Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

QUOTE(Degutė @ 2009 01 06, 21:51)
a čia apie žvejybą hihihi.gif
Na cia jau man norisi kokio nors kontrastingo objekto, akcento, kitokio nei fonas, kokio ryskaus bruksnio biggrin.gif dabar nelabai 4u.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 06, 22:46)
O jūs man galite paaiškinti, kaip iš arti fotografuoti portretą? Ar ta erdvė labai svarbi? Ar jei fotografuoji tokį a la pilną kadrą, tai kažkaip apkarpytio stipriau reikia? Man labai sunku suvokti kažkaip tokias taisykles.
Na as pvz taisykliu nezinau ir man paciai labai sunku kadruot, bet buna, kad matai tiesiog reki kaip noris tos erdves, na netelpa atrodo zmogus remuoseir viskas. o va tavo sio dejimo pirma jau geresne, spalvos labai liuks, ir batai man patinka, bet irgi, tas surakintas zvilgsnis kazkur zvelgiantis, noretus man horizontalios padeties, merginos visai desinej ir daaaug erdves kairej biggrin.gif beje man cia ji taip pat atrodo sukaustyta, tokia atrodo kad prigauta kalbanti ax.gif
o antra be priekaistu, pasirodo tikrai vandeny biggrin.gif

QUOTE(californiagirl @ 2009 01 07, 00:00)
blink.gif Rimtai? blink.gif  Dar pagalvojau- kokia grazi atvirute, kaip ranku darbo... wub.gif  Nu tiesiog nuostabu, aciu Tau dar karta wub.gif  4u.gif 
Parodykit mum ta atvirute ax.gif

Papildyta:
O as va turiu nauja dyyyydeli kompa smile.gif ekranas dyyydelis dydelis, nepalyginsi su laptopo fyguska hihihi.gif nuotraukos per toki ekrana atrodo visos grazios biggrin.gif tik mano visai ne.. nes spalvos visai kitokios nei laptope blink.gif jei jus matet tokias tragedijas, slyksciai rekiancias zalias nuotraukas, tai zinokit, kad as nekalta biggrin.gif
Kompa palieku svaru, i senas nuotraukas nebezvelgsiu, vaziuoju zenito objektyvu. tai gi pradedu nauja fotografijos era. palinkekit man sekmes biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus smile.gif Foto veikėjai: auto langas, už to lango pakabutis ir saulė smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 01 07, 10:38)
O as va turiu nauja dyyyydeli kompa smile.gif ekranas dyyydelis dydelis, nepalyginsi su laptopo fyguska hihihi.gif nuotraukos per toki ekrana atrodo visos grazios biggrin.gif tik mano visai ne.. nes spalvos visai kitokios nei laptope  blink.gif  jei jus matet tokias tragedijas, slyksciai rekiancias zalias nuotraukas, tai zinokit, kad as nekalta biggrin.gif
Kompa palieku svaru, i senas nuotraukas nebezvelgsiu, vaziuoju zenito objektyvu. tai gi pradedu nauja fotografijos era. palinkekit man sekmes biggrin.gif

Sėkmės sėkmės! Na bet nepamiršk visai ir senų foto. Buvo juk ten vertų dėmesio.
Atsakyti
Matau andriuska skaito tema smile.gif
Tai gi noriu labai padekoti uz pagalba isigyjant adapteri 4u.gif
Ir pirmi bandymai jau yra, dar nesusikeliau i kompa, bet kiek ekraneli maciau, tai fonas islietas nuostabiai! planiskumas irgi nuostabus! tik tikejaus, kad su f2 bus sviesu, o pasirodo reik daugiau sviesos nei prie kitinio f3,5 smile.gif na bet.. eksperimentams puikus reikalas
Atsakyti
kas klauset del mano foto nustatymu su vandeniu smile.gif tai viskas auto (pas mane gi fotikas sugedes ir niekas nesireguliuoja) lotuliukas.gif isskyrus ISO 100 ir blykste M rezimu, galingumas gal 1/28 kokia (nepamenu). as niekada su vandens lasiukais, pagavimais krentanciu nesusidorodavau, kol neisigijau isorines blykstes doh.gif vis per tamsu, vis per ilgi islaikymai, vis kiek bandydavau - nusivildavau. o su blykste, jau pacia pirma diena gavosi ax.gif
Atsakyti
Laba diena,

ačiū, smagu sulaukti ir kritikos ir ne kritikos. Ir labai ačiū Baccardi, geriausiam modeliui 4u.gif

