Hmm Bite.. aš kažkokia kritiška šian tavo atžvilgiu bet man žinok kažkaip nea.. iš tavęs norisi daugiau Iš anksčiau keltų galbūt toji kur kvadratinio formato, bet kaip jau buvo pastebėjimas, norisi nesutrypto sniego, bet šiaip visai patiko. Dvi vėliau keltos, na banalokos.. bet kadangi aš iš viso nieko nefotografuoju, tai man tik tylėt reikia Taip noriu išeiti pafotografuoti į lauką, bet jau taip sunku buvau išėjusi su šeimyna, jie važinėjosi rogėmis, o aš galvojau pafotkinsiu, tai padariau lygiai 1 kadrą..
Smiltie, man antroji tavo labai patinka, turi kažkokią dvasią, pirmoji kokybiškas, gražus nuostabios žiemos vaizdas, o ir tai kad ta spalva yra man patinka, aš asm. neversčiau į j/b, na bet toks be fantazijos, stockphotos kategorijos ot gera man kritikuot, kai pati nieko nerodau
QUOTE(bite maja @ 2009 01 04, 22:36)
aš dar kelias parodysiu, gerai?
man pirmoji patiko, tokia abstrakti tik gal daugiau virsuj noretus saku ir maziau apacioj, kad tokiso dinamikos igautubet ka cia "daugiau", "maziau".."to gal nereiktu" o "to gal reiktu".. jau bloga, gaunas nebe prasmes ieskojimas o kzkox kabinejimasis
nefotografuoju is vis, ziema ne ziema, bet jau baisu fotika imt, atrodo nu kam imt, jei po to nei viena foto nepatinka tik uzuolaideles gadinu ir bergzdziai kompe vieta eikvoju
Bite-1,2 3- idomi tik rakursu, 4- man labai liuks, 5 truksta virsaus daug apacios- kazkaip nelabai.
Is antro dejimo-1 man patiko, bet vel gi tik rakursu 2- nu nelabai
Smiltis-1-kazkokio idomumo nepastebejau, bet tvarkingai. Truksta kazko
2- labai patiko, bet nukirpciau is desines gerokai (iki tilto) ir is apacios (iki kranto). Kazkaip visai gerai ziurisi tas neastrumas
Lengva man kritikuoti, kai pati parveziau tik seimos foto
Grethen, nepergyvenk, sedevrai gimsta is banalybiu
Is antro dejimo-1 man patiko, bet vel gi tik rakursu 2- nu nelabai
Smiltis-1-kazkokio idomumo nepastebejau, bet tvarkingai. Truksta kazko
2- labai patiko, bet nukirpciau is desines gerokai (iki tilto) ir is apacios (iki kranto). Kazkaip visai gerai ziurisi tas neastrumas
Lengva man kritikuoti, kai pati parveziau tik seimos foto
Grethen, nepergyvenk, sedevrai gimsta is banalybiu
Va.. is archyvu kokia nuotaikinga foto issitraukiau
QUOTE(Anasko @ 2009 01 05, 00:43)
Grethen, nu ir nuotaika Skubiai tau reikia "ant gamtos"!
ryt pazadu nueit.. jei neissigasiu ranku nusalt, nes turiu problemu su jom, kaip 60metes susiraukslejusios
na stai ir gamta, archyvine, lauzanti taisykles gamta
Na tai sveiki šiais metais! Mačiau visi visko prilinkėjo, tai aš linkiu, kad pildytusi viskas
Na jau orelis šiemet džiugino nuo pirmos dienos
Kelios susnigtos foto:
Kuo toliau, tuo labiau siaurėja mano 50-tukas Ypač pafotkinus su draugės 10-22.
Mačiau apie šaltį ir fototechniką kalbėjot. Šnd fotkinau prie -16. Ir viskas tvarkoje. Tik jau išsinešus į lauką nebebėgioju su fotiku vidun. O jau einant namo pakuoju viską į kuprinę ir paskui kokias 3 valandas nelendu vidun. Ir tada niekas nerasoja ir nesikondensuoja.
Vakar lygiai taip pat elgiausi gausiai sningant - kai jau namo, fotikas kuprinėn. Paskui tik stikliukus pavalyt reikėjo, kad snaigėm nefotkintų
Jūsų nuotraukas pakomentuosiu rytoj, reik kažkaip sugrįžti į savo laiko juostą
Na jau orelis šiemet džiugino nuo pirmos dienos
Kelios susnigtos foto:
Kuo toliau, tuo labiau siaurėja mano 50-tukas Ypač pafotkinus su draugės 10-22.
