Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

dekui, ka cia padesit blush2.gif nuo gruodzio 24 d. vakaro su vaiku ligonineje pragulejom. o kuo sirgom, tai sunku net ivardinti (be ppaildomu infekciju), net medikam liko didelis ir neaiskus klaustukas. ir dar be to rota pasigavom ten, tai zodziu... pragaras, ne kitaip, visomis prasmemis. atsigavinejam dabar namie moraliskai ir fiziskai wub.gif

o pasirodau su paskutinem savo nesamonem darytom pries ligonine (o tik buvau uzsiemus fotografavimu vel doh.gif ). nevertinkit labai grieztai, jauciuos kaip totali naujoke tiek idejomis, tiek siuzetais ir objektais. pertrauka savo duoda vis tiek. doh.gif todel zinau, "kad galiu geriau", bet siuo momentu tai kiek atbukes jausmas biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 01 06, 14:54)
Nu ir sventes, uzjauciu ...niekis, svarbiausia, kad dabar atsigavot smile.gif juk viskas praeina.
O del nuotrauku, tai pirmojoj man per daug visko, kas per objektas nelabai matosi, o jei ziureti kaip i abstraktu vaizda, tai kompoziciskai galima labai kabinetis.
O antroj teisingai viskas susideliojo ir srovej labai graziai gelsvas atspalvis zaidzia wink.gif
Atsakyti
Sansara, svarbiausia, kad jau namučiuose. Namuose ir sienos palaiko smile.gif 4u.gif Sveikit. Man antroji spalvomis superinė.
Atsakyti
Sansara, vaje verysad.gif Užjaučiu . Jau vien tas kad vaikas serga yra blogai, nu bet dar per šventes iš viso nekas unsure.gif Nu svarbu kad toliau viskas būtų gerai mirksiukas.gif Namų sienos labiausiai padeda smile.gif

Man ir pirma nea schmoll.gif Kleckas ir tiek, o antra patinka thumbup.gif

Grethen, patinka saulės zuikiai ant stogų ir atspalviai smile.gif Kirpčiau dangaus ir jei eina dar kiek pašviesinčiau apačią smile.gif
Atsakyti
Sansara unsure.gif nu svarbu kad jau namie ir viskas gerai unsure.gif bliamba, kaip uzjauciu, mes irgi visada sergam kai ateina tokios dideles sventes doh.gif
Man antroji patiko- matau moters figurele labai grazia, tik be ranku biggrin.gif vadinasi Venera hihihi.gif

Grethen, man grazu, medziai tie labai trukdo iki pilno grozio, ir jauciu su metais visai negales niekas is ten fotografoti. Primene Bites senesnius darbus blush2.gif
Tu girdi ka sako Smiltis, greit atsils, o tu vis bijai salcio, vakar vaziavau pro Vingio parka, jklmn koks ten grozis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 01 06, 15:53)
Tu girdi ka sako Smiltis, greit atsils, o tu vis bijai salcio, vakar vaziavau pro Vingio parka, jklmn koks ten grozis verysad.gif
Tai, kad jau pasigavau cistita verysad.gif oj tie salciai zudo mane, kad ir kaip megstu sniega
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 05, 21:06)
O kuo blogai sugadintos? kuo blogai kad kitaip matai? as gi ir sakau, kad norisi kazko naujo, del to Taves ir prasau, o ne ko kito biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 01 05, 21:21)
dar labiau sudominai, parodyk bandymus mirksiukas.gif

Dar daugiau tokių žodžių ir iš viso nedrįsiu nieko rodyti. Eksperimentai tai grynai techniniai buvo.: kaip iš šviesos šaltinio žvaigždutę padaryt ir kaip juodame miške ką nors nufotografuoti.

QUOTE(Sansara @ 2009 01 06, 09:30)
siunciau sia foto. tiesiog man paciai labai ja norisi isireminti  blush2.gif

Aš tokią irgi rėminčiau wub.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 01 06, 09:54)
Saulės_pūgai reikia į kailį duoti smile.gif kad nerodo savo šedevrų  ax.gif 

Prisikalbėjai tongue.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 01 06, 12:21)
Na man kadangi baisiai salta, tai as vel archyvus prievartauju. ir nesuprantu ar yra joje kas nors ar nieko

Man patinka. Beveik diena po rytojaus. šalta...