Su spalvomis dariau viską... Čia tas atvejis, kai kiekvienai nuotraukai skirtingai išeina. Kai kurioms jų naudojau action'ą, bet po to jau su variations, saturation ir kitais dalykais dirbau, kad gaučiau norimą efektą. Suprantu, kad tie "apniaukyti kraštai" (geras Bitiškas terminas wink.gif) negali visems patikti. Nu bet man visa, kas tamsu - gražu. Esu dark art (ar kaip ten jis) gerbėja.

O dabar klausimas. Kaip padaryti panoraminę nuotrauką? Patį procesą suprantu ir viskas OK pavyksta. bet jos išeina MILŽINIŠKOS, iiilgos. Aišku, mažinti galima, bet tada detalės dingsta. Ar ne per daug iš pvz. 5-6 kadrų daryti panoraminę?
Atsakyti
Štai apie ką kalbėjau... Pati beveik nieko neįžiūriu. (Iš 5 nuotraukų berods "panoraminta")

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 07, 20:21)
Štai apie ką kalbėjau... Pati beveik nieko neįžiūriu. (Iš 5 nuotraukų berods "panoraminta")
O cia Tavo? Netavo? blink.gif nezinau kieno, bet mane veza, apacia rodos lyg neuzsikrauna, tas nepatinka, bet kad neiziuriu tai labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 07 sausio 2009 - 18:30
verysad.gif dabar ir aš matau, kai pasakei, Grethenn, kaip be ryšio atrodo, kai nesimato apačios. Nu nepatyrus aš. Fotografavau būtent tiek, kiek reikia, o kai jungiau PS, tai nemažai apkarpyti tų persidengimų reikėjo (nes be stovo fotografavau).
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 07, 21:08)
verysad.gif dabar ir aš matau, kai pasakei, Grethenn, kaip be ryšio atrodo, kai nesimato apačios. Nu nepatyrus aš. Fotografavau būtent tiek, kiek reikia, o kai jungiau PS, tai nemažai apkarpyti tų persidengimų reikėjo (nes be stovo fotografavau).
Na gaila gaila, bet siaip nerealiai atrodo, tikrai negalvojau, kad Tavo blink.gif maniau kaip pvz is kokio saito istraukei. jibitute, dar inai drovisi cia. visai mus nurasai..
Atsakyti
Ir reikėjo išduot tau kas tas sustingęs pozuojantis modelis biggrin.gif blush2.gif Būčiau praslydus lyg niekur nieko smile.gif (dabar teks teisintis ax.gif ) Na, bet mes dar pasipraktikuosim smile.gifAčiū tau už nuostabias akimirkas, kurias kartu įamžinom. Šaunuolė. Ir laikas kartu praleistas fainai ir rezultatus turime.
O man panoraminės laaabai patinka smile.gif tik kad ši labai mažytė - neįmanoma detalių įžiūrėt. Gal didesnę turi? 4u.gif
Atsakyti
Aaaa... tiesa, citavau citavau ir nucitavau kazkur o po to pamirsau!
Baccardi, labai grazi motera esi 4u.gif ir dar su botais po upes braidei, saunuole! biggrin.gif
Tai gal ir Tu turi kokiu Saules pugos fotkiu? ax.gif
Atsakyti
Vis pasiziuriu i Saules Pugos portretus... Ir net nezinau kaip cia pradet rasyt biggrin.gif Negaliu saves pavadinti to tamsinimo gerbeja, as greiciau sviesinu ir net plaunu viska, bet eik sau. Paslaptingoji tu musu ir nuvertini labai save 4u.gif

Kovo menesi busiu Kaune, tikiuosi pavyks susitikt ir kokia fotosesija surenkt, gal nuskiltu ir modeliu pabut rolleyes.gif

O daugiau tyliu, nes jums visiems Lietuvoj sniego pavydziu tongue.gif
Atsakyti