dekui, ka cia padesit nuo gruodzio 24 d. vakaro su vaiku ligonineje pragulejom. o kuo sirgom, tai sunku net ivardinti (be ppaildomu infekciju), net medikam liko didelis ir neaiskus klaustukas. ir dar be to rota pasigavom ten, tai zodziu... pragaras, ne kitaip, visomis prasmemis. atsigavinejam dabar namie moraliskai ir fiziskai
o pasirodau su paskutinem savo nesamonem darytom pries ligonine (o tik buvau uzsiemus fotografavimu vel ). nevertinkit labai grieztai, jauciuos kaip totali naujoke tiek idejomis, tiek siuzetais ir objektais. pertrauka savo duoda vis tiek. todel zinau, "kad galiu geriau", bet siuo momentu tai kiek atbukes jausmas
QUOTE(Sansara @ 2009 01 06, 14:54)
Nu ir sventes, uzjauciu ...niekis, svarbiausia, kad dabar atsigavot juk viskas praeina.O del nuotrauku, tai pirmojoj man per daug visko, kas per objektas nelabai matosi, o jei ziureti kaip i abstraktu vaizda, tai kompoziciskai galima labai kabinetis.
O antroj teisingai viskas susideliojo ir srovej labai graziai gelsvas atspalvis zaidzia
Sansara, vaje Užjaučiu . Jau vien tas kad vaikas serga yra blogai, nu bet dar per šventes iš viso nekas Nu svarbu kad toliau viskas būtų gerai Namų sienos labiausiai padeda
Man ir pirma nea Kleckas ir tiek, o antra patinka
Grethen, patinka saulės zuikiai ant stogų ir atspalviai Kirpčiau dangaus ir jei eina dar kiek pašviesinčiau apačią
Man ir pirma nea Kleckas ir tiek, o antra patinka
Grethen, patinka saulės zuikiai ant stogų ir atspalviai Kirpčiau dangaus ir jei eina dar kiek pašviesinčiau apačią
Sansara nu svarbu kad jau namie ir viskas gerai bliamba, kaip uzjauciu, mes irgi visada sergam kai ateina tokios dideles sventes
Man antroji patiko- matau moters figurele labai grazia, tik be ranku vadinasi Venera
Grethen, man grazu, medziai tie labai trukdo iki pilno grozio, ir jauciu su metais visai negales niekas is ten fotografoti. Primene Bites senesnius darbus
Tu girdi ka sako Smiltis, greit atsils, o tu vis bijai salcio, vakar vaziavau pro Vingio parka, jklmn koks ten grozis
Man antroji patiko- matau moters figurele labai grazia, tik be ranku vadinasi Venera
Grethen, man grazu, medziai tie labai trukdo iki pilno grozio, ir jauciu su metais visai negales niekas is ten fotografoti. Primene Bites senesnius darbus
Tu girdi ka sako Smiltis, greit atsils, o tu vis bijai salcio, vakar vaziavau pro Vingio parka, jklmn koks ten grozis
QUOTE(Anasko @ 2009 01 06, 15:53)
Tai, kad jau pasigavau cistita oj tie salciai zudo mane, kad ir kaip megstu sniegaQUOTE(Grethenn @ 2009 01 05, 21:06)
O kuo blogai sugadintos? kuo blogai kad kitaip matai? as gi ir sakau, kad norisi kazko naujo, del to Taves ir prasau, o ne ko kito
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 05, 21:21)
dar labiau sudominai, parodyk bandymus
Dar daugiau tokių žodžių ir iš viso nedrįsiu nieko rodyti. Eksperimentai tai grynai techniniai buvo.: kaip iš šviesos šaltinio žvaigždutę padaryt ir kaip juodame miške ką nors nufotografuoti.
QUOTE(Sansara @ 2009 01 06, 09:30)
siunciau sia foto. tiesiog man paciai labai ja norisi isireminti
Aš tokią irgi rėminčiau
QUOTE(Baccardi @ 2009 01 06, 09:54)
Saulės_pūgai reikia į kailį duoti kad nerodo savo šedevrų
Prisikalbėjai
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 06, 12:21)
Na man kadangi baisiai salta, tai as vel archyvus prievartauju. ir nesuprantu ar yra joje kas nors ar nieko
Man patinka. Beveik diena po rytojaus. šalta...
