Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti.

Na, ką.... su Naujais 4u.gif
tikiuos, kad mūsų tema gyvuos dar ilgai... šiaip ar taip tai priklauso tik nuo mūsų smile.gif smagu buvo su jumis praleist tuos metus, o per juos tikrai buvo labai visko daug hihihi.gif ir pykausi, ir taikiausi, ir bėgau iš temos, bet vis tiek grįžau atgal, nes nebegaliu be šitos temos... ji kaip koks magnetas smile.gif ... gražių metų visiems! smile.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais!
Ikvepimo, noro, ir siaip kartais siaip pafotografuoti 4u.gif Ir aisku norisi kad tema sita gyventu ir jokios kitos gretimos temos mus neisbarstytu rolleyes.gif ax.gif 4u.gif

Kas uz tai kad duoti Saules pugai slaptazuodi doh.gif lotuliukas.gif as aisku uz lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,

su Naujaisiais metais 4u.gif 4u.gif Visiems sėkmės, įkvėpimo ir įkvepiančių mūzų smile.gif wub.gif
Atsakyti
Anasko as uz lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Aš irgi už smile.gif

Su Naujais, kolegės !!! Tema man gyvybiškai reikalinga, šie metai tai įrodė smile.gif .. ji turi būti

Aš irgi už pamokas, nors blykstės ir neturiu smile.gif
Atsakyti
su naujaisiais mielosios smile.gif ir mielieji smile.gif
truksta man jusu.. truksta.. jau turbut visos baigia mane ir pamirst smile.gif
tikiuosi siais metais jau isibegeti su darbais ir dazniau pas jus uzsukti.. kazkaip uzbegu i kudra, nes ten viskas kaip ant delno ir labai greitai.. o cia puslapiu nemazai perverst reikia. nesinori tik perverst, norisi paziureti, paskaityti, pasigilinti, isijausti..
pasiilgau tu laiku kai sedejau namuose ir is SM kojos neiskeldavau smile.gif

na bet nauji metai naujos viltys smile.gif

kuribingu metu visoms wink.gif

o si nuotrauka mano naujametinis sveikinimas ir jums.. kazkaip ji man ypatinga..
visa gyvenima norejau piesti, bet niekada to nedariau. ir supratau, kad turbut nebeteks to padaryti..
paemusi Liubiteliu i rankas pajutau, kad laikau teptuka.. kai noresiu piesti stengsiuos imti ji i rankas smile.gif tik kas baisiausia kad jis baigia subyreti smile.gif pirma juosta siaip ne taip prasuko.. o vat antra ar istemps klausimas smile.gif na bet pagayvensim pamatysim smile.gif

user posted image

o tema tikrai nenumirs.. pamatysit smile.gif
iki 4u.gif
Atsakyti
Su naujais metais, kolegos smile.gif
Atsakyti
Su Naujais Metais visus!! Gražių akimirkų, naudingų mokslų ir kad taip lengvai ši tema nemirtų!
Atsakyti
Kam sventes ir dziaugsmas, o pas mane metai prasidejo su fototechniniais nesklandumais: uzsukau ant savo muilinycios poliarizacini filtra ir... nebeatsuku... doh.gif Jus su rimtesne technika dirbate, gal zinote, kokia gudrybe, kaip ji nuimti??? Bandau atsukti pries laikrodzio rodykle. Sakau, gal ne i ta puse suku??? g.gif

Tema jusu thumbup.gif drinks_cheers.gif Skaitau is pradzios nuo paciu pirmuju ir mokausi. Butu labai gaila, jei ji isnyktu. Ir akis yra paganyti i ka, ir pasimokyti is ko. smile.gif
Ilgo gyvavimo ir kurybos. 4u.gif
Atsakyti
Ateinu pasidalinti savo dziaugsmu su Jumis wub.gif
Siandien gavau mainu foto ir dar net neatplesusi voko vos nenukritau apledejusiais laitais is laimes, pamaciusi kas siuntejas wub.gif

Gavau nuostabia avytess fotografija is serijos "Sniego karaliene", ir taip pat nuostabu jos ranku darbo atviruka su mazesne nuotrauka is tos pacios serijos bigsmile.gif wub.gif Aciu Tau labai labai, tikrai pasijauciau kaip Kaledu ryta, nuostabi dovana!!

Labai idomiai padaryta ta foto, tarsi paklijuota ant tokio pakietinimo, pastininkai kiauliukai truputi sulenke ir kampus uzraite, taciau paspaudziau po sunkiomis didelemis knygomis, manau net zymes nebus matyti kai istrauksiu mirksiukas.gif Ir labai labai kokybiskai atsipausdinta ta didzioji foto, as net prisilenkus ziurejau, spalvu tikrumas stulbinantis ir popierius labai kokybiskas.

Dekoju is sirdies darkart, avytess, - YOU MADE MY DAY 4u.gif

QUOTE(vvvvv @ 2009 01 02, 18:13)
truksta man jusu.. truksta.. jau turbut visos baigia mane ir pamirst smile.gif

nea rolleyes.gif

sentimentali foto tapyba 4u.gif
Atsakyti
sudubliavo zinutes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benitta: 03 sausio 2009 - 07:22
Su Naujais!
Ačiū BN už puikią dovaną! Gavau netgi 2 smile.gif Abi nerealios. BN, parodyk, jei nieko prieš.
Atsakyti