QUOTE(Sansara @ 2009 01 06, 12:54)
o pasirodau su paskutinem savo nesamonem darytom pries ligonine (o tik buvau uzsiemus fotografavimu vel  doh.gif ).

Pirmoje apačia labai patinka. Ir tas burbulas-dėmė visai įdomus, tik gal viršui per sunkus?
O dėl ligų - žinau kaip baisu. pernai per pačių naujų sutikimą mes visa šeima taip sirgom ir dar ligoninėje...
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 06, 14:19)
Tai, kad jau pasigavau cistita  verysad.gif  oj tie salciai zudo mane, kad ir kaip megstu sniega

Jetaus, kas čia per?... (žinoti nenoriu, tiesą sakant)

Kai buvo gražus ruduo...
...ir gėrėm žibuoklių arbatą

user posted image

...ir skendom sutemose
user posted image

...ir niekam nebuvo pabaigos
user posted image
Atsakyti
Nu žinok gražiai žiūrisi thumbup.gif prisikalbėjau - neprisiklabėjau smile.gif Bus matyt - ką liaudis pasakys 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Saules puga, labai grazu wub.gif Gal pirmoje truputi daugiau erdves noretusi tik.
Patinka Vintage thumbup.gif Grazu modeli turi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 06, 16:57)
Kai buvo gražus ruduo...
...ir skendom sutemose
Oo. man pirmojoj taip pat noris erdves, net gi noreciau jos daug, daug aplikos smile.gif bet aplikos tokios su dvasia, jei ji netinkama, tai tada ne smile.gif o siaip modelis kiek susikaustes ir dirbtinas man atrodo, akimirka suvaidinta, matyt ne zibuokles ten buvo biggrin.gif
antra patinka, tas balionelis rankoj super, o modelis atrodo brenda per vandeni smile.gif
Na o trecia patiko labiausiai, tas pasvyrimas, sujungimas, judesys, suo, na viskas tobula smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 01 05, 18:16)
bet vis bandau susidraugaut su 50-uku smile.gif

Nu geras bandymas smile.gif Ir pritariu merginų komentarams apie pakarpymus.

QUOTE(viktorija09 @ 2009 01 05, 22:28)
as turbut jums ikyresiu su savo portretais, bet reikia jusu nuomones  4u.gif

o cia i ziemos tema  blush2.gif  saulelydis ziema

Pirmoji per pilka ir norisi kažkokio šviesos žaismo.
Antroje saulėlydis matomas, bet kad žiema, tai kaip ir nea ax.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 01 06, 12:21)
Na man kadangi baisiai salta, tai as vel archyvus prievartauju. ir nesuprantu ar yra joje kas nors ar nieko

Man šioje apačia per pilka. Aišku, prieš saulę kitaip ir nebus smile.gif Ir pati saulė per diiiidelė biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 01 06, 12:54)
o pasirodau su paskutinem savo nesamonem darytom pries ligonine

Laikykitės ir sveikit console.gif 4u.gif
Lašiukų foto abi patiko. Tik vat pirmoj neapsisprendžiu, kas labiau - ta akis, ar burbuliukai apačioje. Gal čia dvi foto būtų atskiros?
Antroje spalvos labai smile.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 06, 14:57)
Kai buvo gražus ruduo...
...ir skendom sutemose

Nugi smagu smile.gif Labiausiai man antra patiko, nors ir visos savaip fainos smile.gif
Papildyta:
a čia apie žvejybą hihihi.gif

kimba
user posted image
Atsakyti
[quote=Grethenn,2009 01 06, 19:57]
Oo. man pirmojoj taip pat noris erdves, net gi noreciau jos daug, daug aplikos smile.gif bet aplikos tokios su dvasia, jei ji netinkama, tai tada ne smile.gif o siaip modelis kiek susikaustes ir dirbtinas man atrodo, akimirka suvaidinta, matyt ne zibuokles ten buvo biggrin.gif

Tai modelis gal dėl to susikaustęs ir buvo, kad ne žibuoklės ten buvo 4u.gif Treniruotės matyt dažnesnės praverstų wink.gif
Atsakyti