QUOTE(Sansara @ 2009 01 06, 12:54)
o pasirodau su paskutinem savo nesamonem darytom pries ligonine (o tik buvau uzsiemus fotografavimu vel ).
Pirmoje apačia labai patinka. Ir tas burbulas-dėmė visai įdomus, tik gal viršui per sunkus?
O dėl ligų - žinau kaip baisu. pernai per pačių naujų sutikimą mes visa šeima taip sirgom ir dar ligoninėje...
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 06, 14:19)
Tai, kad jau pasigavau cistita oj tie salciai zudo mane, kad ir kaip megstu sniega
Jetaus, kas čia per?... (žinoti nenoriu, tiesą sakant)
Kai buvo gražus ruduo...
...ir gėrėm žibuoklių arbatą
...ir skendom sutemose
...ir niekam nebuvo pabaigos
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 06, 16:57)
Kai buvo gražus ruduo...
...ir skendom sutemose
Oo. man pirmojoj taip pat noris erdves, net gi noreciau jos daug, daug aplikos bet aplikos tokios su dvasia, jei ji netinkama, tai tada ne o siaip modelis kiek susikaustes ir dirbtinas man atrodo, akimirka suvaidinta, matyt ne zibuokles ten buvo ...ir gėrėm žibuoklių arbatą
...ir skendom sutemose
antra patinka, tas balionelis rankoj super, o modelis atrodo brenda per vandeni
Na o trecia patiko labiausiai, tas pasvyrimas, sujungimas, judesys, suo, na viskas tobula
QUOTE(Baccardi @ 2009 01 05, 18:16)
bet vis bandau susidraugaut su 50-uku
Nu geras bandymas Ir pritariu merginų komentarams apie pakarpymus.
QUOTE(viktorija09 @ 2009 01 05, 22:28)
as turbut jums ikyresiu su savo portretais, bet reikia jusu nuomones
o cia i ziemos tema saulelydis ziema
o cia i ziemos tema saulelydis ziema
Pirmoji per pilka ir norisi kažkokio šviesos žaismo.
Antroje saulėlydis matomas, bet kad žiema, tai kaip ir nea
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 06, 12:21)
Na man kadangi baisiai salta, tai as vel archyvus prievartauju. ir nesuprantu ar yra joje kas nors ar nieko
Man šioje apačia per pilka. Aišku, prieš saulę kitaip ir nebus Ir pati saulė per diiiidelė
QUOTE(Sansara @ 2009 01 06, 12:54)
o pasirodau su paskutinem savo nesamonem darytom pries ligonine
Laikykitės ir sveikit
Lašiukų foto abi patiko. Tik vat pirmoj neapsisprendžiu, kas labiau - ta akis, ar burbuliukai apačioje. Gal čia dvi foto būtų atskiros?
Antroje spalvos labai
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 06, 14:57)
Kai buvo gražus ruduo...
...ir skendom sutemose
...ir skendom sutemose
Nugi smagu Labiausiai man antra patiko, nors ir visos savaip fainos
Papildyta:
a čia apie žvejybą
kimba
[quote=Grethenn,2009 01 06, 19:57]
Oo. man pirmojoj taip pat noris erdves, net gi noreciau jos daug, daug aplikos bet aplikos tokios su dvasia, jei ji netinkama, tai tada ne o siaip modelis kiek susikaustes ir dirbtinas man atrodo, akimirka suvaidinta, matyt ne zibuokles ten buvo
Tai modelis gal dėl to susikaustęs ir buvo, kad ne žibuoklės ten buvo Treniruotės matyt dažnesnės praverstų
Oo. man pirmojoj taip pat noris erdves, net gi noreciau jos daug, daug aplikos bet aplikos tokios su dvasia, jei ji netinkama, tai tada ne o siaip modelis kiek susikaustes ir dirbtinas man atrodo, akimirka suvaidinta, matyt ne zibuokles ten buvo
Tai modelis gal dėl to susikaustęs ir buvo, kad ne žibuoklės ten buvo Treniruotės matyt dažnesnės praverstų