis fotokonkursas. Ruoškitės
kokia šviesa, Bite!!!an labai patinka. Ir tas kontra šoninis apšvietimas.
Ką darau su spalvomis? Tai čia tas atvejis - kiekviena nuotrauka skirtinga. Toms apniauktoms foto naudojau actioną tokį geltoninimo ir niaukimo bet po to dar su color balance ir variation siekiau artimesnės savo vizijai spalvos. O šiaip tai viską darau, su fill layer daug, cross ir pan.
Ką darau su spalvomis? Tai čia tas atvejis - kiekviena nuotrauka skirtinga. Toms apniauktoms foto naudojau actioną tokį geltoninimo ir niaukimo bet po to dar su color balance ir variation siekiau artimesnės savo vizijai spalvos. O šiaip tai viską darau, su fill layer daug, cross ir pan.
QUOTE(bite maja @ 2009 01 08, 11:25)
radau vis tik vieną foto iš pasivaikščiojimo su sayonara
Super! Ir tetis prie ekrano pamates susuko: "o, kaip grazu" tik jam tos egles trukdo, sake romantikai maiso
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 06, 20:46)
Aplinka ten buvo puiki - senos metalinės durys (vartai).
O mergina tikrai braido vandeny.
O mergina tikrai braido vandeny.
Nugi fainai labai Ir modelis labai liuks, ir parodytas labai gražiai.
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 07, 18:21)
Štai apie ką kalbėjau... Pati beveik nieko neįžiūriu. (Iš 5 nuotraukų berods "panoraminta")
Gerai žiūrisi apdirbimas.
Kiek girdėjau apie panoramas, tai stengiamasi fotkinti vertikalius kadrus ir tikrai ne kelis. Kalba eina apie kelias dešimtis. Ir dar - nuo šattyvo ir naudojant Manual režimą. Nes fotkinant pusautomačiais režimais keičiant kampą gali kisti ekspozicijos trukmė. Ir gausis šviesesni-tamsesni kadrai.
QUOTE(bite maja @ 2009 01 08, 09:25)
Ir šviesa, ir siluetai su šešėliais labai smagiai susidėlioję
Tik vat noriu paklaust - kaip čia su kompozicija, balansu? Dešinė pusė gaunasi sunkesnė, ar visdėlto čia subalansuota? Be to kadras vertikaliai dalinamas beveik pusiau Na, aš čia nesikabinėju, bet dažnai ir pačiai fotkinant išlenda tokie klaustukai
QUOTE(Degutė @ 2009 01 08, 19:38)
Dešinė pusė gaunasi sunkesnė, ar visdėlto čia subalansuota? Be to kadras vertikaliai dalinamas beveik pusiau Na, aš čia nesikabinėju, bet dažnai ir pačiai fotkinant išlenda tokie klaustukai
Na as manau, kad blansas cia yra, jis tiesiog jauciamas, o jei panagrinejus nuotrauka matome, kad atsvara sukuria desineje tamsioje puseje esantis saules zaismas ant saligatvio, kai tuo tarpu kaireje, sviesioje puseje matome tamsius zmoniu siluetus. (oj kaip koks ismincius susakiau ) o kadras per pus nedalinamas nors ir nera tikslios 3/3 taisykles, bet manau ji cia nereikalinga
Manau daug kam cia esanciu mamacku bus idomu paziureti
http://2photo_ru/200...sonsstudio.html
tiesa sakant jei rasciau cia Sea ar Californiagirl darbus tai nenustebciau
http://2photo_ru/200...sonsstudio.html
tiesa sakant jei rasciau cia Sea ar Californiagirl darbus tai nenustebciau
QUOTE(Degutė @ 2009 01 08, 17:38)
Tik vat noriu paklaust - kaip čia su kompozicija, balansu? Dešinė pusė gaunasi sunkesnė, ar visdėlto čia subalansuota? Be to kadras vertikaliai dalinamas beveik pusiau Na, aš čia nesikabinėju, bet dažnai ir pačiai fotkinant išlenda tokie klaustukai
keista, bet tie patys klausimai ir man kilo galvojau, galvojau ir nieko doro nesugalvojau. galbūt grethenn paaiškinimas ir teisingas nežinau... be to, kadras nėra visai per pusę padalintas - pamatavau
turiu dar kelias.
ar labai kliūna tas žibintas, lendantis iš galvos? ir niekaip aš jo iš centro negaliu patraukt nu žodžiu...
QUOTE(bite maja @ 2009 01 08, 09:25)
man asmeniškai per daug dangaus, aš kirpčiau kairės ir viršaus , taip kad žmogaus su vaiku liktų kiek mažiau ne pusė. O šiaip fainai, šviesa ir man patinka
QUOTE(bite maja @ 2009 01 08, 19:49)
turiu dar kelias.
ar labai kliūna tas žibintas, lendantis iš galvos? ir niekaip aš jo iš centro negaliu patraukt nu žodžiu...
žibintas man nekliūva, šitos kadravimas geriau patinka , nei pirmos , bet pirmoj siužetas įdomesnis
O trečia nelabai man
Karbyne neblogas siuntinys
SP, panoraminę didesnę norėtųsi pamatyt, labai jau mažutė foto