Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

Hmm Bite.. aš kažkokia kritiška šian tavo atžvilgiu biggrin.gif bet man žinok kažkaip nea.. iš tavęs norisi daugiau 4u.gif Iš anksčiau keltų galbūt toji kur kvadratinio formato, bet kaip jau buvo pastebėjimas, norisi nesutrypto sniego, bet šiaip visai patiko. Dvi vėliau keltos, na banalokos.. bet kadangi aš iš viso nieko nefotografuoju, tai man tik tylėt reikia doh.gif Taip noriu išeiti pafotografuoti į lauką, bet jau taip sunku doh.gif buvau išėjusi su šeimyna, jie važinėjosi rogėmis, o aš galvojau pafotkinsiu, tai padariau lygiai 1 kadrą..

Smiltie, man antroji tavo labai patinka, turi kažkokią dvasią, pirmoji kokybiškas, gražus nuostabios žiemos vaizdas, o ir tai kad ta spalva yra man patinka, aš asm. neversčiau į j/b, na bet toks be fantazijos, stockphotos kategorijos smile.gif ot gera man kritikuot, kai pati nieko nerodau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 01 04, 22:36)
aš dar kelias parodysiu, gerai?
man pirmoji patiko, tokia abstrakti smile.gif tik gal daugiau virsuj noretus saku ir maziau apacioj, kad tokiso dinamikos igautu
bet ka cia "daugiau", "maziau".."to gal nereiktu" o "to gal reiktu".. jau bloga, gaunas nebe prasmes ieskojimas o kzkox kabinejimasis biggrin.gif
nefotografuoju is vis, ziema ne ziema, bet jau baisu fotika imt, atrodo nu kam imt, jei po to nei viena foto nepatinka biggrin.gif tik uzuolaideles gadinu ir bergzdziai kompe vieta eikvoju biggrin.gif
Atsakyti
Bite-1,2 schmoll.gif 3- idomi tik rakursu, 4- man labai liuks, 5 schmoll.gif truksta virsaus daug apacios- kazkaip nelabai.
Is antro dejimo-1 man patiko, bet vel gi tik rakursu ax.gif 2- nu nelabai ax.gif

Smiltis-1-kazkokio idomumo nepastebejau, bet tvarkingai. Truksta kazko g.gif
2- labai patiko, bet nukirpciau is desines gerokai (iki tilto) ir is apacios (iki kranto). Kazkaip visai gerai ziurisi tas neastrumas ax.gif

Lengva man kritikuoti, kai pati parveziau tik seimos foto tongue.gif

Grethen, nepergyvenk, sedevrai gimsta is banalybiu biggrin.gif
Atsakyti
Va.. is archyvu kokia nuotaikinga foto issitraukiau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Grethen, nu ir nuotaika mastau.gif Skubiai tau reikia "ant gamtos"!
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2009 01 05, 00:43)
Grethen, nu ir nuotaika mastau.gif Skubiai tau reikia "ant gamtos"!
biggrin.gif ryt pazadu nueit.. jei neissigasiu ranku nusalt, nes turiu problemu su jom, kaip 60metes susiraukslejusios blink.gif
Atsakyti
na stai ir gamta, archyvine, lauzanti taisykles gamta biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Na tai sveiki šiais metais! Mačiau visi visko prilinkėjo, tai aš linkiu, kad pildytusi viskas smile.gif

Na jau orelis šiemet džiugino nuo pirmos dienos smile.gif
Kelios susnigtos foto:

user posted image

user posted image

user posted image

Kuo toliau, tuo labiau siaurėja mano 50-tukas ax.gif Ypač pafotkinus su draugės 10-22.

Mačiau apie šaltį ir fototechniką kalbėjot. Šnd fotkinau prie -16. Ir viskas tvarkoje. Tik jau išsinešus į lauką nebebėgioju su fotiku vidun. O jau einant namo pakuoju viską į kuprinę ir paskui kokias 3 valandas nelendu vidun. Ir tada niekas nerasoja ir nesikondensuoja.
Vakar lygiai taip pat elgiausi gausiai sningant - kai jau namo, fotikas kuprinėn. Paskui tik stikliukus pavalyt reikėjo, kad snaigėm nefotkintų smile.gif

Jūsų nuotraukas pakomentuosiu rytoj, reik kažkaip sugrįžti į savo laiko juostą biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

ačiū labai už komentarus mano nuotraukoms 4u.gif

Pupeliuk, tu komentuok, komentuok, gera tokia, konstruktyvi tavo kritika thumbup.gif Dėl to kad stock foto, tai pilnai pritariu, bet kad aš nelabai į menininkus ir pretenduoju smile.gif Kol kas pavyksta tik vaikus (deja ne savo) ir peizažus fotografuot biggrin.gif Dar labai traukia mane still life fotografija, bet visi šie žanrai taip ir balansuoja tarp stock ar šeimos albumo fotografijos ir kažko įdomesnio smile.gif Kiek jau pavyksta , tiek, stengiuosi mirksiukas.gif

O kad Bitė parodo ir tokių fotografijų, tai tikrai nematau nieko blogo, nes jau juk visi žinom ką ji gali, ir patinka stebėti jos ieškojimus ir ne tokius jau gerus bandymus taip pat (nors man jie visai neblogi biggrin.gif ). Nebūtina gi čia rodyti tik tobulas nuotraukas, nes taip tikrai skyrelis gali gerokai apmirt unsure.gif

Degute taviškiai žieminiai irgi tvarkingi, kokybiški, bet kad būtų labai įdomūs, tai nepasakyčiau smile.gif 2 ir 3 man erdvės daugiau norisi g.gif

Grethen, marš fotografuot mirksiukas.gif
Atsakyti
SVeiki smile.gif

Rodau vieną kadrą iš pasivaikščiojimo penktadienį su bite. pati juostą ryškinau, vot biggrin.gif
laukiu kritikos. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Smiltie, tai kad stockphotos tai nėra gi blogai, netgi atvirkščiai. Labai džiaugčiaus, jei pati galėčiau bent kažką panašaus daryti. Nesusitvarkau su elementaria kokybe, kur ji turi būti ideali.. Stockphotos - ideali kompozicija, ideali kokybė, ideali švara, puiki šviesa. Na gal tarkim minties gilumu tokios nuotraukos nepasižymi, bet jos tiesiog gražios pažiūrėti. Valio, jei visi mes čia taip fotografuotume bigsmile.gif Aš bent jau taip nesugebu. KArtais pavyksta, bet toli gražu ne visada.

Jaučiu reiks man truputėlį daugiau pasidomėti šviesos reikalais, ir pasitreniruoti.. Reiks dar ir Kelby knygą pavartyt..
Atsakyti
na man visai netipiškos foto, nesijuokit tik labai biggrin.gif aš gamtos nefotkinu, bet kaip rašiau - nesusivaldžiau vakar..smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti