Zmones, o juk nemazai musu cia esanciu turi isorines blykstes, gal po naujuju pasimokom kartu - kaip kad pradzioj temoj, be jokiu mEnu darymu, tiesiog kartu skaitom, fotkinam, rodom, nu zodziu mokinames Man labai naudinga butu
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 30, 15:47)
Zmones, o juk nemazai musu cia esanciu turi isorines blykstes, gal po naujuju pasimokom kartu - kaip kad pradzioj temoj, be jokiu mEnu darymu, tiesiog kartu skaitom, fotkinam, rodom, nu zodziu mokinames Man labai naudinga butu
As uz nes pati galiu tik ant automato QUOTE(wyshnia @ 2008 12 30, 16:47)
QUOTE(Anasko @ 2008 12 30, 16:50)
As uz nes pati galiu tik ant automato
QUOTE(Anasko @ 2008 12 30, 15:09)
Vadinasi ne man vienai toks jausmas Tik bijau, kad vis del to mirs sita tema
Šviežio kraujo trūksta... Nes tuomet atsiranda entusiazmas, graži kova, idėjos ir pan. Aš pati nuotraukų nerodau, nes pasižiūriu pasižiūriu ir nusprendžiu - neverta, dar ne taip, dar netobula, nepatiks... Tikiuosi, kad vis dėlto nemirsim
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 30, 01:35)
Eksmperimentas idomiai, tik gal jb noretusi
Ui nia, eksperimentas te ne stulpai buvo , stulpai šiaip kažkas - pasižaidimas su spalvom. O "eksperimentas" buvo dvi perdengtos nuotraukos, tik vėliau išėmiau
šita
http://fotokudra.lt/...1&nav=aut&page=
ačiū visoms už gerus žodžius
čia ankstyvo ryto šviesa, šerkšnas ir 50-ukas pasidarbavo Buvau kažkada dėjus šitą nuotrauką, bet be jokio apdirbimo, nors ir dabar nėra labai jau daug kažkas keista, tiesiog turbūt pagaliau išmokau apdorot normaliai nuotrauką
apačioj kairėj čia jau taip buvo, bet aš gi dar vinjetę čia uždėjau Man kažkaip visai patiko taip, gražiai išryškėjo pati gėlė
aš tai irgi ne prieš, bandyčiau prisijungt, nors ant nosies sesija, tai laikas labai įtemptas bus Bet labai noriu ir pasitart ir padiskutuot , mielai prisijungčiau
O kad tema dabar pasidarė nei šis nei tas , tai pritariu Man tai labai būtų įdomu padaryti kažką panašaus kaip buvo Viktoro temoje, kai Pupeliukas su Sillwio darė temą juoda/balta, tai mes galėtume išsirinksti irgi kokia temą ir pabandyt padaryt , na kad ir po vieną nuotrauką į mėnesį ir taip tarkim iki vasaros, po to gal pavyktų jei ne tikrą , tai bent virtualią kokią parodėlę padaryt (arba va Gaziulka ar kas kitas priimtų į savo garažus Bet čia aišku viskas nuo mūsų pačių norų priklauso Tik tema kad būtų pakankamai absrakti, kad kiekvienas galėtų savo mėgiamam žanre pasireikšt
QUOTE(Grethenn @ 2008 12 30, 11:10)
Kaip taip nuostabiai, akvareliskai ispiestas fonas? nuostabu!
čia ankstyvo ryto šviesa, šerkšnas ir 50-ukas pasidarbavo Buvau kažkada dėjus šitą nuotrauką, bet be jokio apdirbimo, nors ir dabar nėra labai jau daug kažkas keista, tiesiog turbūt pagaliau išmokau apdorot normaliai nuotrauką
QUOTE(Anasko @ 2008 12 30, 14:31)
Smiltis, man labai labai patinka, tokios spalvos grazios. Tik juoduliai ypac kaires apacioje. Gal geriau baltas remelis
apačioj kairėj čia jau taip buvo, bet aš gi dar vinjetę čia uždėjau Man kažkaip visai patiko taip, gražiai išryškėjo pati gėlė
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 30, 15:47)
aš tai irgi ne prieš, bandyčiau prisijungt, nors ant nosies sesija, tai laikas labai įtemptas bus Bet labai noriu ir pasitart ir padiskutuot , mielai prisijungčiau
O kad tema dabar pasidarė nei šis nei tas , tai pritariu Man tai labai būtų įdomu padaryti kažką panašaus kaip buvo Viktoro temoje, kai Pupeliukas su Sillwio darė temą juoda/balta, tai mes galėtume išsirinksti irgi kokia temą ir pabandyt padaryt , na kad ir po vieną nuotrauką į mėnesį ir taip tarkim iki vasaros, po to gal pavyktų jei ne tikrą , tai bent virtualią kokią parodėlę padaryt (arba va Gaziulka ar kas kitas priimtų į savo garažus Bet čia aišku viskas nuo mūsų pačių norų priklauso Tik tema kad būtų pakankamai absrakti, kad kiekvienas galėtų savo mėgiamam žanre pasireikšt
Sveikos
Noreciau prisijungti prie jusu.. siuo metu nieko super duber ypatingo neturiu parodyt, bet mielai pasidalinciau patarimais ir taip pat noreciau ju gauti.
