Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

Keksai kokie lotuliukas.gif fainuoliai, prajuokino. Visai dienai geros nuotaikos užkratas smile.gif
Ir mergina - ruduo tikrai - wow ax.gif

p.s. man irgi smalsu, esu šiek tiek skaičius apie hdr, bet jei kas turit kokių pvz būtų smalsu pasižiūrėt.
Atsakyti
aš turiu tik actiona "pseudo hdr" biggrin.gif ale ten man ne kaži kas gaunas mano supratimu cool.gif Vakar žaidžiau žaidžiau cool.gif

Iš čia
http://design_oneter_com/?p=49
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 23 gruodžio 2008 - 09:40
Keksai tai super lotuliukas.gif , graziai atrodo biggrin.gif ,
mergina ruduo - nzn, gal spalvu norisi, man kazkaip nlb blush2.gif
Atsakyti
Sea clap_1.gif man labai labai labai! Del spalvu nezinau, turbut irgi butu nuostabu. Echhhh kaip man patinka bigsmile.gif

Karbyne, uzpakaliukai labai faina foto biggrin.gif Tikrai ne tik i seimos Keksu albuma.
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2008 12 23, 09:35)
Keksai kokie  lotuliukas.gif  fainuoliai, prajuokino. Visai dienai geros nuotaikos užkratas smile.gif
Ir mergina - ruduo tikrai - wow  ax.gif

p.s. man irgi smalsu, esu šiek tiek skaičius apie hdr, bet jei kas turit kokių pvz būtų smalsu pasižiūrėt.

bitė šiandien įdėjo HDR pvz.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 12 23, 12:24)
bitė šiandien įdėjo HDR pvz.

Mačiau smile.gif pamaniau, gal dar kas turi smile.gif

p.s. norėjau pasiteirauti dar apie objektyvus jūsų. Man, blondinei, neaišku biggrin.gif kaip ten su tuo pilnu ir kažkokiu nepilnu kadru (ar čia objektyvai ar fotikai turi šį dalyką) ir apskritai su kuo tai valgoma, kokie skirtumai? Man aiškino, kad objektyvų kaina nuo to gali skirtis.
Atsakyti
biggrin.gif Ir pas mus Kaledu Senelis jau atejo - tik kazkodel pastininku persirenges biggrin.gif Siuntejas gaus i subinike ir stipriai. O po to labai dideli aciu pasakysiu - nes ne tik kad nuorauka man superine, o dar ir su prisiminimais biggrin.gif

Aciu Bituciuk 4u.gif
Atsakyti
pasirodyk, ką gavai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 12 23, 13:38)
pasirodyk, ką gavai biggrin.gif

neapsimesk, kad nežinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 12 23, 13:50)
neapsimesk, kad nežinai  lotuliukas.gif

nebepamenu doh.gif
Atsakyti
user posted image

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 23, 13:51)

jooooo.... sveikinu..smile.gif)) super..smile.gif)
Atsakyti