QUOTE(Saulės pūga @ 2008 12 30, 23:58)
Nerodysi?
QUOTE(ayra @ 2008 12 30, 21:47)
Sveikos
Noreciau prisijungti prie jusu.. siuo metu nieko super duber ypatingo neturiu parodyt, bet mielai pasidalinciau patarimais ir taip pat noreciau ju gauti.
Noreciau prisijungti prie jusu.. siuo metu nieko super duber ypatingo neturiu parodyt, bet mielai pasidalinciau patarimais ir taip pat noreciau ju gauti.
sveika prisijungusi
man tavo foto visai nebloga, bet dangus isdeges ir vaikiuko galvos nesimato per ta isdegima
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 30, 21:57)
O tai kaip cia serksne tokios geles? vinjete man cia tinka.
Ir ka gi ka gi prasom parodykite!!!
Ir ka gi ka gi prasom parodykite!!!
Tai yra gėlių kur ir su rytinėm šalnom dar kiek padraugauja Šita tai magnolija
Papildyta:
Dar prisiminiau, kad pamiršau pagirti Sea merginą su lapais, man jis labai labai patiko
QUOTE(Karbynė @ 2008 12 30, 16:48)
Ui nia, eksperimentas te ne stulpai buvo , stulpai šiaip kažkas - pasižaidimas su spalvom. O "eksperimentas" buvo dvi perdengtos nuotraukos, tik vėliau išėmiau
šita
http://fotokudra.lt/...1&nav=aut&page=
šita
http://fotokudra.lt/...1&nav=aut&page=
Apie sita ir kalbejau
QUOTE(ayra @ 2008 12 30, 18:47)
junkis drasiai
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 30, 23:51)
Apie sita ir kalbejau
aišku, nesupratau matyt dėl "stulpų" apie ką
Sveikinu Smiltį už geriausią dienos fotografiją kūdroj
Sveikos
smagiai sutikit 2009-uosius
as vis dar nekantriai laukiu savo mainu foto
Wyshnia, smagu butu visiems mokintis isorine blykste prisijaukinti, tik ne visos turi ja turbut, as tame tarpe Bet laikas turbut bus isigyti, kad nepraleisciau pamoku su jumis
Tikiuos si tema nemirs Manes kai klausia zmones kur as mokausi fotografuoti, pradedu apie jus pasakoti tai jie akis isplecia o klasiu jokiu neemei? sako
Papildyta:
Ayra,sveika prisijungus
smagiai sutikit 2009-uosius
Wyshnia, smagu butu visiems mokintis isorine blykste prisijaukinti, tik ne visos turi ja turbut, as tame tarpe Bet laikas turbut bus isigyti, kad nepraleisciau pamoku su jumis
Tikiuos si tema nemirs Manes kai klausia zmones kur as mokausi fotografuoti, pradedu apie jus pasakoti tai jie akis isplecia o klasiu jokiu neemei? sako
Papildyta:
Ayra,sveika prisijungus
Naujaisiais 2009-aisiais Brangieji
Prisidedu ir ar prie minties pasimokyt su blykse fotografuoti. Ir gal reiketu ND tuos interpretacinius atgaivinti po Nauju, a? Slaptazodis stimulas naujai ateinantiems butu
Prisidedu ir ar prie minties pasimokyt su blykse fotografuoti. Ir gal reiketu ND tuos interpretacinius atgaivinti po Nauju, a? Slaptazodis stimulas naujai ateinantiems butu
Visas ir visus su naujaisiais metais , noriu palinket, kad jie visiems butu kurybingi ir geri
o del pamoku su isorine blykste, tai labai faianai butu , be kad as jos dar neturiu
o del pamoku su isorine blykste, tai labai faianai butu , be kad as jos dar neturiu
Su šviežiais metais! Tegu mūzos būna Jums ištikimos, o geriausi draugai niekada negenda
Nu žinok neturiu. Ten buvo darbas specialiai Westai Tai jei ji parodys - pamatysi...
Aš irgi už pamokas su blykste (tik neįsivaizduoju, ką fotografuočiau). Ir už interpretacinius ND. Gal šiemet jau gaučiau slaptažodį
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 30, 22:27)
Nerodysi?
Nu žinok neturiu. Ten buvo darbas specialiai Westai Tai jei ji parodys - pamatysi...
Aš irgi už pamokas su blykste (tik neįsivaizduoju, ką fotografuočiau). Ir už interpretacinius ND. Gal šiemet jau gaučiau slaptažodį
Su Naujais visus ir visas.. džiaugiuosi, kad metus buvau su Jumis ir tikiuosi, kad naujaisiais viskas liks taip pat - Jūs, aš, mes..
na užsieniečiams tikriausiai mažiausiai pasisekė, nes to pašto nesupaisysi per šventes..
aš irgi pasakoju, kad internetiniame forume mokausi, paskui papasakoju, kad su vyru internete susipažinau, tai jo - nustemba žmonės
Tu neturi slaptažodžio? nu anekdotas
aš irgi už pamokas, tik tas su blykste tektų praleisti, nes neturiu ir artimiausiu metu neįsivaizduoju, ar turėsiu.. man kur kas labiau antro objektyvo reikėtų.. nors blykstės kaina prieinamesnė..
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 31, 17:07)
Papildyta:
Ayra,sveika prisijungus
Papildyta:
Ayra,sveika prisijungus
na užsieniečiams tikriausiai mažiausiai pasisekė, nes to pašto nesupaisysi per šventes..
aš irgi pasakoju, kad internetiniame forume mokausi, paskui papasakoju, kad su vyru internete susipažinau, tai jo - nustemba žmonės
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 01 01, 14:55)
Tu neturi slaptažodžio? nu anekdotas
aš irgi už pamokas, tik tas su blykste tektų praleisti, nes neturiu ir artimiausiu metu neįsivaizduoju, ar turėsiu.. man kur kas labiau antro objektyvo reikėtų.. nors blykstės kaina prieinamesnė..