Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 05, 09:48)
Smiltie, tai kad stockphotos tai nėra gi blogai, netgi atvirkščiai.

aišku biggrin.gif tai gerai, mokinsimės toliau mirksiukas.gif

Sayonara, man visos šiandieninės tavo kiek tamsokos gal g.gif Pirma tai tavo stiliuj, patinka, bet noris daugiau šviesos , o trečioj šešėlis geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 01 05, 11:41)
laukiu kritikos. 4u.gif
nu... kzkaip tokios fotkes turi prikaustyt, o sita tokia atsitiktine atrodo, net nezinau kodel, gal per daug tamsos? gal per mazai erdves? gal per daug detaliu? gal per mazas konstrastas tarp zmoniu, seseliu ir aplink esanciu tamsiu pastatu?
bet jei pati ryskinai tai molodec! tongue.gif
Is tu zieminiu antra patiko, pirma ne tongue.gif

O Degutes tokios paprastos nuotraukeles smile.gif
Papildyta:
O jau sian nefotkint kai yr laiko tai jau butu labai didele nuodeme, ania? ax.gif
O fotikas sniego nebijo? nepralaidus jis tirpstancioms snaigems? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2009 01 05, 11:27)
O jau sian nefotkint kai yr laiko tai jau butu labai didele nuodeme, ania?  ax.gif
O fotikas sniego nebijo? nepralaidus jis tirpstancioms snaigems?  blink.gif

taip. mirtina nuodėmė.. į rojų nepateksi.... marš tik greitai iš namų, blin.. biggrin.gif
fotikas nebijo nieko, jis bijo tik prastovų tongue.gif
patikėk, aš per pūgą esu fotkinus ne kartą ir nieko. niekas nesugedo, neištirpo, nesusikondendavo ir neužsimarinavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 01 05, 13:29)
taip. mirtina nuodėmė.. į rojų nepateksi.... marš tik greitai iš namų, blin.. biggrin.gif
fotikas nebijo nieko, jis bijo tik prastovų tongue.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Blyn sian skambina i duris nesustojant anxciausiai is ryto, issigandau, jau mislijau apvogt nori, po to prisiminiau, kad pasto laukiu! Ir ka gi, adapteris atkeliavo wub.gif Tik objektyvai kituose namuose. Ryt pajamsiu, reiks makro serksna fotkint, jei jau ir tai manes neisgelbes, tai vadinas tikrai beviltiska
Atsakyti
As irgi su ziemine foto, taip norisi ta grozi iamzinti bigsmile.gif Laukiu kritikos 4u.gif
user posted image

Pakomentuosiu vakare, kai duos ramiai prisesti prie kompo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 05 sausio 2009 - 16:01
QUOTE(bite maja @ 2009 01 03, 18:41)
vakar su sayonara buvom fotografuot mieste. laiką praleidom puikiai, bet neturiu nieko rodomo. buvau šiandien. na, nežinau  unsure.gif .... sakykit, ką manot.

man abi foto tokios senove dvelkiančios smile.gif

QUOTE(BN @ 2009 01 04, 12:40)
Po ilgu dvejoniu isrinkau sias 2:

Nugi fainos abi smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 01 04, 16:55)

šiek tiek foto iš Trakų šiandien. buvo visai smagu stebėt rusų turistus pro langą  biggrin.gif

labiausiai man priešpaskutinė smile.gif

QUOTE(Smiltis @ 2009 01 04, 17:47)

Ir aš vieną žiemišką dedu, nieko kažko įpatingo  wink.gif Nu bet norisi kaip nors tą grožį įamžint, tuo labiau kad retai bematom, ypač pajūry  doh.gif

fainai, tas auksinis atspalvis priduoda tokio jaukumo nuotraukai. Žiema, bet ne baisi smile.gif

QUOTE(Smiltis @ 2009 01 04, 19:11)
Nu dar viena dedu, bais banalią  blush2.gif Bet vis tiek įdomi nuomonė dėl kadravimo, j/b  g.gif  Gal man ryškumo kiek trūksta , nes tik 4,5 difragma  smile.gif

