Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

BN 4u.gif Tikrai labai gaila dėl to kaip gavosi dėl paštininkės doh.gif mano irgi klaida, kad nepaklijavau ant nieko, bet jau ir taip vėlavau išsiųsti blush2.gif Tikrai galima pakartoti 4u.gif Šiaip, tai galiu atsiųsti e-paštu skaitmeninį variantą, galėsi atsispausdinti kokio nori formato ar koks tiktų tavo namie, nes aš jau kaip ir nebegaliu atsakyti už save, nes bet kada galiu išvažiuoti į ligoninę leliuko pirkt rolleyes.gif

Bite, man visgi norisi ieškoti kabliukų tavo nuotraukose. Pirmoji graži dėl to sniego, bet kažkaip nepatinka jos kairė pusė, norėčiau kiek kitokios kompozicijos.. Antros apdirbimas kaip ir dar keliom ne itin patiko, nors pats vaizdas, kompozicija labiau patiko už pirmąją.
Atsakyti
ačiū už komentarus smile.gif dėl pirmos tenka sutikt su Pupeliuku. man ir ji šiek tiek per sunki. tujų galėtų ir nebūt, bet yra kaip yra. o dėl antros - aš pati neapsisprendžiu niekaip. lyg ir patinka, lyg ir ne unsure.gif biggrin.gif

šiek tiek foto iš Trakų šiandien. buvo visai smagu stebėt rusų turistus pro langą biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 01 04, 18:55)
ačiū už komentarus  smile.gif dėl pirmos tenka sutikt su Pupeliuku. man ir ji šiek tiek per sunki. tujų galėtų ir nebūt, bet yra kaip yra. o dėl antros - aš pati neapsisprendžiu niekaip. lyg ir patinka, lyg ir ne  unsure.gif  biggrin.gif

šiek tiek foto iš Trakų šiandien. buvo visai smagu stebėt rusų turistus pro langą  biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

man pirma ir paskutine labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 01 04, 16:55)
šiek tiek foto iš Trakų šiandien. buvo visai smagu stebėt rusų turistus pro langą  biggrin.gif

man tai 2 paskutinės patink smile.gif Ypač priešpaskutinė thumbup.gif

O turistai, tai žmonės kaip žmonės , nėr kažkokio išskirtinumo rolleyes.gif

Ir aš vieną žiemišką dedu, nieko kažko įpatingo wink.gif Nu bet norisi kaip nors tą grožį įamžint, tuo labiau kad retai bematom, ypač pajūry doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 04 sausio 2009 - 17:49
ir aš, ir aš rytoj galbūt ką nors iš nuostabios šiandieninės žiemos parodysiu..biggrin.gif nes nesusilaikiau.. nors gamtos nefotkinu, bet tooooks grožis buvo, kad stabdžiau vyrą kas kelis km ir verčiau laukti, kol pasivaikščiosu su fotiku... nerealus oras šiandien, gyvenimas toks gražus atrodo.. va tokią žiemą dievinu ir tokią fotografuoti norisi.. lotuliukas.gif galėtų iki balandžio tokia žiema kaip šiandien būt..smile.gif

dėl fotiko lauke per šalčius.. svarbiausia, kiek skaičiau ir iš praktikos pastebėjau - jei jau iškišai laukan per šaltį, tai nebeslapstyti. nes va jei kaišiosi paskui po rūbais ar kur kitur, tai tikrai aprasos... ax.gif

Smiltie, versčiau į jb, nes ta spalva nieko gero nepriduoda, tik klausimus kelia. fainas tiltukas, paieškočiau iš kitos pusės jo, šiaip fainai..smile.gif

bitės trys paskutinės fainos smile.gif 4u.gif su žmogais kažkaip nea. o gal jb norėtųsi?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 01 04, 18:55)
Sita patink, tik galetu sniegas but neistryptas, romantiskiau butu hihihi.gif

Papildyta:
QUOTE(Smiltis @ 2009 01 04, 19:47)
Ir aš vieną žiemišką dedu
Man tai patiko tas rudumas, jb butu paprasta foto.

O man.. net tokiu nuostabiu oru kaip siandien nesinori fotkint. Bijau ir vel nusivilti, tai net neimu fotiko i rankas, taip lengviau.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 01 04, 18:11)
Smiltie, versčiau į jb, nes ta spalva nieko gero nepriduoda, tik klausimus kelia. fainas tiltukas, paieškočiau iš kitos pusės jo, šiaip fainai..smile.gif

o kokie klausimai g.gif Man ta šviesa visai gražiai groja g.gif Čia natūraliai saulė pro medžius spindi g.gif O kampo jo, norėčiau daugiau pabandyt paieškot, bet šiandien išsivežiau fotiką su besibaigiančia batarke doh.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 01 04, 18:16)
O man.. net tokiu nuostabiu oru kaip siandien nesinori fotkint. Bijau ir vel nusivilti, tai net neimu fotiko i rankas, taip lengviau.

Kodėl ir vėl nusivilti g.gif Šiaip sunku tikrai perteikti tą grožį unsure.gif Bet jei nebandysi tai tikrai nepavyks biggrin.gif
Atsakyti
Nu dar viena dedu, bais banalią blush2.gif Bet vis tiek įdomi nuomonė dėl kadravimo, j/b g.gif Gal man ryškumo kiek trūksta , nes tik 4,5 difragma smile.gif

user posted image
Atsakyti
Oi kiek gražių žiemiskų foto. Smiltis man tavo paskutinė faina, tokia kaip 60-ųjų metų kažkodėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 01 04, 21:11)
Nu dar viena dedu, bais banalią  blush2.gif Bet vis tiek įdomi nuomonė dėl kadravimo, j/b  g.gif  Gal man ryškumo kiek trūksta , nes tik 4,5 difragma  smile.gif
Man labai patiko smile.gif ir niek cia netruksta
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2009 01 04, 17:47)
Ir aš vieną žiemišką dedu, nieko kažko įpatingo  wink.gif Nu bet norisi kaip nors tą grožį įamžint, tuo labiau kad retai bematom, ypač pajūry  doh.gif

patinka šita.

QUOTE(Grethenn @ 2009 01 04, 18:16)

suprantu. nes taip gražu, o perteikt neišeina. viskas taip banaliai atrodo.

QUOTE(Smiltis @ 2009 01 04, 19:11)
Nu dar viena dedu, bais banalią  blush2.gif Bet vis tiek įdomi nuomonė dėl kadravimo, j/b  g.gif  Gal man ryškumo kiek trūksta , nes tik 4,5 difragma  smile.gif

man ir visai patinka. kadravimas nekliūna visiškai.
kaip norėčiau dabar prie jūros pas jus. tik, kad ne taip šalta būtų. grįžau nelabai jausdama pirštus ir kojas smile.gif

aš dar kelias parodysiu, gerai? ir šiandien jau viskas bus biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 04 sausio 2009 - 20:38
wub.gif wub.gif wub.gif
nekritikuosiu, nes i visas foto su pavydu ziuriu.Aciu,kad parodot nuostabia ziema wub.gif
Grethen tik ciupk fotoaparata ir mars i lauka mirksiukas.gif
O as ir toliau svajosiu apie balta ziema ir kaip su vaikais seni besmegeni lipdom lotuliukas.gif
Atsakyti