Na, ką.... su Naujais
tikiuos, kad mūsų tema gyvuos dar ilgai... šiaip ar taip tai priklauso tik nuo mūsų smagu buvo su jumis praleist tuos metus, o per juos tikrai buvo labai visko daug ir pykausi, ir taikiausi, ir bėgau iš temos, bet vis tiek grįžau atgal, nes nebegaliu be šitos temos... ji kaip koks magnetas ... gražių metų visiems!
Sveiki ,
su Naujaisiais metais Visiems sėkmės, įkvėpimo ir įkvepiančių mūzų
su Naujaisiais metais Visiems sėkmės, įkvėpimo ir įkvepiančių mūzų
su naujaisiais mielosios ir mielieji
truksta man jusu.. truksta.. jau turbut visos baigia mane ir pamirst
tikiuosi siais metais jau isibegeti su darbais ir dazniau pas jus uzsukti.. kazkaip uzbegu i kudra, nes ten viskas kaip ant delno ir labai greitai.. o cia puslapiu nemazai perverst reikia. nesinori tik perverst, norisi paziureti, paskaityti, pasigilinti, isijausti..
pasiilgau tu laiku kai sedejau namuose ir is SM kojos neiskeldavau
na bet nauji metai naujos viltys
kuribingu metu visoms
o si nuotrauka mano naujametinis sveikinimas ir jums.. kazkaip ji man ypatinga..
visa gyvenima norejau piesti, bet niekada to nedariau. ir supratau, kad turbut nebeteks to padaryti..
paemusi Liubiteliu i rankas pajutau, kad laikau teptuka.. kai noresiu piesti stengsiuos imti ji i rankas tik kas baisiausia kad jis baigia subyreti pirma juosta siaip ne taip prasuko.. o vat antra ar istemps klausimas na bet pagayvensim pamatysim
o tema tikrai nenumirs.. pamatysit
iki
tikiuosi siais metais jau isibegeti su darbais ir dazniau pas jus uzsukti.. kazkaip uzbegu i kudra, nes ten viskas kaip ant delno ir labai greitai.. o cia puslapiu nemazai perverst reikia. nesinori tik perverst, norisi paziureti, paskaityti, pasigilinti, isijausti..
pasiilgau tu laiku kai sedejau namuose ir is SM kojos neiskeldavau
na bet nauji metai naujos viltys
kuribingu metu visoms
o si nuotrauka mano naujametinis sveikinimas ir jums.. kazkaip ji man ypatinga..
visa gyvenima norejau piesti, bet niekada to nedariau. ir supratau, kad turbut nebeteks to padaryti..
paemusi Liubiteliu i rankas pajutau, kad laikau teptuka.. kai noresiu piesti stengsiuos imti ji i rankas tik kas baisiausia kad jis baigia subyreti pirma juosta siaip ne taip prasuko.. o vat antra ar istemps klausimas na bet pagayvensim pamatysim
o tema tikrai nenumirs.. pamatysit
iki
Su naujais metais, kolegos
Su Naujais Metais visus!! Gražių akimirkų, naudingų mokslų ir kad taip lengvai ši tema nemirtų!
Kam sventes ir dziaugsmas, o pas mane metai prasidejo su fototechniniais nesklandumais: uzsukau ant savo muilinycios poliarizacini filtra ir... nebeatsuku... Jus su rimtesne technika dirbate, gal zinote, kokia gudrybe, kaip ji nuimti??? Bandau atsukti pries laikrodzio rodykle. Sakau, gal ne i ta puse suku???
Tema jusu Skaitau is pradzios nuo paciu pirmuju ir mokausi. Butu labai gaila, jei ji isnyktu. Ir akis yra paganyti i ka, ir pasimokyti is ko.
Ilgo gyvavimo ir kurybos.
Tema jusu Skaitau is pradzios nuo paciu pirmuju ir mokausi. Butu labai gaila, jei ji isnyktu. Ir akis yra paganyti i ka, ir pasimokyti is ko.
Ilgo gyvavimo ir kurybos.
Ateinu pasidalinti savo dziaugsmu su Jumis
Siandien gavau mainu foto ir dar net neatplesusi voko vos nenukritau apledejusiais laitais is laimes, pamaciusi kas siuntejas
Gavau nuostabia avytess fotografija is serijos "Sniego karaliene", ir taip pat nuostabu jos ranku darbo atviruka su mazesne nuotrauka is tos pacios serijos Aciu Tau labai labai, tikrai pasijauciau kaip Kaledu ryta, nuostabi dovana!!
Labai idomiai padaryta ta foto, tarsi paklijuota ant tokio pakietinimo, pastininkai kiauliukai truputi sulenke ir kampus uzraite, taciau paspaudziau po sunkiomis didelemis knygomis, manau net zymes nebus matyti kai istrauksiu Ir labai labai kokybiskai atsipausdinta ta didzioji foto, as net prisilenkus ziurejau, spalvu tikrumas stulbinantis ir popierius labai kokybiskas.
Dekoju is sirdies darkart, avytess, - YOU MADE MY DAY
nea
sentimentali foto tapyba
Siandien gavau mainu foto ir dar net neatplesusi voko vos nenukritau apledejusiais laitais is laimes, pamaciusi kas siuntejas
Gavau nuostabia avytess fotografija is serijos "Sniego karaliene", ir taip pat nuostabu jos ranku darbo atviruka su mazesne nuotrauka is tos pacios serijos Aciu Tau labai labai, tikrai pasijauciau kaip Kaledu ryta, nuostabi dovana!!
Labai idomiai padaryta ta foto, tarsi paklijuota ant tokio pakietinimo, pastininkai kiauliukai truputi sulenke ir kampus uzraite, taciau paspaudziau po sunkiomis didelemis knygomis, manau net zymes nebus matyti kai istrauksiu Ir labai labai kokybiskai atsipausdinta ta didzioji foto, as net prisilenkus ziurejau, spalvu tikrumas stulbinantis ir popierius labai kokybiskas.
Dekoju is sirdies darkart, avytess, - YOU MADE MY DAY
QUOTE(vvvvv @ 2009 01 02, 18:13)
nea
sentimentali foto tapyba