šita irgi gera smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 01 04, 20:36)

aš dar kelias parodysiu, gerai? ir šiandien jau viskas bus  biggrin.gif

smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 01 04, 22:35)
Va.. is archyvu kokia nuotaikinga foto issitraukiau biggrin.gif

paskutinis užrašas geriausias smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 01 04, 23:18)
na stai ir gamta, archyvine, lauzanti taisykles gamta biggrin.gif

atspalvis patinka smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Smiltis @ 2009 01 05, 08:36)
Degute taviškiai žieminiai irgi tvarkingi, kokybiški, bet kad būtų labai įdomūs, tai nepasakyčiau  smile.gif 2 ir 3 man erdvės daugiau norisi  g.gif

dėkui smile.gif čia plačiakampį bandžiau smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 01 05, 09:41)

Rodau vieną kadrą iš pasivaikščiojimo penktadienį su bite. pati juostą ryškinau, vot biggrin.gif
laukiu kritikos. 4u.gif

šaunuolė, kad viską pati smile.gif čia patiko šešėliai smile.gif o jei taip kirpt žmones per kojas ir palikt tik apačia g.gif smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2009 01 05, 11:11)
na man visai netipiškos foto, nesijuokit tik labai biggrin.gif aš gamtos nefotkinu, bet kaip rašiau - nesusivaldžiau vakar..smile.gif

smile.gif šalta balta
Sea_ pasidarys visai šalta nuotraukas bežiūrint biggrin.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 01 05, 11:27)
O Degutes tokios paprastos nuotraukeles smile.gif

ačiū smile.gif

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2009 01 05, 11:29)
patikėk, aš per pūgą esu fotkinus ne kartą ir nieko. niekas nesugedo, neištirpo, nesusikondendavo ir neužsimarinavo biggrin.gif

užsimarinuoja tik nuo nenaudojimo biggrin.gif

aišku, po vandeniu nekišk, bet šiaip išgyvena tie fotikai. o kur jiems dingt biggrin.gif

QUOTE(Anasko @ 2009 01 05, 15:58)
As irgi su ziemine foto,  taip norisi ta grozi iamzinti bigsmile.gif  Laukiu kritikos 4u.gif

nu gerai smile.gif piešta žiema smile.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais visus 4u.gif Kokia gražuolė žiema pas mus atkeliavo smile.gif Aš, žinoma, savo nuotraukomis jūsiškėmis neprilgystu nei iš tolo, bet vis bandau susidraugaut su 50-uku smile.gif

user posted image
Atsakyti
dar žieminis vazdelis:

į šventę
user posted image
Atsakyti
Noriu patarimo is jusu 4u.gif
Kaip redaguojant nuotraukas islaikyti nuosekluma. Pvz, darau fotosesija, ir paskui po viena nuotrauka tvarkau, ir man jos visos tokios skirtingos gaunasi doh.gif juodai balta, tai dar dar sutvarkau panasiai visas, bet kai spalvotas redaguoju, visai nusivaziuoju, niekaip ,nemoku tokio pat apdirbimo serijai nuotrauku pritaikyti.
Jumd nebuna taip?

Sedziu ir toliau pavydziu ziemos. Na bet turiu vilti ,kad ir pas mus iskris sniego kada nors lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 01 05, 17:58)
Laukiu kritikos 4u.gif
Kazko per daug, kzkaip centre, kzkaip balta biggrin.gif siaip visai nieko, bet ne super smile.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 01 05, 20:16)
Su Naujaisiais visus  4u.gif  Kokia gražuolė žiema pas mus atkeliavo smile.gif Aš, žinoma, savo nuotraukomis jūsiškėmis neprilgystu nei iš tolo, bet vis bandau susidraugaut su 50-uku smile.gif
As sioj foto mato potenciala. O kodel nevertei i jb? dabar tas geltonas namas labai maiso. as pameginau pasiverst i jb, ciut soninius krastus nukirpt, kontrasto. na ir visai faina smile.gif tas zmogutis gerai pugoj atrodo, taip issiskiria baltume

