Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

Kaip smagu jums wub.gif

ismokau custom wb padaryti, tai apsidziaugiau rezultatu kaip mazas vaikas biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
vakar su sayonara buvom fotografuot mieste. laiką praleidom puikiai, bet neturiu nieko rodomo. buvau šiandien. na, nežinau unsure.gif .... sakykit, ką manot.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Bite maja, su pavydu ziuriu i tavo foto. Ziemos pavydziu. Pirmoji man be trukumu,nuostabi wub.gif O antroje noretusi,kad tos medzio sakos virsutineje dalyje nebutu tokios astrios, ryskios, nes norisi nama daugiau patyrineti zvilgsniu.

Jei kam negaila, noreciau avytess jb plugin gauti ax.gif mano email dzineru@yahoo.com
Atsakyti
Aciu Anasko wub.gif
Atsakyti
bite, pindosia, ko manęs šiandien nepaėmei..? biggrin.gif aš per Tave Zaron papuoliau biggrin.gif

pirma man be priekaištų, ypač apdirbimas. antroji irgi nieko, bet ne taip smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 sausio 2009 - 20:26
bite, pirmoji man kompoziciskai patinka, ir tas sniegas rolleyes.gif islaikymas domina - nelabai man pavyksta taip pagauti sniega

antros apdirbimas ne mano skonio
Atsakyti
Gal kas žinote tiksliau. Lyg buvau skaičiusi, kad esant didesniam šalčiui geriau nesinešti fotoaparato į lauką. Bet tiksliai nebepamenu Kaip iš tikrųjų?
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 01 04, 11:10)
Gal kas žinote tiksliau. Lyg buvau skaičiusi, kad esant didesniam šalčiui geriau nesinešti fotoaparato į lauką. Bet tiksliai nebepamenu  Kaip iš tikrųjų?

Gurskio knygoj parašyta kad nenešt, jei labai reikia laikyk po striuke, ištrauk, nufotografuiok ir vėl kišk po rūbais. Nes nuo šalčio paskui gali susidaryti koncentratas ant matricos ir dar kažkur g.gif

i jūsų biški atsiprašau kad čia įsiroviau blush2.gif skaitau jūsų temą tyliai, o dalyvauju toj pas pirmokus, tai sumaišiusi temas pasireiškiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 04 sausio 2009 - 11:25
Sveiki mielieji,
Visus su Naujais ir tokia fotogeniska ziema! Man buvo labai malonu praleisti su Jumis siuos metus, ir labai tikiuosi, kad bendrausime toliau 4u.gif
Aciu Pupeliukui uz nuostabia dovana, kuria gavau pries pat Naujus (gruodzio 31). Deja, panasu, kad pastininke pavydejo dovanos, tai sugrudo voka dar ir perlenkus i pasto dezute doh.gif Labai noreciau pasikabinti nuotrauka, tai gal galetume kaip nors susiderinti dovanos pakartojima? ax.gif

Sillwio, smagu kad patiko. Po ilgu dvejoniu isrinkau sias 2:

user posted image

user posted image

Atspausdintos atrode visai normaliai ax.gif

Del fotografavimo saltyje - as pas Gurski irgi skaiciau ta pati, bet siaip tai klausimas apie koki salti kalbi? -5 tai dar nieko baisaus. Beje, kitoj vietoj, ar tai kazkurioj knygoj, ar foto zurnale skaiciau, kad esminis dalykas - vengti staigiu temperaturu pokyciu, kurie ir sukelia kondensacija. Sakykime iprastiniai fotokrepsiai ar kuprines yra "siltesni" nei aplinka, taciau nera ryskaus temperaturu skirtumo. As su savo senaja muiline fotografavau prie -30, tai fotikas tik ilgiau "uzsikurdavo", bet veike normaliai, ir laikiau ji dekle. Tiesa, tai nebuvo kazkoks didelis zygis saltyje ir ne tiek daug fotografavau. Beje, gal Sillwio galetu pakomentuoti is praktines puses? (pamenu labai grazias ziemines nuotraukas smile.gif

Beje, besimokantiems su blykste galiu rekomenduoti antra Scot Kelby knyga - ten yra atskiras skyrius su praktiniais patarimasi apie blykstes naudojima (arba galiu paskolinti knyga).

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 01 03, 18:41)
vakar su sayonara buvom fotografuot mieste. laiką praleidom puikiai, bet neturiu nieko rodomo. buvau šiandien. na, nežinau  unsure.gif .... sakykit, ką manot.

man abi savotiškai patinka smile.gif Tokios su skirtingom nuotaikom . Pirmoj gal kairio pastato perspaktyvą kiek bandyčiau patiesint g.gif bet čia aišku ne esminis dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 01 03, 20:41)
buvau šiandien. na, nežinau  unsure.gif .... sakykit, ką manot.
Man abi patiko smile.gif taip paprasta, bet zavu

QUOTE(BN @ 2009 01 04, 14:40)
kad pastininke pavydejo dovanos, tai sugrudo voka dar ir perlenkus i pasto dezute doh.gif
Siaubas kazkox... von tokias pastininkes, nu negaliu.. tai matyt neregistruotu siunte

O nuotraukos atspausdintos turejo atrodyt ispudingai wink.gif
Atsakyti
Bite, man pirma labai labai, ir dar tas sniegas toks fotogeniskas vakar buvo. Nors ir siandien irgi oras labai liuks fotosesijoms, prisifotkinau seimos albumui ir sedziu apsipatenkinta blush2.gif
O antra-labiau atspindi busena, irgi patinka, tik kitaip, sakyciau ji su liudesiu g.gif

BN duoti tau i kaili reikes, kai dar karta pasakysi, kad nieko nemoki cool.gif Liuks! Ir dar tokia vietove pirmoje grazi rolleyes.gif
Atsakyti