Mačiau apie šaltį ir fototechniką kalbėjot. Šnd fotkinau prie -16. Ir viskas tvarkoje. Tik jau išsinešus į lauką nebebėgioju su fotiku vidun. O jau einant namo pakuoju viską į kuprinę ir paskui kokias 3 valandas nelendu vidun. Ir tada niekas nerasoja ir nesikondensuoja.
Vakar lygiai taip pat elgiausi gausiai sningant - kai jau namo, fotikas kuprinėn. Paskui tik stikliukus pavalyt reikėjo, kad snaigėm nefotkintų
Jūsų nuotraukas pakomentuosiu rytoj, reik kažkaip sugrįžti į savo laiko juostą
Labas rytas
ačiū labai už komentarus mano nuotraukoms
Pupeliuk, tu komentuok, komentuok, gera tokia, konstruktyvi tavo kritika Dėl to kad stock foto, tai pilnai pritariu, bet kad aš nelabai į menininkus ir pretenduoju Kol kas pavyksta tik vaikus (deja ne savo) ir peizažus fotografuot Dar labai traukia mane still life fotografija, bet visi šie žanrai taip ir balansuoja tarp stock ar šeimos albumo fotografijos ir kažko įdomesnio Kiek jau pavyksta , tiek, stengiuosi
O kad Bitė parodo ir tokių fotografijų, tai tikrai nematau nieko blogo, nes jau juk visi žinom ką ji gali, ir patinka stebėti jos ieškojimus ir ne tokius jau gerus bandymus taip pat (nors man jie visai neblogi ). Nebūtina gi čia rodyti tik tobulas nuotraukas, nes taip tikrai skyrelis gali gerokai apmirt
Degute taviškiai žieminiai irgi tvarkingi, kokybiški, bet kad būtų labai įdomūs, tai nepasakyčiau 2 ir 3 man erdvės daugiau norisi
Grethen, marš fotografuot
ačiū labai už komentarus mano nuotraukoms
Pupeliuk, tu komentuok, komentuok, gera tokia, konstruktyvi tavo kritika Dėl to kad stock foto, tai pilnai pritariu, bet kad aš nelabai į menininkus ir pretenduoju Kol kas pavyksta tik vaikus (deja ne savo) ir peizažus fotografuot Dar labai traukia mane still life fotografija, bet visi šie žanrai taip ir balansuoja tarp stock ar šeimos albumo fotografijos ir kažko įdomesnio Kiek jau pavyksta , tiek, stengiuosi
O kad Bitė parodo ir tokių fotografijų, tai tikrai nematau nieko blogo, nes jau juk visi žinom ką ji gali, ir patinka stebėti jos ieškojimus ir ne tokius jau gerus bandymus taip pat (nors man jie visai neblogi ). Nebūtina gi čia rodyti tik tobulas nuotraukas, nes taip tikrai skyrelis gali gerokai apmirt
Degute taviškiai žieminiai irgi tvarkingi, kokybiški, bet kad būtų labai įdomūs, tai nepasakyčiau 2 ir 3 man erdvės daugiau norisi
Grethen, marš fotografuot
Smiltie, tai kad stockphotos tai nėra gi blogai, netgi atvirkščiai. Labai džiaugčiaus, jei pati galėčiau bent kažką panašaus daryti. Nesusitvarkau su elementaria kokybe, kur ji turi būti ideali.. Stockphotos - ideali kompozicija, ideali kokybė, ideali švara, puiki šviesa. Na gal tarkim minties gilumu tokios nuotraukos nepasižymi, bet jos tiesiog gražios pažiūrėti. Valio, jei visi mes čia taip fotografuotume Aš bent jau taip nesugebu. KArtais pavyksta, bet toli gražu ne visada.
Jaučiu reiks man truputėlį daugiau pasidomėti šviesos reikalais, ir pasitreniruoti.. Reiks dar ir Kelby knygą pavartyt..
Jaučiu reiks man truputėlį daugiau pasidomėti šviesos reikalais, ir pasitreniruoti.. Reiks dar ir Kelby knygą pavartyt..