QUOTE(Degutė @ 2009 01 05, 20:30)
į šventę
nelabai man ax.gif suprantu, kad ta eglute norejai parodyt, bet per daug ji blanki ir per daug info nuotraukoj

QUOTE(Sea_ @ 2009 01 05, 21:32)
Nezinau ar sis patarimas gali tau pagelbet. bet viska daryk ne image-> adjustments, o layers -> new adjustments layer arba -> new fill layer. susikuri ant fotkes ir ant kitu tik perkelt ta pati lieka. bet gal tu taip ir darai ir visai ne to klausi biggrin.gif jei ne, tada pasilieku pavyzdine foto ir meginu atkartoti ta pati efekta, tiesiog apdirbdama kitas, viena pasilieku sau pries nosi smile.gif

Papildyta:
Nzn nzn , sian uzsikabliavau, greibiau fotika ir miestan! kol nuvaziavau taaaaaip susalau, kad nieko nebenorejau, nei rankyciu nei kojyciu pajudint nebegalejau, medinem kojom nusliauziau iki savo mokymo istaigos arbatos gert verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 01 05, 19:32)
Kaip redaguojant nuotraukas islaikyti nuosekluma. Pvz, darau fotosesija, ir paskui po viena nuotrauka tvarkau, ir man jos visos tokios skirtingos gaunasi doh.gif juodai balta, tai dar dar sutvarkau panasiai visas, bet kai spalvotas redaguoju, visai nusivaziuoju, niekaip ,nemoku tokio pat apdirbimo serijai nuotrauku pritaikyti.
Jumd nebuna taip?

lotuliukas.gif būna ir labai nervina. Nes vienai foto man atrodo gražiau taip, kitai - kitaip. Tai išeina asorti...

QUOTE(Grethenn @ 2009 01 05, 20:07)
Nzn nzn , sian uzsikabliavau, greibiau fotika ir miestan! kol nuvaziavau taaaaaip susalau, kad nieko nebenorejau, nei rankyciu nei kojyciu pajudint nebegalejau, medinem kojom nusliauziau iki savo mokymo istaigos arbatos gert  verysad.gif

Kas čia per išsisukinėjimai??? Per didžiausią pūgą visą iki kelių sniege laksčiau po miškus fotografuodama, naktį stovą tampiausi po tamsius miško keliukus, o Tu: "šaaalta". Nu gerai, man irgi šalta smile.gif

Bitės Majos žiemos miesto nuotraukos - abi be žodžių. NUOSTABU. Ir spalvos puikios. Ir tas peizažas su namukas man patiko, pėdos nemaišo. Rodos kažkas tik ką džiaugėsi žiema. Be pėdų gal būtų atvirukiškai saldu.

BN , o sakei, kad neturiu nuotraukų... rolleyes.gif

Smilties tiltukas sužavėjo spalvomis. Auksinė žiema smile.gif

Degutės paskutinė su nameliu - labai žavi šešėliai ant stogo ir "karpytų" pusnų siluetai ant takelio. Man šita labiausiai.

sayonara, kabinčiau tokią ant sienos. Man ji tokia kažkokia sutkiška gal. Na, tokio stiliaus. Gražaus retro.

Anasko, pavydėtinai šaltai atrodo peizažas su dviem žmogelyčiais smile.gif

Baccardi, šaunuolė, kad jaukiniesi. Aš irgi už JB ir iš karto kirpčiau tą gelsvą namo kamą. Nors jau kartoju Grethenn mintis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 05 sausio 2009 - 20:48
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 05, 22:31)
Kas čia per išsisukinėjimai??? Per didžiausią pūgą visą iki kelių sniege laksčiau po miškus fotografuodama, naktį stovą tampiausi po tamsiius miško keliukus, o Tu: "šaaalta". Nu gerai, man irgi šalta smile.gif
huh.gif cray.gif
kur rezultatai? prasom rezultatu! noriu pamatyt Tavo darbus, Tavo stiliuje, pasiilgau. Noris cia kazko naujo
Atsakyti