Noreciau prisijungti prie jusu.. siuo metu nieko super duber ypatingo neturiu parodyt, bet mielai pasidalinciau patarimais ir taip pat noreciau ju gauti.
sveikos reikia jusu patarimo. Ar galima su muiline nufotkinti vaika taip, kad fonas butu neryskus? kokie turetu but nustatymai, aisku jeigu imanoma su muiline taip fotkinti.
Matau cia jus tokiu profesionaliu fotografiju padarote, bet jus visos turbut su veidrodiniais fotikais fotkinat?
Matau cia jus tokiu profesionaliu fotografiju padarote, bet jus visos turbut su veidrodiniais fotikais fotkinat?
QUOTE(Smiltis @ 2008 12 30, 20:00)
čia ankstyvo ryto šviesa, šerkšnas ir 50-ukas pasidarbavo
O tai kaip cia serksne tokios geles? vinjete man cia tinka.QUOTE(westa @ 2008 12 30, 21:39)
atėjau pasidžiaugt, pasigirt, kad gavau labai labai gražią mainų foto
Ir ka gi ka gi prasom parodykite!!!
QUOTE(westa @ 2008 12 30, 19:39)
atėjau pasidžiaugt, pasigirt, kad gavau labai labai gražią mainų foto .. nemanau, kad tokio darbo buvau verta.. ačiū Saulės pūga .. beje pamenu, kaip rašei, kad sužinojus kam siųsi kardinaliai pakeitei nuotrauką.. kaži kodėl
Pagaliau! Uf, kaip man ta foto širdį spaudė... O iš kur žinai, kad čia mano??? (turbūt ND senuose kažkas užsiliko). Buvau nusprendusi siųsti marinistinį peizažą, bet pamąsčiau - turi šalia tikrą jūrą, kam Tau dar kopijos O geometrinių ritmų tai niekaip neišspaudžiau iš savęs
QUOTE(ayra @ 2008 12 30, 19:47)
Smagu, kad yra norinčių pas mus
QUOTE(moliugyte @ 2008 12 30, 20:01)
sveikos reikia jusu patarimo. Ar galima su muiline nufotkinti vaika taip, kad fonas butu neryskus? kokie turetu but nustatymai, aisku jeigu imanoma su muiline taip fotkinti.
Su visokiais fotografuojančių yra. Nežinau Tavo muilinės galimybių, bet gal reiktų plačiai atverti diafragmą, dar padeda iki galo pritrauktas vaizdas. Ai, na aš ne ekspertė iš tikrųjų. Laukiam profesionalių
La, pirmiausia be galo noriu padėkoti Degutei už nuostabią nuotrauką Tikrai be galo gražu, jei Degutė pasirodys, tai tikiuosi, kad parodys savo šedevrą, nes dabar nelabai turiu galimybės nuskenuoti..
Va kaip tik su Bite ir Sayonara kalebėjom apie temos egzistavimo ypatumus, tai aš tikrai už kažkokias rimtesnes pamokas. Tikrai pritarčiau blykstės subtilumų mokslams, nes nieko apie ją neišmanau, su Auto į lubas nukreipta fotografuoju ir tiek, na dar eksperimentavau, kai lygintuvą fotografavau, ir tuo mokslas užsibaigė. O dabar pats tas laikas, kai tamsios dienos, mokytis ją naudoti Dar labai norisi šviesos pamokų..
Va kaip tik su Bite ir Sayonara kalebėjom apie temos egzistavimo ypatumus, tai aš tikrai už kažkokias rimtesnes pamokas. Tikrai pritarčiau blykstės subtilumų mokslams, nes nieko apie ją neišmanau, su Auto į lubas nukreipta fotografuoju ir tiek, na dar eksperimentavau, kai lygintuvą fotografavau, ir tuo mokslas užsibaigė. O dabar pats tas laikas, kai tamsios dienos, mokytis ją naudoti Dar labai norisi šviesos pamokų..