QUOTE(Degutė @ 2009 01 06, 21:51)
a čia apie žvejybą
Na cia jau man norisi kokio nors kontrastingo objekto, akcento, kitokio nei fonas, kokio ryskaus bruksnio dabar nelabai QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 06, 22:46)
O jūs man galite paaiškinti, kaip iš arti fotografuoti portretą? Ar ta erdvė labai svarbi? Ar jei fotografuoji tokį a la pilną kadrą, tai kažkaip apkarpytio stipriau reikia? Man labai sunku suvokti kažkaip tokias taisykles.
Na as pvz taisykliu nezinau ir man paciai labai sunku kadruot, bet buna, kad matai tiesiog reki kaip noris tos erdves, na netelpa atrodo zmogus remuoseir viskas. o va tavo sio dejimo pirma jau geresne, spalvos labai liuks, ir batai man patinka, bet irgi, tas surakintas zvilgsnis kazkur zvelgiantis, noretus man horizontalios padeties, merginos visai desinej ir daaaug erdves kairej beje man cia ji taip pat atrodo sukaustyta, tokia atrodo kad prigauta kalbanti o antra be priekaistu, pasirodo tikrai vandeny
QUOTE(californiagirl @ 2009 01 07, 00:00)
Rimtai? Dar pagalvojau- kokia grazi atvirute, kaip ranku darbo... Nu tiesiog nuostabu, aciu Tau dar karta
Parodykit mum ta atvirute Papildyta:
O as va turiu nauja dyyyydeli kompa ekranas dyyydelis dydelis, nepalyginsi su laptopo fyguska nuotraukos per toki ekrana atrodo visos grazios tik mano visai ne.. nes spalvos visai kitokios nei laptope jei jus matet tokias tragedijas, slyksciai rekiancias zalias nuotraukas, tai zinokit, kad as nekalta
Kompa palieku svaru, i senas nuotraukas nebezvelgsiu, vaziuoju zenito objektyvu. tai gi pradedu nauja fotografijos era. palinkekit man sekmes